Şimdi Ara

iphone 4s kamera netlik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır telefonumun kamerasında sorun var aradım fakat benimki gibi sorunu olan cihazları pek göremedim.

Cihazım yakını mükemmel ama uzagı çok kötü bulanık çekiyor uzağa netlik yapmıyor , uzun zamandır canımı sıkıyordu ama pek dikkate almamıştım , eski fotoğraflarla yeni fotoğrafları karşılaştırdım ve uzagı bulanık çektiğini kesinleştirdim.

Bir çözümü varmıdır acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: webdhxx

Maalesef telefonunuzun kamerasında Miyop vardır , en yakın doktora başvurunuz.

Bende size bi tavsiye veriyim , şemsiyenizi kapatın belki bi gün dağıtımlara denk gelirsiniz.

Bugün alışveriş için markete gittiğimde bi fotoğraf çektim buyrun.Ekrana dokunmama rağmen netlemiyor.

iphone 4s kamera netlik problemi

Orijinalden alıntı: iseminoglu

Kardeş yedeğini al restore et iTunes tan olmassa garantiye ver
    Son günlerde hiç düşürdün mü ya da telefona kamera kullanan bir uygulama yüklediysen silmeyi deneyebilirsin

yaklaşık 2 hafta önce restore etmiştim.Hergün mutlaka düşüyor telefon zaten , bu akşam bir kez daha restore ettim ama düzelmedi.Cihazın garantisi yok.Forumda satıyordum telefonumu ama kimseye kazık atmakta istemiyorum , düzelmezse son çare telefoncuya ölü fiyata vericem.

PS4 Kamera Problemi
    11 yıl önce açıldı
    Galaxy s4 3g sıkıntısı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim telefonu yak yine satma telefonculara... Baska bir sorunu yoksa o sekilde kullan.. Bende de 4s var takasa bile girebilirim o derece ;) kamerayla isim olmuyor hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bayy_SS

Kardesim telefonu yak yine satma telefonculara... Baska bir sorunu yoksa o sekilde kullan.. Bende de 4s var takasa bile girebilirim o derece ;) kamerayla isim olmuyor hic

1 ay önce 700 lira vermişti hocam baya bi pazarlık yaptım 600 den 700 e çıkardım.Forumdada 750 liraya bekleyen çok cihaz var yurt dışı.Benimkide yurt dışı.Hem sony xperia z ye ya da galaxy s4 e geçme gibi bir düşüncemde var.

Kulaklık dışında herşeyi var.

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

Orijinalden alıntı: bayy_SS

Kardesim telefonu yak yine satma telefonculara... Baska bir sorunu yoksa o sekilde kullan.. Bende de 4s var takasa bile girebilirim o derece ;) kamerayla isim olmuyor hic

1 ay önce 700 lira vermişti hocam baya bi pazarlık yaptım 600 den 700 e çıkardım.Forumdada 750 liraya bekleyen çok cihaz var yurt dışı.Benimkide yurt dışı.Hem sony xperia z ye ya da galaxy s4 e geçme gibi bir düşüncemde var.

Kulaklık dışında herşeyi var.

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

arka lensi kirlenmiştir

Kapağını açma mecburiyetinde kaldım bugun problem aynı hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

kamera sıkıntılı olabılır netlık çoğunlukla arka lens kapağından kaynaklanır temizliğini yaptıysanız kamera ile test edilebilir bize yakınsanız ücretsiz kontrol edelım

aramızda neredeyse 18 saat yol farkı var.Alanya'dayım ben.Yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.Dediğim gibi telefoncuya satmayı düşünüyorum artık 650 700 ne verirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 7 Nisan 2014; 16:09:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.