Şimdi Ara

iPhone 4S - Jailbreak Sonrası Cihazda Yaşanan Sorunlar?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
3
Favori
10.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Yurtiçi 4S deki sorunlar :
    Klavye tıklama sesi bazen kendi kendine açılıyor.
    1-2 kez beyaz ikona rastladım.
    Yeni yüklenen bazı programlar taşınamıyor, bu sorun halen var.
    Telefonu yeniden başlattığımda safari v.b bir kaç program açılmadı dondu kaldı.

Bu arada restore falan yapmadan direk JB yaptım. Bir de restore yaparak baştan yapacağım.

Arkadaskar bi arkadasin bahsettigi sorunu kendi cihazinizda kontrol edip durumu yazarmisiniz? Jb ile alakalimi yoksa o cihaza ozel bi durummu ogrenmek acisindan cok faydali olur.
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Jb yapmadan önce 4S e ait denilen sorunlardan kesinlikle yoktu. Daha doğrusu en ufak sıkıntıya rastlamamıştım.
  • bende cmd üzerinde yükledim dün akşam, sıfır hata ile kullanıyorum, hiçbir sorun görmedim kullanımda herşey düzgün çalışıyor. Konuyla alakalı değil ama birşey sormak istiyorum, cydia üzerinden mesajlara fotoğraflara şifre koyabileceğim tweek varmı acaba sorunsuz çalışan?

Orijinalden alıntı: callioped20

bende cmd üzerinde yükledim dün akşam, sıfır hata ile kullanıyorum, hiçbir sorun görmedim kullanımda herşey düzgün çalışıyor. Konuyla alakalı değil ama birşey sormak istiyorum, cydia üzerinden mesajlara fotoğraflara şifre koyabileceğim tweek varmı acaba sorunsuz çalışan?

cydia.xsellize.com source da iprotect var
    kurduktan sonra sol ustte register diyerek crackleyebilirsiniz.Ayarlarada sifre koyun ama duvar kagidi bolumuden fotolara sifresiz erisim mumkun yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 22 Ocak 2012; 11:40:15 >

Cydia bir ara beyaz oldu. Sonra kayboldu. Reboot yapinca cikabiliyor. Spotlighttan çalıştırıyorum ben de.

Statüs bar multiflow ile çalışınca bazen kayboluyor.

Öyle ya da böyle jb calisiyor

Tabii ki iPad 2 5.0.1 jb'li olmak harika

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

bende cmd üzerinde yükledim dün akşam, sıfır hata ile kullanıyorum, hiçbir sorun görmedim kullanımda herşey düzgün çalışıyor. Konuyla alakalı değil ama birşey sormak istiyorum, cydia üzerinden mesajlara fotoğraflara şifre koyabileceğim tweek varmı acaba sorunsuz çalışan?

kurduktan sonra sol ustte register diyerek crackleyebilirsiniz.Ayarlarada sifre koyun ama duvar kagidi bolumuden fotolara sifresiz erisim mumkun yoksa

iprotect'i kurdum ve crackledim ama mesajlara şifre koyulmuyor ki ! lock down pro var ama oda sorunlu ios5te çalışmıyor sanırım!

• ben iki bilgisayarda da kendi ipad 2 mi deneme ramen absinth cihazı goruyor jailbreak e tıklıyorum ve azıcık ilerledikten sonra takılıyor .. ve jailbreak işlemi ilerlemiyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

ben iki bilgisayarda da kendi ipad 2 mi deneme ramen absinth cihazı goruyor jailbreak e tıklıyorum ve azıcık ilerledikten sonra takılıyor .. ve jailbreak işlemi ilerlemiyor....

İpad2 de 3g varmi ? Farkli forumlarda 3g li ipad2 de jb sikintisi var diye okudum, benimkide 3g ipad2 , tam sonuc bekliyorum jb yapmadan once.

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

iprotect'i kurdum ve crackledim ama mesajlara şifre koyulmuyor ki ! lock down pro var ama oda sorunlu ios5te çalışmıyor sanırım!

Applocker kullanıyorum. İprotect uygulamasından daha fazla secenekli ve daha stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

ben iki bilgisayarda da kendi ipad 2 mi deneme ramen absinth cihazı goruyor jailbreak e tıklıyorum ve azıcık ilerledikten sonra takılıyor .. ve jailbreak işlemi ilerlemiyor....

Kilit ekranına geçerse kilidi ac.

Telefon kesinlikle ne yaptıysam dün saatlerce uğraştım orjinal FW ye restore yapılmıyor...... Yani jailbreak kalkmıyor arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: californication_

Arkadaşlar en büyük sorun bende sanırım sizde deneyim bence biran önce böyle bir sorun varsa bir an önce çözüm bulunması lazım....

Telefon kesinlikle ne yaptıysam dün saatlerce uğraştım orjinal FW ye restore yapılmıyor...... Yani jailbreak kalkmıyor arkadaşlar.

Ben yaptım, farklı bir sorun olmalı jb den kaynaklanmayan.

Benim sıkıntım ise klavye tıklamaları ile idi. Kapalı olmasına rağmen ara ara kalvye tıklamaları kendiliğindne açılıyordu. Özellikle cydia nın içinde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Jbden sonra fizy calistirabilen var mi

çalışmıyor, internet bağlantı sorunu veriyor!
  • Galiba en güzeli biraz daha bekleyip stabil bir çalışmayı kullanmak olacak. JB yaptığımdan beri gerek cydia gerek uygulamaların kendisinde çeşit çeşit sıkıntılar yaşıyorum. Sanırım bir süre daha bekleyeceğim.

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Jailbreak acaba ne kadar etkileyecek şarj durumunu diye düşündüğüm negatif yönde olmadı.Bılindiği gibi 9A405-9A406 IPSW batarya ve şebeke sım kart mesaj sesı vs ıle bayağı sorunluydu.Bende İOS5 5.1 Beta3 ü Jb cıkacak diye 3 gun önce kaldırdım ve bugün öğle jb yaptım.Düşündüğüm şarj olayında bir iyileşme ve sınyal sebeke sorunu tamamen yok olmuştu..Keyifle Jb olarak 5.1'e Jb cıkana kadar kullanacağım...

5.1 beta3 den 5.0.1 e geri dönülenebiliyomu?

Dönebilirsiniz.Ancak Tıynumbrella kullandıysanız.Önce C/WINDOWS/SYSTEM 32/DRIVER/ETC dosyasını acıp apple serverlerını sılın ve kaydetın cıkın sonra yine ETC dosyası içinde bulunan Tıynumbrellahost dosyasını tamamen silin Pc yi kapatıp açın.Bunu yapmanızdaki neden Geri yükleme yaparken meshur ıtunes hatası olarak bilinen 3194 kodlu hatayı almamaktır..

ben udid kaydi yapip shift+update diyerek 5.0.1 den 5.1 beta 3 e guncellemistim. Tinyumbrella falan kullanmadim. o zaman 5.0.1 e geri dönemiyormuyum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Jbden sonra fizy calistirabilen var mi

çalışmıyor, internet bağlantı sorunu veriyor!

Aynen bende de ayni hatahi veriyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.