Şimdi Ara

Iphone 4S mi, Galaxy Note II mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonu mu 82 ekran led televizyon mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROBElem -- 8 Aralık 2012; 12:46:05 >
  • Çok akıllı telefon alıcam ama televizyon özelliği de olsun diyorsan iPhone
    televizyon alacam ama telefon özelliği de olsun diyorsan Note2.

• Hocam NoteII çok büyük tam güzel hoşta yanında her zaman çanta taşımak zorundasın, hele hele bir tabletin varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum NoteII'yi
  • bence note 2 .uzun pil ömrü s pen arti internet ağırlıklı kullanilacaksa tatmin edici cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 5-6 saat kurcalarım diyen birine Note daha uygun olur ama diğer durumlarda iPhone almak daha mantıklı.
  • Hocam ben inşaat projeleri filan olunca acar note 2 den ınceler bakarım bu konuda note 2 bana avantajlı ama ıs adamısındır cebınde kalas gıbı cıhaz tasımazsın 4s daha mantıklıdır burda ıhtıyacların onemlı sana dev ekranlı bır cıhazmı lazım yoksa kıbar cepte yer kaplamayan yanında canta ıle gezmeyı gerektırmeyecek bır cıhazmı ha dersınkı ben yedek batarya fılan alırım yolda gezerken vs resım vıdeo proje gıbı seylere bakarım ozaman note alırsın ama yok sms cekerım telefon ederım ınternete gırerım vs gıbı ıslerde 4s alırsın.
  • işinde projeler flan varsa note 2 daha iyi
  • Note 2'yi tavsiye ederim. Bir önceki telefonum iPhone 3GS di. Şu anda da elimde iPad var. Yani iki sisteme de yabancı değilim. Android özellikle note 2 de çok özgür. Telefon gayet hızlı, stabil. Özellikle iş için de kullanacaksanız kalemi çok işe yarıyor. Ekran büyük benim için en başta öyle geldi ama şimdi iphone'u falan elime aldığımda bu ne ya diyorum, ufacık ekran:) halbuki iPhone ilk aldığımda zaman o da kocaman gelmişti:)

Velhasıl Note2 androidin özgürlükleriyle donatılmış. Tabii bazılarını siz kendiniz keşfedip bulmanız lazım. Mesela Youtube'dan müzik videosu indirebiliyorsun veya herhangi bir film appinden başka bir app vasıtasıyla filmi telefona indirebilirsin. Flash yükleyip film, dizi için app'e bağımlı kalmayabilirsin. Mesela dizimag sitesinde dizilerin yeni bölümlerini iPhone veya iPadden izleyebilirsin ama eski bölümleri açılmaz. Note2 ye flash 11 yüklediğim için hepsini rahatlıkla izleyebiliyorum, birazcık dahi kasmıyor, işlemcisi çok güçlü rami bayağı yüksek.

Aslında bana göre iPhone rakibi diğer telefonlar hep taklit gibi geliyordu ama note 2 sahiden çok başarılı. Kendine özgü olayı çok. Özellikle kalem harika oluyor. Mesela mesaj yazmak istiyorsun, klavye kullanmadan hemen kalemle hızlıca yazabiliyorsun. Note 2 harfleri hemen okuyup klavye karakterine dönüştürüyor. Bunu aldıktan sonra iPadi taşımaz oldum. Hem tablet hem telefon fonksiyonlarını karşılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 5
  • tabi ki iphone 4s. iphone daki hızı ve stabiliteyi hiç bir telefonda bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

bence note2, 4 ile 4s arasinda hic bir fark yok siri zaten adam akilli calismiyor,degmez aradaki parayi vermeye

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Arkadaşlar herkese selamlar,

Şu anki telefonum IPhone 4 ama kullanılmaz hale geldi. Ben de telefonumu değiştirmeye karar verdim. Sizce 4S mi almalı, yoksa Note II mi?

Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Herkese iyi forumlar.

arkadaşım note 2 5.55 inç, iphone 4s ise 3.5 inç şaka gibi parmaklarından ekranı göremezsin iphoneda.

note 2 kesinlikle çok iyi 4 çekirdekli 1.6 ghz işlemci var android 4,1 jelly bean sürümüyle akar.
    ayrıca androidin iostan üstün olduğu milyon nokta var bunlar hakkında çok yazı var en basitinden bir müziği indirmek istersen direk telefon üzerinden indirirsin. iphone olsa pcden müziği indirecen sonra amele gibi itunestan atacaksın uzun iş ynai. ayrıca korsan uygulama yüklemek içini jail break gibi kasıntı şeylere girmene gerek yok direk google xxx apk yaz ve indir bu kadar basit.

ayrıca kullanımı da zor falan değil 1 ayda alışırsın hele bi bildirim çubuğunu çek kolaylığı anlıyorsun zaten :) fiyat konusuna hiç girmiyorum bile !

ekleme: pil konusuna deginmemişim note 2 çok bariz piyasada pili en çok giden cihaazdır. 2100 mah s3te ortalama 2 saat 3g internet 1 saat telefon görüşmesi oyun falan derken akşam pil %40-45 seviyesine düşüyor note 2 çok daha iyidir bu konuda ki iphone 4sin pili vahim durumda yorumlardan anlaşılan kadarıyla note 2 3100 mah

google'a xxx apk yaz indir ve virüsü yedir telefonuna, sonra da uğraşır durursun artık

android linux tabalı virüs girmez diye biliyorum ki ben de bizzat kullanıyorum virüs görmedim yani

ayrıca apkmania.co gibi güvenilir apk siteleride var

Android virüs giriyor,hatta öyle virüs ki bunlar senin mailini oraya buraya dagıtıyor,kişisel bilgilerini telefonunu şifrelerini telefondan ne işlem yapıyorsan,yurtdışına biryere çagrı atıyorlar,sms atıyorlar birsürü zarar ziyan haber bile oldu,google araştırırsan zaten bulursun,virüs girdiğini zaten anlayamazsın virüsün amacı bu,ekrana yani merhaba ben virüs izin varsa telefonuna gireceğim yazmıyor antivirüs programları dahi var,nekadar başarılı tartışılır tabi hatta kendi playstore marketinde bile virüslü uygulamalar vardı,google bile önlemini alamıyor,apk sitelerinin güvenli olması problem değil,o uygulamayı kıran şahsın ne yaptıgını bilemezsin,virüs konusu yani çok detaylı konudur,fazla uzatmaya gerek yok,note 2 gayet güzel telefon internette gezme kalemi vs zaten iyi ama oyun konusunda sıkıntılı ios kadar oyun gelmiyor,gelsede birsürü sorun mesela örnek vereyim,şuan gta vice city ertelendi android için,sorunlu diye cihaz çok hangisine optimize edecekler zor iş yani note 2 eleştirilecek tek kısmı mali 400 grafik birimi olması,galaxy s2'den beri aynı grafik birimi,samsung'da farkında olacak ki note 10.1 tabletinde bile 1280x800 piksel kullanıyor,daha fazlasını kullansa o grafik birimi ekrana bile yetmeyecek demek ki oyun konusunda şimdilerde olmasada 6 ay sonra sıkıntı yaratabilir gibi tabi şahsi fikrim ne olur ne olmaz bilemem,tek bildigim şey samsung neredeyse 3 yıldır kullanıyor olması yanılmıyorsam yeni işlemcilerinde mali t604 kullanacak bakalım nezaman belli olursa artık galaxy S4 ile tahminimce belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 8 Aralık 2012; 16:38:19 >

• Hocam ne kadar yardımı olur sana bilmiyorum ama ben 1 sene kadar Note kullandım akabinde ip4s ile takasladım.Nedenlerine gelince (Tamamen kendi fikrimdir)

1-Ekran konusu ve taşıma konusu : Note gerçekten ekran konusunda tatmin ediciydi ama gerektiğinden fazla büyüktü bunun sonucunda ekranın şarjın büyük çoğunluğunu harcaması sıkıntısı çıktı.

2-Uygulamalar : Kullanıcılar ne derse desin İOS'lu bir cihazdaki uygulama ile Androidli cihazdaki aynı uygulamanın farklı olması..İOS daha stabil geldi bana..

3-Stabil kullanım : Burada İOS Androide baya bir fark atıyor. Android kullanırken hem Custom Rom kullandım hem Stock Rom kullandım..İkisinde de en basitinden whatsapp veya instagramı ,3gyi açıp başlatmaya çalıştığım her 3 seferden birinde uygulama durduruluyordu. Ama İOS'a geçeli yaklaşık iki ay oldu hala telefona reset atmamama ve bir çok uygulama yüklememe rağmen bırak uygulamanın durması takılma diye birşey kalmadı..

