elimde iphone 4s var yurtdışı kayıtlı. yolcu beraberinde kaydedilen cihaz diyor. geçicimi kalıcımı kayıt nasıl anlarız ? 2.el kısmına açtım kusura bakmayın burada anlayan arkadaşlar olduğu içinSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Blackberry Passport Nikon D3100 + 18-55 VR kit lens (ekstralarıyla) [TAKASLIK] Galaxy S5 [TAKASLIK] Iphone 5 64 gb
quote:Orijinalden alıntı: Kergit elimde iphone 4s var yurtdışı kayıtlı. yolcu beraberinde kaydedilen cihaz diyor. geçicimi kalıcımı kayıt nasıl anlarız ? 2.el kısmına açtım kusura bakmayın burada anlayan arkadaşlar olduğu içinSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. geçici olsa yazar evraklar kontrol ediliyor diye
quote:Orijinalden alıntı: yogun54 quote:Orijinalden alıntı: Kergit elimde iphone 4s var yurtdışı kayıtlı. yolcu beraberinde kaydedilen cihaz diyor. geçicimi kalıcımı kayıt nasıl anlarız ? 2.el kısmına açtım kusura bakmayın burada anlayan arkadaşlar olduğu içinSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. geçici olsa yazar evraklar kontrol ediliyor diye sağolasın hocam. peki düşme riski varmıdır kaydın. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Blackberry Passport Nikon D3100 + 18-55 VR kit lens (ekstralarıyla) [TAKASLIK] Galaxy S5 [TAKASLIK] Iphone 5 64 gb
quote:Orijinalden alıntı: Kergit quote:Orijinalden alıntı: yogun54 quote:Orijinalden alıntı: Kergit elimde iphone 4s var yurtdışı kayıtlı. yolcu beraberinde kaydedilen cihaz diyor. geçicimi kalıcımı kayıt nasıl anlarız ? 2.el kısmına açtım kusura bakmayın burada anlayan arkadaşlar olduğu içinSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. geçici olsa yazar evraklar kontrol ediliyor diye sağolasın hocam. peki düşme riski varmıdır kaydın. yok bu saatden sonra düşmez