Şimdi Ara

İphone 4s ios 7.0.2 müzik kontrolleri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ios 7.0.2 sürümü 4s cihaz sahibiyim. Ana ekranda aşağıdan yukarı kaydırıp kontrol merkezini açtığımda, burada müziğimi başlatmak için play tuşuna bastığımda müziğim başlamıyor. Aynı şekilde ileri ve geri tuşları da çalışmıyor. Müziğimi müzik ikonundan açıp tekrar kontrol merkezine girdiğimde yine şarkımı kontrol tuşlarıyla durduramıyorum ileri ya da geri saramıyorum. Sadece burada ses kısıp açma tuşu çalışıyor. Aynı şekilde kilit ekranında da pause play tuşu ile ileri geri tuşu çalışmıyor sadece ses açıp azaltma tuşu işlevini yerine getiremiyor.
    4s sahipleri benzer sorunları yaşıyorlar mı

• Bende 5 sahibiyim ve aynı durumla karşılaştım. Ancak bunun bir açık olduğundan emin değilim. Belki kaydırılan menüde şarkı otomatik başlatma özelliği yoktur diye düşünüyorum. Çünkü 7.0 da vardı. 7.0.2 geldi. Yine de devam ediyor. Eğer bu bir açıksa gerçekten şaşırırım. Çünkü işlevselliği bayağı etkiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duda D kullanıcısına yanıt
    Otomatik başlatmamasını anlayabilirim fakat şarkıyı kontrol merkezinden değil de müziklerimden açtıktan sonra da kontrol merkezini ya da kilitliyken ekrandan ileri geri saramıyorum ya da durduramıyorum şarkıyı. Bu bence ciddi bir sorun.
  • Aynı sorunu güncelleme sonrası bluetooth kulaklıgımla bir kez yaşadım. Telefonu kapatıp açtım sorun tamamen kayboldu. Samsung'lardaki gibi "kapat aç kendine gelir" diyorum :)

Ek: Cihaz 4s

• Aplikasyonu açmadan sadece kulaklıkla kontrol edilebiliyor. Bence ciddi bir sorun

• Bencede ciddi bir işlevsellik söz konusu. Kaldı ki 7.0 da böyle bir durum yoktu.
    Deneyeceğim samsung tarzı çözümü
  • gm ve 7.02 sürümündede aynı sorum devam etmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 5 ios 7.0.2 sürümünü kullanmaktayım. Böyle bi hata yok. Açıp kapatabiliyorum ve değiştirebiliyorum
  • 4S'e özel bir sorun sanırım.

• Sorun bende de var maalesef aç kapat ile bazen çalışıyor..

Cihaz : 4

• Aynı sorun bende de var ve kapatıp açınca bile çalışmıyor.
  • Sorunu tam olarak anlamadım. Az önce denedim ben playe bastım çalmaya başladı ileri geri de gidebiliyorum. Ses açıp kapama da çalışıyor.

4s sahibiyim.
  • 4s sahibiyim alt kontrol merkezinden denedim simdi muzik kapali iken acip kapatip ileri geri sarabiliyorum muzigi acabiliyorum sesi kontrol edebiliyorum sorun yok temiz kurulum yaptiniz mi acaba ? Bi de ayri bi muzik programi kullaniyor musunuz ?

• Bende de sorunlu. İos7 ye temiz kurulum yapıp 7.0.2 ye cihaz üzerinden güncelledim.
    Cihazım 4S

• aynı sorun bendede var ses acma kapama calısmıyor resetledım ama duzelme olmadı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

İphone 5 ios 7.0.2 sürümünü kullanmaktayım. Böyle bi hata yok. Açıp kapatabiliyorum ve değiştirebiliyorum

+1
    Sifirdan temiz kurulum yapmistim ondan kaynakli olabilir

• 7.0 kurulumunu sıfırdan yapmıştım, 7.0.2 güncellemesinin ise boyutu küçük olduğu için cihaz üzerinden yani otadan güncellemiştim. Telefonu kapatım açtıktan sonra sorun düzeldi. Arkadaşlar sizde deneyebilirsiniz
  • Bende sorun yok 4s :)

• 4s kullanıyorum, öyle bir sorun yok ama kilit ekranında ekrandan sesi açıp kapamay çalışırken baya zorluk çekiyorum. Sesi açmaya çalışırken tuş kilidi açılmaya çalışıyor çok küçük yapmışlar ses kontrolünü alışamadım hala.
  • XR9 kullanıcısına yanıt
    Konuya gelince 4s sikinti yok bendede.

Ama arkadasin dedigi ipadde var bende izdirap

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.