Şimdi Ara

İPhone 4S NOHON Batarya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
8.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnmr

    hmm wifi ile normal bende 3g kullandığını düşünmüştüm.

    Hocam az yada çok bilemem fakat öncesi ile kıyaslayınca bizim beklentimizi karşıladı biz su an memnunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 aydır NOHON kullanıyorum. gayet kaliteli ve başarılı. 500 tam şarjdan sonra kapasitesinin %80 ini koruyor diyor üreticisi. Ne olduğu nerede üretildiği belli şeffaf bir ürün. yanımda şarj cihazı taşımaktan kurtardı beni. zaten %1-2 ye kadar kullanılabiliyor. Kalitesiz piller %15-20 lerde kapanıyor. Yaptığım inceleme ve zorlamalarda kalitesi konusunda beni yeterince tatmin etti.
  • atade28 A kullanıcısına yanıt
    2 aydır kullanıyoruz performansı yeterli düzeyde orjinali aratmıyor diyebilirim ben memnun kaldım inşallah konu fikir verme konusunda insanlara faydalı olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ip5 e taktım gayet memnun kaldım tavsiye ederim
    Bu mesaja eklenen görseller:

     İPhone 4S NOHON Batarya İPhone 4S NOHON Batarya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • türkiyede satan varmı acaba iPhone 5 için nohon Batarya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye de bulamazsın hocam anca deji diye bir marka var
  • Maalesef Türkiye'de satıcı denk gelmedi bana ben aliexpress aracılığı ile yurt dışından aldım Singapur post çok hızlı 15 günde geliyor takibi çok kolay sıkıntı yasamazsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler Beyler Deji Nasıldır Üzermi Nohon ile arasında fark varmıdır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GokhanEmecan

    Teşekkürler Beyler Deji Nasıldır Üzermi Nohon ile arasında fark varmıdır ?

    Dün S4Mini telefonum için aldim bugün geldi deji yorum yapamıyorum, arada fark pek yoktur en azindan deji de iade garantisi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bugün uzun bir arayış, sipariş ve bekleme sürecinden sonra NOHON marka İPHONE 4S telefonum için batarya elime ulaştı.

    İlk siparişim de 40 gün kadar bekledim ve elime İPHONE 4 bataryası geldi yanlış gönderilmiş. Satıcı ile tekrar iletişime geçerek doğru ürünü gönderdiler ve 10 gün sonra doğru ürün elime ulaştı. Aliexpress üzerinden SİNGAPUR'dan geldi. Satıcının dürüstlüğü ve iş ciddiyeti gerçekten beni çok memnun etti.

    Ürün ilk bakışta ve paket açımında gerçekten çok iyi ve kaliteli görünüyor. Basit bir ürün değil. Ama önemli olan kullanım kalitesi.

    Bugün itibari ile bataryayı taktım ve %50 ile cihazım açıldı. 45 dk da %50 den %23 e düştü ve çok şaşırdım ürünün yetersiz olduğunu düşünmeye başladım. Fakat yukarıdaki yorumlardan anladığım kadarıyla batarya bir süre kullanımdan sonra kendine geliyormuş. Artık deneyeceğim ve yaklaşık 1 hafta sonra yine burada batarya ile ilgili detaylı test sonuçlarımı paylaşacağım.

    GÜNCEL




  • ssgenc55 kullanıcısına yanıt
    Kac tl ye maloldu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    dostum 15 dolar 44 tl civarında ikinci siparişime de aynı parayı ödedim işlem hızlansın diye sonra yanlış gelen ürünümü 40 tl ye LETGO da sattım :)

    yani doğru ürünü sipariş ettiğimi varsayarsan 44 tl total. artı hiçbirşeye para ödemedim. bataryanın yanında telefonu sökmek için 2 adet özel tornavida ve batarya söküm abaratı geliyor. Çok basit bir işlem zaten eğer bilginiz yok ise youtube den iphone 4s batarya değişimi diye aratın birsürü anlatım mevcut :)

    herkese kolay gelsin.
  • ssgenc55 kullanıcısına yanıt
    Aynen 15 dolar ücret ödeniyor harici bir ödeme yok iki tornavida ve aparatları içinden çıkıyor basit bir işlem 5 dakikada yaparsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssgenc55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. bundan baska deji ve ifixit markalari da var. Sizin bataryanin performansi nasil?

