Şimdi Ara

IPHONE 4S KAMERA :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha dün akşam üzeri iphone 4s telefonum ile resim çektim (arka kamera 8mp olan) bu sabah kameraya girdiğimde kendini açmadı. şimdi telefonu dfu moda soktum jb vardı bende 5.0.1 sürüm. telefonu 6 aydır hatta daha fazla süreden beri kullanıyordum. yeni oldu sorun. defalarca reboot, respring yaptım sorun çözülmedi. ön kamera çalışıyor arkada sorun var. uyudum uyandım oldu. telefın ne yere düştü ne de bir şey yükledim içine. cydiadan bir haftadır bir şey yüklemedim. applestoreden de neredeyse aynı zamandır yükleme yapmadım

Orijinalden alıntı: whiteredmoon

ben daha dün akşam üzeri iphone 4s telefonum ile resim çektim (arka kamera 8mp olan) bu sabah kameraya girdiğimde kendini açmadı. şimdi telefonu dfu moda soktum jb vardı bende 5.0.1 sürüm. telefonu 6 aydır hatta daha fazla süreden beri kullanıyordum. yeni oldu sorun. defalarca reboot, respring yaptım sorun çözülmedi. ön kamera çalışıyor arkada sorun var. uyudum uyandım oldu. telefın ne yere düştü ne de bir şey yükledim içine. cydiadan bir haftadır bir şey yüklemedim. applestoreden de neredeyse aynı zamandır yükleme yapmadım

sorun nereden kaynaklanıyor bilmiyorum ama yedeğini al sürümünü 5.1.1 yap, sonrada jb yap tekrar. cydia dan xbackup kullanarak jb den sonraki bütün repoları tweakleri backuptan geri getirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

quote:

ben daha dün akşam üzeri iphone 4s telefonum ile resim çektim (arka kamera 8mp olan) bu sabah kameraya girdiğimde kendini açmadı. şimdi telefonu dfu moda soktum jb vardı bende 5.0.1 sürüm. telefonu 6 aydır hatta daha fazla süreden beri kullanıyordum. yeni oldu sorun. defalarca reboot, respring yaptım sorun çözülmedi. ön kamera çalışıyor arkada sorun var. uyudum uyandım oldu. telefın ne yere düştü ne de bir şey yükledim içine. cydiadan bir haftadır bir şey yüklemedim. applestoreden de neredeyse aynı zamandır yükleme yapmadım

sorun nereden kaynaklanıyor bilmiyorum ama yedeğini al sürümünü 5.1.1 yap, sonrada jb yap tekrar. cydia dan xbackup kullanarak jb den sonraki bütün repoları tweakleri backuptan geri getirebilirsin.

yedek aldım zaten. su anda yükleme yapıyor 32 dakikası var. bazı arkadaşlar jb yaparken sorun yaşamış apple 5.1.1 de bir şey değiştirmiş. uyumsuzluk vermiş jb. umarım bende ayın sorun olmaz. jb linki varsa yazabilrimisiniz.

• umarım donanımsal değil yazılımsaldır.

umarım donanımsal değil yazılımsaldır.

durup dururken donanımsal hata olacağını sanmıyorum yani düşürme falan yok ortada. iphone 4 için hocam o dediğiniz. ben dün yaptım akşam üzeri 4S jailbreak bir seferde hiç hata almadan yaptım.6-7 dk sürdü. bu arada jb yapmadan önce sürüm güncellediğinizde kamerayı tekrar kontrol edin. eğer hala çalışmıyorsa new iphone olarak restore yapın. yedekleme yapmadan jb yapın sonra yedeğinizi yüklersiniz.

Orijinalden alıntı: kralnigde

quote:

umarım donanımsal değil yazılımsaldır.

durup dururken donanımsal hata olacağını sanmıyorum yani düşürme falan yok ortada. iphone 4 için hocam o dediğiniz. ben dün yaptım akşam üzeri 4S jailbreak bir seferde hiç hata almadan yaptım.6-7 dk sürdü. bu arada jb yapmadan önce sürüm güncellediğinizde kamerayı tekrar kontrol edin. eğer hala çalışmıyorsa new iphone olarak restore yapın. yedekleme yapmadan jb yapın sonra yedeğinizi yüklersiniz.

yedek önemli değil elle kurarım her şeyi lüzum yok o kadar. hocam link nedir 5.1.1 için jb
    12 yıl önce açıldı
    Galaxy s4 Batarya
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xbackup kullanmanızı tavsiye etmiyorum ipad ime kafayı yedirdi o tweak.hata üstüne hata verdi zor kaldırdım.cydiadan program indiremiyordum.yani tavsiye etmiyorum.
  • quote:

kamera çalışmıyor. yazılımsal olsa çzülürdü. telefonu ben 1 kere bile düşürmedim aldığımdan bu yana sadece 1 gecede kendi kendine kamera bozuldu...olacak iş değil.

servise verin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

kamera çalışmıyor. yazılımsal olsa çzülürdü. telefonu ben 1 kere bile düşürmedim aldığımdan bu yana sadece 1 gecede kendi kendine kamera bozuldu...olacak iş değil.

servise verin hocam

telefon türkiyeden değil. ya ama aklım almıyor nasıl olur
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.