Sonuç olarak İOS'u tercih etmemin nedeni tamamiyle stabil çalışan ve kolay kullanımı olan bir akıllı telefondu..Şuan bu kararımda ne kadar doğru olduğumu gördüm..

• quote:

bence note2, 4 ile 4s arasinda hic bir fark yok siri zaten adam akilli calismiyor,degmez aradaki parayi vermeye

4 ten 4s e geçtim, hız farkı var hocam...

• Galaxy serisinin turkiyeye gelmis tum modellerini kullandim note 2 de dahil telefonun hizli olduguni iddia eden arkadaslar var ama note 1den hicbir farki yok aslinda sadece daha guncel yazilima sahip o da daha stabil oldugundan hizliymis hissi veriyor. Kesinlikle android ios a fark atamaz flash player destegi de kalkti tabiri caizse el altindan kullaniliyor markette yok. Iosda ben istedigim hemen herseyi izliyorum sorun yok. Elinize alip ikisini de incelediginizde ios daha kati daha andaval bi sistem gibi geliyor ama reel anlamda kullanmaya baslayinca gercekten android 3. Dunya ulkesi ios da gelismis avrupa ulkesi gibi aleni sekilde fark atiyor. Stabilite anlaminda ios daha yapana kadar en iyisi o olacak belli ki. Oyun anlaminda ios oyunlari ps3 android oyunlari ps1 oyunlari kadar bariz farkli. Market kiyasi yapmak gerekirse google market bence %80 gereksiz uygulamalarla dolu belki de daha fazla adam akilli oyun bi elin parmagini gecmez ha bi malzeme kalitesi var. yahu o samsungun malzeme kalitesi nedir oyle arkadas zannedersin ki cin mali bir telefon almisiz bu kadar kalitesiz malzemeden cihaz mi yapilir elinize aldiginizda ne guven hissi ne de kalite hissi veriyor iphoneda bu olayin nasil olduguna hic girmeyelim bile. Yok dort cekirdekmis 2 gb rammis falan hikaye al eline galaxy s i ayni uygulamayi hem note a yukle hem s e eger aradi cok cok kucuk hiz ve kasma farki yoksa ben bisey bilmiyorum yazilim olmazsa stabilite olmaz o da olmazsa verim olmaz. Bikac hafta sonra bakin forumda 1000 tlden note 2 ler havada ucacak herkes farkli nedeni bahane ederek satacak pat diye bi model daha cikacak hep ayni senaryo tekerrur edecek boyle gidecek bu is android adina ama her zaman applein golgesinde kalacak neyse konu sapmasin. Ben note 2 almanizi tavsiye ederim alin ki iphoneun kiymetini anlayin

Herkesin zevkine saygi duyarim benim elestirim markalaradir. Lutfen kimse soylediklerimden uzerine biseyler almasin.

• 4s modeli note2 nin yaninda cok degersiz bir model. Şöyleki, 4sin pil omrunu onex kadar varsayarsak eger 2 tam dolum ve kullanim +%20-30 daha fazla pil omrunu note 2 cihaziyla gorursunuz. Akilli telefonlarin en buyuk zaafi pildir. Note2 telefon diye adlandirilan butun cihazlara kok sokturur

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

hem 4 hem 4s kullanmis birisi olarak soyluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

quote:

illaki var,olmak zorunda,ama bu hiz farki BENCE aradaki vermis oldugumuz(bende 4 ten 4s e gecenlerdenim) fiyat farkina degmiyor

• quote:

quote:

quote:

illaki var,olmak zorunda,ama bu hiz farki BENCE aradaki vermis oldugumuz(bende 4 ten 4s e gecenlerdenim) fiyat farkina degmiyor

4 ile 4s arasında 4s ile 5 arasındakinden daha fazla hız farkı vardır..hissedilir hız farkı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

quote:

4 ile 4s arasında 4s ile 5 arasındakinden daha fazla hız farkı vardır..hissedilir hız farkı vardır.

hissedilmesine birsey demiyorum sadece arada vermis oldugunuz ve vermis oldugum fiyat farkina degmiyor diyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.