    4S pil sorunu olmasa ondan daha şik ve kaliteli telefon bence yok. Celik kasa vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 5 Mayıs 2016; 22:22:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba;

    Yüksel75 ve taipte olan herkese..

    Arkadaşlar cihazımın üstünde orjinal olan pil; sabah evden %100 ile çıkarak günde en az 2 kere ve normalde 3 kere şarj ederek kullanılabiliyordu.

    Alıp kullandığım nohon marka batarya ile bu durum şu hale geldi; sabah %100 ile evden çıkıyorum öğlen 1 kere şarj ediyorum ve %100 olsa bile saat 15:30 dan önce çıkarmıyorum akşam saat 9 gibi tekrar şarja takmam gerekiyor yani şarj etme sayım 2 azaldı. Ama kullanırken bana öyle aman aman fark yok gibi geldi.

    Şunu açık olarak kabul etmemiz gerekiyor. 4S cihazlar artık süresini doldurmaya başladı. Ben şahsi olarak eski sürüm ios ile kullanmayı tercih etmiyorum. Yeni bir güncelleme çıktığında önce 1-2 ay takip ediyorum ve eğer sorun yok ise iosu güncelliyorum. Şuana kadar çıkan tüm güncellemeleri yükledim ve yeni çıkan her güncelleme cihaza ekstra özellik katıyor dolayısı ile cihazın gücü bu özellikleri kullanmak için daha çok tükeniyor + yeni çıkan uygulama ve oyunlar da yeni çıkan cihazlara göre güncellendiği için bu durumu pekiştiriyor. Yani sonuç olarak 4s ten 1 gün tam şarj gitsini beklemek çok ama çok zor mümkün de değil.

    Tabi bu anlattıklarım; 3g açık + wifi açık + ekran parlaklığı otomatik + günde ortalama 3 saat telefon ile görüşme + 3 saat whatsapp + 4-5 saat çok yüksek grafikli oyunlar hariç oyun oynama + 2 saat facebook + 3 saat diğer uygulamalar kullanımlarım ile geçerli saatler tahmini ortalamamdır.

    Bence iphone 6s iç donanımları ve boyutu ile aynı fakat kasa şekli ve kasada kullanılan malzeme 4s gibi olsaydı 6s in tadından yenmezdi..

    Ben 4s imden vazgeçemiyorum ama artık çookk yavaŞ facebooka girip gezinmek google da birşey yazıp aramak trivia crack gibi hafif bir oyuna girip rahat rahat oynamak inanın artık yoruyor 4s beni yinede 2. hattımı ona takıp sadece alo demek için kullanacağım ama kendime İPHONE 6 64 gb aldım bugün elime geçecek :D




  • 4s'te kullanıyorum, bir günü çıkarıyor. tr'den almıştım. garanti belgesi, faturası geldi. kutusu kaliteli bir ürün izlenimi veriyordu. benim içim rahat, tavsiye edebilirim.
  • bende deji batarya kullandım. başlarda çok iyiydi aylar sonra bataryadaki 1430 luk kapasite 300 düştü birden, açılıp kapanmalar olmaya başladı bende eskisini taktım şuan eskisi ile 2 saat gidiyo en fazla. yeni kaliteli bir batarya almak lazım.soranlar olmuş DEJİ batarya aylar içinde çöp olup sizi yarı yolda bırakabilir dikkat edin. mucize batarya falan hikaye !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    Şu an pil durumu nasıl?
  • Cihaz satıldı fakat son güne kadar eşim memnundu bataryadan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nohon adellman aynı mı?burda satılan adellmann markalı ürünlerle aynı sadece marka farklı gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.