Bildirim
iPhone 4S için 'Çekmeli Kutu Kılıf' Kullanan Var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne kadar zarar verdiğini sen düşün, 2. resimde tuşlar uçmuş yerinde bile yokquote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Arkadaşlar, içinizde bu kılıfı kullanan var mı?
Bu kılıfı almayı düşünüyorum ancak sol taraftaki tuşların kılıf içerisine sokup çıkartılırken zarar görüp görmediğini öğrenmek istiyorum.
Kullanan varsa bilgi paylaşabilir mi.
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoomBringér
ne kadar zarar verdiğini sen düşün, 2. resimde tuşlar uçmuş yerinde bile yokquote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Arkadaşlar, içinizde bu kılıfı kullanan var mı?
Bu kılıfı almayı düşünüyorum ancak sol taraftaki tuşların kılıf içerisine sokup çıkartılırken zarar görüp görmediğini öğrenmek istiyorum.
Kullanan varsa bilgi paylaşabilir mi.
Teşekkürler.
iyide 2. resimde telefon ters konmuş yani tuşlar diğer taraftabu kılıfın aynısını kullandım birebir uyumlu herhangi bir zararı yok
-
Nedense kılıf olayına ben hep soğuk bakmisimdir.
Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun diyelim. -
bu kiliflari tavsiye etmem icinden kayip dusebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
bu kiliflari tavsiye etmem icinden kayip dusebilir.
eğer 1-1 uyumlu ise düşmez. ona göre tasarlanmış oluyo sonuçta. ben c5-03 te kullandım çekmeli kılıf ama bir arama geldiğinde zaman kaybı oluyor. masadan al ipi çek telefonu çek sonra ekranı sağa kaydır... uzun iş yani :)) -
Bu kılıf nerede satılıyor acaba link varsa verebilirmisiniz -
Beyaz alma kardes max 2 hafta kullanirsin en kalitelisede olsa renk atıyor -
Beyaz cabuk kirlenir. Birde arka cebine koyarsan baskı uygularsan belli bir zaman sonra o cektigin ip telefonda iz birakiyor koruyucusuz kullanırsan. Bende olmustu. En sonunda kılıfsız kaplamamız kullanmaya baslamisdim. -
bu kılıf iphone'a gider mi allasen ? -
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
iyide 2. resimde telefon ters konmuş yani tuşlar diğer taraftabu kılıfın aynısını kullandım birebir uyumlu herhangi bir zararı yok
sorarım sana o zaman, senin telefonun tuşları sağ tarafında mı sol tarafında mı?peki ya kamerası?
-
quote:
quote:
sorarım sana o zaman, senin telefonun tuşları sağ tarafında mı sol tarafında mı?peki ya kamerası?
bende sana sorarım telefonu eline al bak telefonun tuşları nerdedaha telefonuna bakmaya üşenip cvp yazıyorsun sonrada sırıtıyorsun..!! telefonu yüzüstü yere koy bak bakalım tuşlar kameranın olduğu köşede mi?? o resimde ki görüntü ayna görüntüsü yani ters görüntü. biraz dikkat etseniz anlayacaksınız ama nerdeee????
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetnakah -- 10 Şubat 2012; 21:31:43 >
-
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Telefonu eşime aldım ve malum telefon beyaz olunca kılıfda beyaz istendi.
Ben sizlerden geç mesaj gelince kılıfı almak durumunda kaldım. Yarın kılıf geldiğinde sorduğum sorunun cevabını sizlerle paylaşacağım.
Kılıfı GittiGidiyor üzerinden satın aldım. -
Aynı kılıfın siyahını kullanıyorum . Yaklaşık 2 sene oldu herhangi bir deforme yok ayrıca kılıfın icinden cihazın kayması gibi bı durum olamiycak kadar uyumlu. Tavsiye ederim kullanışlı ve şık bir kılıf . -
ben pek kullanışlı bulmuyorum ekran stickerin varsa bir zaman sonra zarar görüyor çıkıyor filan -
Eski 3gs'ime almıştım buna benzer kılıf 1hafta kullandım çekmede çürümeye terk edildi su an.Tavsiye etmem,cihazın biraz oksijenede ihtiyacı var buhar yapabilir özellikle yaz aylarında terlemeden dolayı -
quote:
Orijinalden alıntı: whiteredmoon
ben pek kullanışlı bulmuyorum ekran stickerin varsa bir zaman sonra zarar görüyor çıkıyor filan
Yasadim bunu eldeki bulgurdan edebiliyo bazen bu kililar adami -
bu kılıf iphone a yakısmaz arkadaslar cin malı telefonlar için -
quote:
quote:
quote:
bende sana sorarım telefonu eline al bak telefonun tuşları nerdedaha telefonuna bakmaya üşenip cvp yazıyorsun sonrada sırıtıyorsun..!! telefonu yüzüstü yere koy bak bakalım tuşlar kameranın olduğu köşede mi?? o resimde ki görüntü ayna görüntüsü yani ters görüntü. biraz dikkat etseniz anlayacaksınız ama nerdeee????
waay çok zeki gördüm seni
-
quote:
quote:
quote:
quote:
waay çok zeki gördüm seni
??
Benzer içerikler
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- swap cihaz nedir
- iphone 16 pro max kamera sorunu
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone eldiven modu
- joyplay nedir
- en iyi magsafe powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X