Şimdi Ara

İphone 4s Jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4s'imi jailbreaklemek istiyorum 5.1 yüklü 5.1 untheret çıkınca yapmay istiyorumda çok cazip geliyo ama bir sorun çıkaran bir cihaz oldumu korkutuyor beni .

Orijinalden alıntı: umay565

İphone 4s'imi jailbreaklemek istiyorum 5.1 yüklü 5.1 untheret çıkınca yapmay istiyorumda çok cazip geliyo ama bir sorun çıkaran bir cihaz oldumu korkutuyor beni .

Millete afra tafra yapıyorsun ama zaten kendin cümlende "bir sorun çıkaran bir cihaz oldumu korkutuyor beni" diyerek çıktığını varsaymış oluyorsun.Dikkatli bir forum kullanıcısı da haklı olarak çıkmadığını söylüyor ve sen hiddetleniyorsun.
    Arkadaşım ÇIKMADI Kİ sorun yaşayan olsun.Sen dikkatli yaz önce yazacaklarını.Arkadaşın dediği gibi milyon tane konu var forumda biraz araştırsanız iyi olmaz mı?

Orijinalden alıntı: umay565

çıkınca diyorum zaten dikatli okusana !

Çıkınca açarsın konu o zaman. Kaldıki çıktığında konu zaten olur. Kafanı şimdiden bunlara yoracağına diğer hobilerine yönelebilirsin.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5S Açılmıyor
    12 yıl önce açıldı
    NSS İPHONE İPAD HİLE
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.