Şimdi Ara

İphone 4s Home Tuşu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim home tuşum 1 2 hafta önce çalışıyordu fakar bir kaç gün önce şöyle bir sorunla karşılaştım

akşam iphoneyi şarja taktım sabah kalkınca fişi çektiğimde sanki orta tuş basılı kalıyor şöyle anlatıyım iphone yi şarjdan çektiğinde power tuşuna bastığında resim çekiyor ve orta tuşu hiç algılamıyor hiç böyle bir sorunla karşılaşan oldumu bu sorunu nasıl çözerim lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• upppppp

• Basit olabılır ancak restore atabilirsiniz.
    Olmaz ise,bir telefoncuya gostererek fiyat çıkarabilirler
  • Telefonu kapat, home tuşuna 2 damla kolonya damlat ve yuvarlak hsreketlerle arada tıklayarak ve bastırıp çekerek ovalamaya başla. İçindeki pisliklerin yavaş yavaş çıktığını göreceksin, 15-20 sefer hızlı hızlı tıklat tuşu ovaladıktan ve arada tıklattıkyan sonra. Bir damla daha kolonya kullanabilirsin kirlenmiş kolonyayı temizleyip.
    10 dakika sonra telefonunu aç.

DİKKAT. Her ne kadar bizzat birçok 4-4s hatta 5'de yapılmış ve donanımsal sorunlar hariç %100 başarıya ulaşılmış olsada her işlem gibi risk içerir. Hiçbir sorumluluk kabul etmem. Senin sorunun donanımsal değil.

Edit. Ben yapışkan birşey damlamış falan zannettim. Şarjdayken olmuyorda çekince mi oluyor ?
    Borsa uygulamasını açıp güç tuşuna uzun basıp kapatma yazısı gelince orta tuşa çok uzun süre kararınca basarak kapatma ekranının gitmesini bekle.

Eğer çözülmezse sorunun donanımsal gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 8 Eylül 2014; 23:02:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Telefonu kapat, home tuşuna 2 damla kolonya damlat ve yuvarlak hsreketlerle arada tıklayarak ve bastırıp çekerek ovalamaya başla. İçindeki pisliklerin yavaş yavaş çıktığını göreceksin, 15-20 sefer hızlı hızlı tıklat tuşu ovaladıktan ve arada tıklattıkyan sonra. Bir damla daha kolonya kullanabilirsin kirlenmiş kolonyayı temizleyip.

DİKKAT. Her ne kadar bizzat birçok 4-4s hatta 5'de yapılmış ve donanımsal sorunlar hariç %100 başarıya ulaşılmış olsada her işlem gibi risk içerir. Hiçbir sorumluluk kabul etmem. Senin sorunun donanımsal değil.

Edit. Ben yapışkan birşey damlamış falan zannettim. Şarjdayken olmuyorda çekince mi oluyor ?
    Borsa uygulamasını açıp güç tuşuna uzun basıp kapatma yazısı gelince orta tuşa çok uzun süre kararınca basarak kapatma ekranının gitmesini bekle.

Eğer çözülmezse sorunun donanımsal gibi

hocam telefonu normal bi şekilde şarja takıyorum çektiğimde asis tock cıkıyor

• Orijinalden alıntı: emirates60

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Telefonu kapat, home tuşuna 2 damla kolonya damlat ve yuvarlak hsreketlerle arada tıklayarak ve bastırıp çekerek ovalamaya başla. İçindeki pisliklerin yavaş yavaş çıktığını göreceksin, 15-20 sefer hızlı hızlı tıklat tuşu ovaladıktan ve arada tıklattıkyan sonra. Bir damla daha kolonya kullanabilirsin kirlenmiş kolonyayı temizleyip.

Eğer çözülmezse sorunun donanımsal

hocam bu arada bişey daha diyeceğim telefon daha demin home tuşu gayet iyi çalıştı sonra 5
    10 dk sonra yine gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnannZaa -- 8 Eylül 2014; 23:13:42 >

• Islak mendille yada kolonyali pamuk bezle telefon kapali halde yuvarlagin etrafini gez ama home tusuna basarak gez calistigini goreceksin kenarlarina pislik dolmustur o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone kapanma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    APPLE WATCH TUŞ PROBLEMİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jb yüzünden olabilirmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.