Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj konusunda katılıyorum birde '' Kaansay '' Arkadaşımızın dediği gibi arama geldiğinde felan cevaplama ekranı geç algılıyor diğer problemlerin hiçbirini yaşamadım bu 2 problemim var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 13 Ekim 2014; 18:55:36 >
  • 4s de bazı sorunlar var. 8.1 ile düzelir mi bakacaz. Ama şarj kötü oldu diyenler var önceden sanki çok mu iyiydi. Bence şimdi şarjı daha iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asım2 kullanıcısına yanıt
    Yaw 4s'in şarjı 4'ten çabuk bitiyor bu nasul iştir?

• Çok ilginç benim 4s de 8.0.2 yüklü.Arama geldiği zaman hiç takılma donma yapmıyor.Aksine 7.1.2 ye göre daha iyi durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Yaw 4s'in şarjı 4'ten çabuk bitiyor bu nasul iştir?

Çünkü ikisininde batarya kapasiteleri aynı olmasına rağmen 4s çift çekirdekli işlemciye sahip bu yüzden daha fazla güç tüketiyor.
  • 4 ü bilmem ama 4s eskiye göre şarjı daha iyi gibi. Bu şarj tüm iPhone karın kaderi zaten. 6 olsun 6+ olsun onlarda da şarj sorunu var. Adamlar bilerek büyük batarya koymuyorlar

• Benim şu an kullandığım 4s tede arama ekranı algılamadığı oluyor cevaplayamıyorum aramaları 3-4 kez başıma geldi inş düzelir bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

4S cihazıma İOS8 yükledim ve cihaz resmen çöpe döndü.

Arama geldiğinde açabilmek için telefonla cebelleşmeye başladım. Aramayı cevaplamak için yeşil dokunmatik bir türlü algılamıyor. Oysaki normaldi, hiç bir sıkıntı yoktu.

Sessize aldığımda yada sessizi iptal ettiğimde ekranda sessize alındığına dair simge ile sessizin iptal edildiğine dair simgeler sürekli olarak yer değiştiriyor. Bir dakika boyunca devam ediyor. Ayrıca sessize alıp herhangi bir uygulamayı kullanmaya başladığımda 1-2 saniye kadar uygulama sesli bir şekilde çalışıyor, ses sonra kesiliyor.

Ara ara telefon görüşmelerimde sesimin gitmediğine dair uyarı almaya başladım.

Şarj problemine zaten hiç değinmiyorum bile. Telefon artık şarj makinasından çıkmaz oldu.

Bu son sürüm ile telefondan iyice soğudum. Bozulsa da değiştirsem diye düşünür oldum. o derece yani...

İOS 7 ye güncellediğim güne lanet ediyorum resmen. Oysaki daha 1,5 ay önce geçtim İOS7'ye. 10 gün öncede İOS 8'e...,

Bu telefonun en son İOS 6.1.3 e kadar güncellenmesi gerekiyordu kanımca...

İos 6 dan ios 7 ye geçiş yaptığım geçen sene keşke elim kırılsaydı düşseydim de geçmeseydim, 4s, ios 6 da uçuyordu, ios 7 ve 8 de gerçekten öldü.

Bir yığın gereksiz, kullanmadığım ve istemediğim özellikler eklendi, resmen android çakması bi sistem yarattılar.

Güzelim simgeler bile gitti, tasarım felsefesi gitti, hız gitti.

• Arkadaşlar selam,

Bendede 4s var ve iOS 8 ve 8.0.2 kurulduğundan beri fena çakıyor. Facebooku tıklıyorum donuyor bazen atıyor. Whatsapp'ı tıklıyorum başka yerlere giriyor. Whatsapptan resim yollaycağım önce siyah bir ekran çıkıp sonrasında kasıyor. bazen yazı bile yazdırmıyor. Programlar genellikle dışarı atıyor.

Sistemi iki defa restore ettim. yok değişmedi. Hergeçen gün dahada bi yavaşlama var.. Pil desen kendi kendine aşağı düşüyor ekran kapanınca 3-5 dk sonra açınca atıyorum %15'te kapanmışsa açınca kilidini %18 e fırlıyor.. İos 8 diye bize ne yüklettiler yau böyle.

İlla 6 serisine zorluyor sanırım apple yeni politika olarak.. :(((

böyle sorunlarla karşılaşan dostlarım oldu mu?
  • Kesinlikle katılıyorum, ios giderek android çakması olmaya başladı. Apple kendi tasarımını yapacağına çalmayı kolay gördü sanırım.
    abuk sabuk özellikler gelmiş en salağı sağlık ile ilgili olan. amerikada bunun için cihazlar var hadi ölçüp kayıt ediyor kişi doktoru ile paylaşıyor bak ben bunları yaptım diyede,
    be arkadaş heryer amerika mı?

Burda doktora göstersen sonuçları biz yine bi tahlil yapalım der yau :)))
  • Ben indirdim ama kurmadım iyikide kurmamışsım ios7 iyidir

• 4s cihazıma ios 8.0.2 kurdum.Keşke ios 6 dan hiç ayrılmasaydım diyorum.Siz siz olun hiçbir cihazı güncellemeyin.
  • Ne olacak bu durumumuz arkadaşlar ,? Nasıl geri dönüş olmuyor bu kadar Hacker varken Aklım ermiyor

• Benden tavsiye temiz bi kurulum yapın. Uygulamaları falan app Store dan indirin yedeklerden değil de. Çünkü ben de direk OTA dan yükselttiğimde kilit ekranında gelen Mesajı sağa kaydırıp cevapla derken bile kasmalar mevcuttu veya Çoklu görev ekranında sağa sola kaydırırken takılmalar vardı temiz kurulumdan sonra hepsi geçti. En ufak kasma ya da çökme yaşamadım 3 gündür.

Edit: sadece rehberi yedekten yükledim çünkü iCloud dan otomatik rehberi almıyor nedense formattan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 18 Ekim 2014; 12:02:36 >
  • beyaz renk iphone4s 16gb 32 64 gb lik satan var mı.note2 ile takas olur mu.izmitteyim

• Ios 8.1 gözle görülür performans fakat iTunes üzerinden güncelleyin !!!

• Arkadaslar 4s 16 gb cihazim var.bunu restore edicem yalniz aklima takilan bir sorun var.restore ettikden sonra i could sifresi soruyor die biliyorum .cihazi ikince el almistim bn fakat ayarlardan i could a gordigimde kendi mail adresim yaziyor onunda sifresini biliyorum. Restoreden sonra o mail adresinin sifresini mi soruyor yoksa farkli bir sifre mi onu merak ediyorum. Yardimci olursaniz sevinirim

• Şöyle sağlamasını yapabilirsin sanırım dostum. Ayarlar / iCloud'a gir. Oradaki "iPhone'umu bul" ayarı açık ise kapatmayı dene. Senden şifre isteyecektir. O şifre geçerli ise restorede sorun olmayacaktır.
  • HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    Hocam o kapali acip deniyim mi ? Yoksa boyle kapaliyken restoreden sonra sifre sormaz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: EDDY777

Hocam o kapali acip deniyim mi ? Yoksa boyle kapaliyken restoreden sonra sifre sormaz mi?

Kapalıysa restorede bir sorun olmaz diye biliyorum ama garantiye alalım. Aç kapa bir bakalım. Taş attık da kolumumuz mu yorulacak sanki. :))

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.