Şimdi Ara

iphone 4s mi 5 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1yildir ip5 kullanıcısı olarak kesinlikle ip4s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa 5 al bütçen düşük kalıyorsa 4s gibi yorumlar yapanlar oluyor.Yeni bir telefon almak için yaptığım araştırmalarda samsung ile apple arasında kaldım.Çevremde de samsung kullanan arkadaşım epeyce fazla,sanırım fiyatı daha uygun oluşundan ötürü olacak.Ama yaşadıkları sorunları onlardan daha fazla duyma durumunda kaldım ki çevremde çok apple kullanan olmadığındandır.(format atmalar virüs bulaşmalar vs) Bende sorun sevmeyen biriyim,hal böyle olunca anladım ki bana stabil bir cihaz lazım yani iphone tercihim olmalıydı.5 mi 4s mi hangisi diye internetten teknik özelliklerinin yanında kullanıcı yorumları hakkında araştırma yaptım.Anladım ki her iki telefon kullanım açısından benim için çok fark etmiyor.Nekadar uygulama açarsam açayım hızında aman aman bir fak göremedim.Birazda telefonun idamesini düşündüm,yani sonuçta el bebek gül bebek bakmıcaz.Kasa olarak 5 in 4s e göre daha çabuk deforme olması ve ekran kırıldığın da değişim ücretretinin arasında 2 kattan fazla fark olması ki bu durum samsung telefonlarda da çok yüksek (kırık ekranla kullananlar ayrı bir mevzu) benim iphone 4s almama sebep oldu.5 aydır iphone 4s kullanıyorum, teknoloji olarak 5 veya s4 kesinlikle üstündür hatta belki ilerleyen zamanlarda yeni güncellemelerle 4s uygulamalarda kasma yapacaktır ama şuan 5 almayı uygun görmedim.

• Elimin altinda galaxy nexus, galaxy s4, iphone 5, htc one x gibi telefonlar var eskiden de galaxy s2 kullaniyordum simdi de 4s kullaniyorum(s4 de bana ait digerleri benim anama babama karfesime aldigim ogrettigim telefonlar). ilgiliyim androidin rootuyla kerneliyle romlariyla iphoneun da jailbreakiyle.. asagi yukari her yonden degerlendirdigimi soyleyebilirim.

Bence su an hala 0 olarak bulunup alinabilen en saglam en kullanisli en duzgun telefon 4s. 5 te hiz farki var dogru yok diyemeyiz. Ekrani uzun sadece oyle canliymis falan farketmiyorsunuz. Adamlar dev ekranmis gibi soyluyor oyun soyle guzel boyle guzel falan :D Hiz falan cok dokunmuyor ama gonlunuz o sekli o saglamligi ariyor. 2 aylik 5 lerin halini gordum ben en ufak albenisi yok. O yuzden yurt disinda gayet ucuza bulmama ragmen almadim samsung s4 aldim onun yerine. 4s kullanicisa 5in falan albenisi olmaz elinde ona hic sorun yasatmamis tas gibi makine vardir cunku. Galaxy s4 de fos 4sin yaninda. cok acik ve tarafsiz bi sekilde soyluyorum bunu. Android sempatim olmasina ragmen. Yillarca kullancam ben diyorsaniz 4s alin 5 cocuk oyuncagi gibi birsey. Telefon soyulur mu lan? Kilif takip cikarirken boyasi atar mi? Guncellemelerle hiz farki artacaktir tabi orasi ayri ama baya daha gideri var bence. ip 4 ciktiginda da 3gs onerirdim ben. En yeni en iyi diye birsey yok.

• Kafan karışmasın 5 al keyfine bak bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Elimin altinda galaxy nexus, galaxy s4, iphone 5, htc one x gibi telefonlar var eskiden de galaxy s2 kullaniyordum simdi de 4s kullaniyorum(s4 de bana ait digerleri benim anama babama karfesime aldigim ogrettigim telefonlar). ilgiliyim androidin rootuyla kerneliyle romlariyla iphoneun da jailbreakiyle.. asagi yukari her yonden degerlendirdigimi soyleyebilirim.

Bence su an hala 0 olarak bulunup alinabilen en saglam en kullanisli en duzgun telefon 4s. 5 te hiz farki var dogru yok diyemeyiz. Ekrani uzun sadece oyle canliymis falan farketmiyorsunuz. Adamlar dev ekranmis gibi soyluyor oyun soyle guzel boyle guzel falan :D Hiz falan cok dokunmuyor ama gonlunuz o sekli o saglamligi ariyor. 2 aylik 5 lerin halini gordum ben en ufak albenisi yok. O yuzden yurt disinda gayet ucuza bulmama ragmen almadim samsung s4 aldim onun yerine. 4s kullanicisa 5in falan albenisi olmaz elinde ona hic sorun yasatmamis tas gibi makine vardir cunku. Galaxy s4 de fos 4sin yaninda. cok acik ve tarafsiz bi sekilde soyluyorum bunu. Android sempatim olmasina ragmen. Yillarca kullancam ben diyorsaniz 4s alin 5 cocuk oyuncagi gibi birsey. Telefon soyulur mu lan? Kilif takip cikarirken boyasi atar mi? Guncellemelerle hiz farki artacaktir tabi orasi ayri ama baya daha gideri var bence. ip 4 ciktiginda da 3gs onerirdim ben. En yeni en iyi diye birsey yok.

Zamanında bende 3Gs 4 ikileminde kaldım gittim 3Gs aldım , üstünden 1,5-2 yıl geçti 4 farkını ortaya koydu hız olarak retina ekran olarak 4 almadığıma pişman oldum. Şimdide aynı şey söz konusu 4s çok iyi duruyo ama zamanı gelince 5 farkını ortaya koyacak. Kesinlikle 5 diyorum ben beyazda soyulmada yok 4s in pili biticek yakında seneye ios 8 ile beraber cortlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

6S i bekleyin derim.Hatta 7Si beklerseniz daha iyi olur.Masajda yapcakmış,4 cam otomatikmiş,klimalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoTiger

quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

6S i bekleyin derim.Hatta 7Si beklerseniz daha iyi olur.Masajda yapcakmış,4 cam otomatikmiş,klimalı.

aslında adam haklı bekle bekle çıksın yeni tel sonra fiyatı düşsün diye bekle o zamanda telefon eskisin yine yenisinini bekle ohooo........

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.