Şimdi Ara

iPhone 4S Kılıfmı Jelatinmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Apple ahalisi aranıza yeni aldığım 4S ile aranıza katıldım.Aklımda hep s3 almak vardı fakat iPhone'yi hep düşünüyordum kararsızdım. Bende Androidden sonra birde iOs kullanayım dedim. Gerçekten harika bi telefon. Yarın gidip aksesuarlarını alıcam. Sizce kılıfmı alayım jelatinmi?

• Bence jelatin ben iphone 4 de jelatin kullaniyorum ama kilif cok kaba gosteriyor bence alirsam yan taraflari boyle titanyum gibi vidalayarak tutturulan seyden kullanirim vapor mu me diyorlar heralde bende tam bilmiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rev92

kılıf al derim ben.jelatin sonuçta bir yere kadar koruyacak.ön arka jelatin yaptırır silikon kılıfla kullanırsın tertemiz

Benimde öyle bi düşüncem vardı ama iPhone ile uğraşan bi arkadaş sırf jelatin kullan kılıfla toz toplar tel felan dedi kararsız kaldım.

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

kılıf al derim ben.jelatin sonuçta bir yere kadar koruyacak.ön arka jelatin yaptırır silikon kılıfla kullanırsın tertemiz

Benimde öyle bi düşüncem vardı ama iPhone ile uğraşan bi arkadaş sırf jelatin kullan kılıfla toz toplar tel felan dedi kararsız kaldım.

jelatin takmak zaten bir dert yanlara yapıştı kalktı derken çok uğraşırsınız.kılıfın verdiği korumayı da sağlamaz düşürme durumunda sonuçta . size kalmış kişisel bir durum sonuçta benim ön arka jelatinli vodafone da yaptırmıştım 15 liraya hiç beceremem kılıf olarakta iluv kılıfları tavsiye ederim silikon olanları ancak beyaz almayın sararma yapıyor bir süre sonra zannediyorum sigaradan kaynaklı bir de 0.4 mm ince kılıflar mevcut onlardan da kullandım bir süre sonra şişme oldu arka kısımda ısınmaya bağlı. kısacası tercih senin dostum

• Suan kılıfla kullanıyorum ama jelatin dusunuyorum

The world is a book, and those that do not travel read only one page.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 5S ekranı çöktü!!!
    12 yıl önce açıldı
    İphone 4S Icloud Sorunu...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

jelatin takmak zaten bir dert yanlara yapıştı kalktı derken çok uğraşırsınız.kılıfın verdiği korumayı da sağlamaz düşürme durumunda sonuçta . size kalmış kişisel bir durum sonuçta benim ön arka jelatinli vodafone da yaptırmıştım 15 liraya hiç beceremem kılıf olarakta iluv kılıfları tavsiye ederim silikon olanları ancak beyaz almayın sararma yapıyor bir süre sonra zannediyorum sigaradan kaynaklı bir de 0.4 mm ince kılıflar mevcut onlardan da kullandım bir süre sonra şişme oldu arka kısımda ısınmaya bağlı. kısacası tercih senin dostum

Peki dediğim o toz toplama sorunuydu vs. olurmu?

• quote:

Merhaba Apple ahalisi aranıza yeni aldığım 4S ile aranıza katıldım.Aklımda hep s3 almak vardı fakat iPhone'yi hep düşünüyordum kararsızdım. Bende Androidden sonra birde iOs kullanayım dedim. Gerçekten harika bi telefon. Yarın gidip aksesuarlarını alıcam. Sizce kılıfmı alayım jelatinmi?

http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-4s/sgp-iphone-4s-case-neo-hybrid-2s-snow-series.html

Kullanıyorum. Satin silver modelini cihazım beyaz renk mükemmel duruyor. Jelatin hiç takmadım çiziksiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki dediğim o toz toplama sorunuydu vs. olurmu?

zannetmiyorum o kadar toz toplama sorunu yaşayacağını arada silersin sürekli elinde kirlenecek sonuçta o kadar . jelatin taksanız çizildi sarardı o oldu bu oldu değiştirmesi de sorun baktın sıkıldın kap almak daha kolay

• Ön-Arka jelatin. Birde yan metal kısımları için bumper mı ne diyorlar ondan al tamamdır :)
  • 2 ay önce bilişim fuarı olmuştu cnr expo'da orada bir stand vardı iphone ipad kılıfları satıyordu , sağda solda telefoncularda satılan kılıflardan farklıydı , 10 dolar (18 tl) ücrete parlement mavisi arka kılıf ile ön cam için jelatin vermişlerdi , yanında bide ajanda hediye etmişlerdi , adamlara sordum dükkanınız varmı diye yok dediler , ama siteleri vardı sipariş için , ve ne yazıkki sitenin ismini unuttum eğer hatırlarsam paylaşırım
  • suana kadar yaklaşık 10 tane iphone kılıfı kullandım ve en çok para verdiğim black ops kabıydı 85 liraya almıştım ama bir süreden sonra insan kaba gelmeye başlıyor ve önce dışında ayriyeten kullanılan cüzdan tarzı olanı bıraktım sonrada kendisini ama en iyisi jelatin. suan benim telefonunmun kenarlarında oluşan çiziklerin hepsinin nedeni taktığım kılıflardır onları takıp çıkarırken oluşan çiziklerden başka çizik yok telefonumda ama bende yakın zamanda sekilli olan jelatinlerden alamayı düşünüyorum hem aynı fiyat hem hafif hem sekil

• moshi marka ince kılıflar vardı bende sarısı vardı çok hoş duruyordu bak yıne ozledım İPhone 4 umu :) .Dediğim kılıf düşmelere karşı çok dayanıklı değildir muhtemelen ama çizilmeler açısından koruyordu baya . Birde istanbuldaysan bır yer onerım olacak ?

tolunaycakar.blogspot.com.tr
  • Ön arka jelatin + kılıf = tank gibi telefon

Şahsen öyle kullanıyorum fakat black ops case almayı düşünüyorum. Şimdi kullandığım kılıfın rengi degişti

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.