Şimdi Ara

iPhone 4S ios 7 nasıl yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iPhone 4S, iOS 7 GM'ye geçerken, shift+update ile mi geçelim, yoksa shift+restore ile mi? Ben shift update ile geçtim ama ciddi sorunlar var.
    Çok kasıyo telefon ve kilit açılışındaki çıkırt sesi yok, şarj çok hızlı bitiyo vb..

Bir farkı olur mu shift+update ile shift+restore'nin. Shift+restore yaptıktan yedekten geri yüklemenin kasmalara katkısı olur mu?

Saygılar

• Udid kaydin yoksa zaten shift restore ile gecemezsin.

En guzeli hic bir sey yapma bekle 6 gun daha. Ciksin normal yukle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sürüm çıkınca restore ederek geçeriz bende beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    GM için udid kaydı gerekmeyecek diyolardı. Bekleriz Final sürümü sorun değil de, eğer böyle olcaksa hiç geçmemeyi tercih ederim. Çünkü kasmalara falan biyere kadar sabredebilriz ancak, şarj ciddi bi sorun, final sürümü beklersek eğer geri dönme işi zor olcak, şimdiden bi karar vermek lazım, onu zorluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportakal -- 12 Eylül 2013; 1:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportakal

GM için udid kaydı gerekmeyecek diyolardı. Bekleriz Final sürümü sorun değil de, eğer böyle olcaksa hiç geçmemeyi tercih ederim. Çünkü kasmalara falan biyere kadar sabredebilriz ancak, şarj ciddi bi sorun, final sürümü beklersek eğer geri dönme işi zor olcak, şimdiden bi karar vermek lazım, onu zorluyorum.

Gm icin de udid gerekli restore ile kurmak istiyorsaniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.