Şimdi Ara

İphone 4S & İphone 5 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar N8'imi satıp 4s almaya karar verdim ama almışkende iphoneumu şöle bi 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. İphone 4s şu an peşin 1.800 e kadar alanbiliyor. Ama iphone 5ide almak istiyorum yani 3 - 4 ay daha bekleyip 5 mi alayım 5in fiyatı muhtemelen ilk çıktığında 2.500den aşarı olmaz. 4s alsam 1 2 sene sonra daha modosı geçermi acaba :S

Edit: Demin telefoncu bi arkadaşla görüştüm. Hiç bi şekilde iphone 5 orjinal olarak çıkmadı dedi. Ekimde çıkacakmış. Türkiyede resmi makul fiyatları ocaktaymış. Fiyatınıı sorduğumda tahmini 2.800 3.000 gibi bir rakamla satışa çıkacak dedi. Bana kalırsa fiyatı git gide düşer 3.000 çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytanınavukatı. -- 9 Temmuz 2012; 22:43:40 >

Kuyt:“Bizim çok büyük bir takım olduğumuzu herkes biliyor. Biz yenildiğimizde olay oluyor. Böyle bir sonuç basında büyük yankı buluyor. Galatasaray mağlup olduğunda bu kadar konuşulmuyor. Bu da bizim büyüklüğümüzü gösteriyor”
  • iPhone piyasası düşmez eğer hemen diyorsan 4S al çok az bir zararla satar iPhone 5 alırsın.

Orijinalden alıntı: ax

iphone 5 2500 den falan girmez piyasaya en en fazla 2000 tl olacağını düşünüyorum...

Hocam şu anda bile bazı TİM ler 2.200 lira istiyor 4s 16gb için. İnşallah dediğiniz gibi olur ama.

Orijinalden alıntı: ax

iphone 5 2500 den falan girmez piyasaya en en fazla 2000 tl olacağını düşünüyorum...

Hocam 4s çıktığında 2.600 üdü. İphone 5 çığrın telefonu 2.500den aşağı olması imkansıızz
    Kuyt:“Bizim çok büyük bir takım olduğumuzu herkes biliyor. Biz yenildiğimizde olay oluyor. Böyle bir sonuç basında büyük yankı buluyor. Galatasaray mağlup olduğunda bu kadar konuşulmuyor. Bu da bizim büyüklüğümüzü gösteriyor”
  • arkadaşlar 4s çıktığında 1800 e falan satıldı.siz fahiş fiyat çeken yerlere bakmayın.forumda alan arkadaşlara sorun onlar net rakam verecektir...
    Htc One mı iPhone 5S mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar parayi gozden cikardiysaniz ve uzun sure kullanmayi dusunuyorsaniz 5i bekleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan'dan 1788 TL'ye 16GB 4S aldım teb bonus kampanyası ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 10 Temmuz 2012; 0:58:43 >

Orijinalden alıntı: JohnHancock

O kadar parayi gozden cikardiysaniz ve uzun sure kullanmayi dusunuyorsaniz 5i bekleyin derim.

Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Peki arkadaşlar şu anda en ucuz sıfır kapalı kutu simfree 4s almanın yolu nedir? Önerisi olan var mı?

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Gitαrist

S3

nokia kullandığın yazıyor ama S3 öneriyorsun ilginç :)

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

S3

nokia kullandığın yazıyor ama S3 öneriyorsun ilginç :)

Değiştirmek mecburiyeti mı var ?

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

1300 tl ye yurtdışı alabilirsin kapalı kutu. 100 tl ye kayıt ettirirsin. 1400 tl. 400 tl cepte kalır. ama pasaport kendinin olsun yada bildiğin birisinin. ben öyle yapmıştım...

Teşekkürler. Kaç gündür araştırıyorum genelde o fiyatlarda.

Orijinalden alıntı: scan

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

1300 tl ye yurtdışı alabilirsin kapalı kutu. 100 tl ye kayıt ettirirsin. 1400 tl. 400 tl cepte kalır. ama pasaport kendinin olsun yada bildiğin birisinin. ben öyle yapmıştım...

Teşekkürler. Kaç gündür araştırıyorum genelde o fiyatlarda.

Rica ederim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.