Şimdi Ara

APPLE WATCH TUŞ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar apple watch'ımda geçen ay şöyle bir problem yaşadım.yandaki yuvarlak tuş gittikçe sertleşiyordu ve bundan 1 hafta önceye kadar tuş artık dönmez hale geldi çok zor dönüyordu. daha sonrasında akasy avm deyken apple daki genius'a bunun neden olduğunu sorduğumda içinde toz olduğunu ve o kısmı suya batırıp o tuşu döndürdüğüm zamanproblemin geçeceğini söyledi ve bende uyguladım fakkat onu yaptıktan sonra artık hiç bir şekilde döndüremez hale geldi ve dün yuvarlak tuşun yan kısımlarından büyük ihtimalle içeride dönmesini sağlayan lastikler çıktı lastikler çıktıkça koptu çıktıkça koptu ve şuan o tuş üflesen dönecek şekilde onu tutan hiç bir şey yok şeklinde duruyor bu konuyla ilgili de apple ile görüştüm ve bana ''eğer akasyaya rndevu almadan gittiyseniz bunun teknik servis olarak kabul edilmeyeceğini'' söyledi bende o zaman bana yanlış yönlendirme yapılmaması gerektiğini söyledim bir türlü randevu alamadığım için çarşamba günü saat 10.00 da sıra bekleyerek zoruludaki apple destek almaya çalışacağım ve maddiyattan daha çok manevisel değeri yüksek olduğu için benim bu saati değiştirtmem gerekiyor yada onarım yaptırmam gerekiyor sizce nasıl bir yol izlemeylim ne yapmalıyım biraz uzun oldu ama yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.