Şimdi Ara

iphone 4S ilginç servis yok hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum dün geldi hemen 5.01 in 406 seri numaralı versiyonunu kurdum çünkü "servis yok","sim kart takılı degil"hatalarından haberdardım.
    daha sonra kestirdiğim 64kb turkcell hattımı taktım ve 1 gün boyunca hic sıkıntı çekmeden kullandım.

Bugün pasaport kaydını gerçekleştirdim ve eve geldiğimde servis yok hatası aldım.daha sonra restore ettim,cıkardım taktım vs hicbirsekilde gelmedi servis.
    Şimdi burada tesadüf olabilir bilmiyorum pasaport kaydından sonra bu olay oldu.ama vodafone sim kartımda vardı mikro sim onu denedigimde hat geldinigi gordum.
    ben bu işten birşey anlamadım.
    bu arada imei sorguladıgımda yolcu beraberinde getirilen cihaz diye hemen 2 saat icinde düsmüs siteye.

fikri olan?

• ben de kendi cihazımda bu sorun ne zaman baş gösterecek diye bekliyorum korkuyla, 2 gün önce geldi cihazım ingiltereden, mesaj sesi ve titreşim takılması sorunu yaşamadım 2 koca gün boyunca bol bol da mesajlaştım ne var ki bu akşam üstü o iğrenç sesle ben de tanıştım artık düzgün mesaj sesi çıkmıyor. tüm bu sorunlara acil bir sağlam güncelleme lazımken apple daha ne demeye yerinde oturuyor anlamıyorum. bu neyin rahatlığı, ya da fırtına öncesi sessizlik mi bu arada herhangi bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben cihaz henüz kuzenim tarafından bana ulaştırılmadan o ingilteredeyken kutunun arkasında yazan imei numarasını istemiş ve telefonu daha elime almamışken kaydımı gerçekleştirmiştim. belki bir etkisi vardır diye söyleyeyim dedim
  • bi restore edin derim 406 seri numaralı 5.01'e,ben hiç karsılasmadım titreşim olayıyla.benim durum imei midir nedir çözemedim valla.eğer 64k olsa neden 1 gün boyunca sorun vermez,neden imei kaydettirdikten sonra servis yok demeye baslar?
  • servis yok hatası almadıkça restore yapmayı ve 406 ya geçmeyi düşünmüyorum. bir de o çıkmasın başımıza şimdi bu arada mesaj ve titreşim sorununuz yoksa hazırlıklı olun onlara da :/
  • bende 4s te bu hataları aldım 4s için çıkan son sürüme yükselttim 1 aylık kullanımımdan çıkardığım sonuç:3gnin az çekdiği alanlarda 3gyi zorlamaya devam edince servis yok hatası alındığını fark ettim.
  • Hattınızın diyorum evet hattınızın 3 g özelliğini kapatın daha soran telefonu kapatıp açın. 10 dk kadar sonra tekrar hattınızın 3g'sini aktif edin. Telefonu tekrar açıp kapatın bir daha servis yok hatası almayacaksınız.Tabi bu pasaport kaydı yapılmış ya da TR'den alınan cihazlar için servis yok hatası telefonlar için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Aralık 2011; 0:47:53 >
  • 128k lık sim card kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim telefonumda da bir süre iPhone servis yok yazıyordu ama hallettirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelcukUFK

Benim telefonumda da bir süre iPhone servis yok yazıyordu ama hallettirdim.

Senin halledip halletmediğinden çok nasıl hallettiğin önemli değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.