Şimdi Ara

Iphone 4s'im öldü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam,uzun bir yazı olacak,sıkılmadan okur,yardımcı olursanız duacınız olurum.
    Büyük bir derdim var.Öncelikle hayatımda ilk kez akıllı tel. kullanıyorum.Kardeşimin hediyesi,Çin'den getirmiş sağolsun.hemen bir mikro sim alıp taktım,çalışıyor.(bu arada simdeki numaralar gitti)Kardeşim sadece sim karttan internete girmediğini,bir süre böyle idare etmemi söyledi.(Çin'de bir hat takıp denemişler,girmiş net'e ama Türkiye'ye gelip kendi kartıyla denediğinde bağlanmamış.2 gün kullandım,sevdim makineyi ama app store'a girmeye çalıştığımda beyaz ekran üzerinde Çince yazılar çıkıyordu.Hiç bir uygulama indiremedim,anlamıyorum da ne dediğini.

Apple müşteri hizmetlerine arattım kendimi,anlattım durumu.(telefon orijinalmiş,öyle söyledi arkadaş)IOS yazılımını geri yüklemeyi önerdi mail yoluyla,anlattıklarını yaptım.Telefon işlemi bitirdikten sonra merhaba yazısı çıktı,etkinleştirme yapmak istedi onay verdim,bir süre sonra itunes'da "üzgünüm şu anda etkinleştirme işleminizi sürdüremiyoruz" yazısı çıktı.Aynı anda telefonda ise "Etkinleştirme sunucusu geçici olarak kullanılamadığı için,iPhone'unuz etkinleştirilemedi.Etkinleştirmek için iPhone'unuzu iTunes'a bağlamayı deneyin veya birkaç dakika sonra yeniden deneyin" yazısı belirdi.

Defalarca,geceli-gündüzlü denememe rağmen bir türlü açamadım.Yine müşteri hizmetlerinden biri telefon kurtarmayı yapalım dedi,yaptık sonuç aynı.Telefon kilitliymiş,ondan oluyordur dediler.Amerika'dan AT&T şiketini aradım,Çindeki satıcı kaldırabilir kilidi sadece dediler.Günlerdir bununla uğraşmaktan delirdim,moralim bozuldu,hevesim kursağıma oturdu,eşim yüzüne bile bakmadığımdan şikayetçi,işime kendimi veremiyorum.

Şimdi bu telefon çöp mü oldu? Allah rızası için yardımcı olun,olamazsanız canınız sağolsun,koyarım bir kenara,eskisini kullanırım,en azından kafam rahat olur.

Şimdiden teşekkürler.

• Abi gözünü seveyim eşinin yüzüne bakmamalık ne var altı üstü telefon sim kilidi at&t ise çok rahat açtırabilirsinhttp://mobilmar.com/Unlock/iPhoneUnlock/AmerikaUnlock

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı telefona takarak durumu abartmışsın.
    AT&T amerikan operatörü, senin cihaz Çin de çalıştığına göre bir Çin operatörüne kilitli, önce hangi operatör olduğunu bulman lazım, sonra o operatörle temasa geçip açarlarsa kilidi açtırman, bayağı uzun iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence,hiç simkilit açmakla uğrama,geveyle kullan,güncelleme dışnda bir sıkıntı olmuyor

• imdi yürek yırtılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Abi gözünü seveyim eşinin yüzüne bakmamalık ne var altı üstü telefon sim kilidi at&t ise çok rahat açtırabilirsinhttp://mobilmar.com/Unlock/iPhoneUnlock/AmerikaUnlock

Hocam bu site güvenilir midir? 300 TL istiyor.
  • azizakgunes A kullanıcısına yanıt
    Sen at&t olduguna emin misin ki cinden aldigin telefonun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    13 yıl önce açıldı
    Nexus 4 ile takaslık iPhone 4s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

imdi yürek yırtılır

:))
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    at&t'yi aradım telefon onlardan çıkmış,zaten bana ilk bilgiyi apple verdi,eyalet adı da verdi ama hatırlamıyorum şimdi.
  • 4s için uyumlu bir gevey kartı alıp kullan. app store daki çince yazıları takma app store uyelıgınde ulke olarak china seçildigi için dil ona göre uyarlanmıştır tekrar bir üyelik açıp ülke olarak türkiye seçtiginde dil de değişecektir.
  • Gevey kartla ilgili olumsuz yazılar gördüm burada ve başka forumlarda,o yüzden soğuk bakıyorum.Mobilmar ile iletişime geçtim,iade garantiliymiş,deneyeyim bakayım,olursa olur,olmazsa başka birşey düşünürüz artık.Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için,hoşçakalın.
  • 4s'im öldü mü
    ıssız acun kaldı mı
    yürek öcün aldı mı
    imdi urek irtulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

imdi yürek yırtılır

• Çok abartmışsınız olayı bence bir telefoncuya cihazı verin üzerine bir miktar para ile yeni bir iPhone 4S alın rahat rahat kullanın eşinizinde gönlünü alın onunla bir süre yakından ilgilenin bir cihaza eşinizi göz ardı edecek kadar bağlanmanız çok yanlış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.