Şimdi Ara

iPhone 4S hakkında tüm detaylar bu videoda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
118.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple iPhone 4S Türkiye { iPhone Türkiye } Sayfamız Acıldı.
    Link:http://www.facebook.com/pages/Apple-iPhone-4S-T%C3%BCrkiye-iPhone-T%C3%BCrkiye-/296646477015950
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

İyi de arkadaşlar onca değişik formda kılıflar, o kılıflara göre prototip modeller nereden çıktı peki?
    Tahmin ettiğim yerden mi?

onlar bi daha ki hazirana hazırlık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin44

Apple kendine dava açmalı bence 4S in tasarımını 4 den kopyalamış resmen :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

ayfon 4 üm var bu çıkınca hemen alacağım, fakirlerin 1 adım önünde olacağım.

Insanligin 1 adim gerisinde kalmissin dostum demek isterdim ama dost kelimesinin anlamini bilecegini dusunmuyorum.
    Not: IOS kullanicisiyim..
  • apple samsung fanboylugu almis basini gidiyor. Tek tek tespit edilsin, yorum yazamasinlar su foruma, videolarin altina vs. Rezillik tek kelimeyle. Hersey 4 4luk bir tek onun bunun tercihine saldirmak kaldi. Herkesin bildigi kesin birsey var ama buna ragmen konusulmaya devam ediliyor gereksiz yere. S2 donanim olarak cok ustun bir telefon, Android acik kaynak kodlu olmasindan dolayi cok hizli gelisen cok iyi bir platform, ama iphone ve IOS bambaska bir olay.

Aralarindaki fark edebiyat tarihimizdeki hisarcilar ve yedi mesaleciler farki gibidir. Birisi sanat sanat icindir derken, digeri sanat halk icindir diyor. Her durumda da matbaalar kazaniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boltux

SGS2 ilk çıktığında ve İphone 4 ile karşılaştırıldığında "İphone 4 SGS2'den 1 yıl önce çıktı, bu iki telefonun karşılaştırılması uygun olamaz." yorumları yapıldı. O zaman SGS2'de kaç ay önce çıktı değilmi! Bu yüzden karşılaştırmak için Samsung Galaxy S 2 HD LTE(HTC Vigor Vb.) daha uygun olur. Yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya çıkacaklar. İkiside 4G-3G(GSM-LTE) destekliyecekler.(Ama SGS2HD 21Mbps destekliyor.) SGS2HD 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density), İphone 4S 640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density) ekrana sahip. Böyle büyük bir ekranda 316ppi oranı sığdırmak asıl başarıdır. Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.(Kimse büyük ekran demesin, çünkü en üst seviye telefonları karşılaştırıyorum. Sonuçta üstün bir özellik.) İkinci olarak İphone4S'de 1GHZ dual core olduğunu, SGS2HD'de ise 1.5GHZ dual core olduğunu ve de Samsung'un kendi işlemcilerini ve chipset'ini oluşturduğu için daha verimli olucağı anlaşılabilir. Ayrıyetten SGS2HD'de 1GB'lık RAM olduğunu eklemeliyim. Ve MicroSD desteği, Bluetooth V3.0 desteği, Flash Player olması, NFC desteği(optional), USB on-the-go(MHL) desteği ise İPhone4S'e karşı büyük avantaj.(Kimse çıkıpta İphone'da olmayan bir özellik olduğu için kullanmıyorum veya gereksiz demesin.) Appstore konusuna gelince hala Appstore önde. (Appstore hala önde olabilir ama Tegra destekli oyunlar, Android işletim sistemli telefonların güç farkını ortaya koyuyor.) Ve SGS2HD Li-Ion 1850 mAh, İphone 4 Li-Po 1420mAh pili var. Bu konuda kesinlikle İphone önde olucaktır. Sistemi hiç kasmayan, Android'in o büyük yapısından hiç bir şey taşımayan, kısıtlanmış işletim sistemi İOS ile birlikte, 3.5 inch ekran ve 1GHZ gibi bir işlemci ile zaten pilin diğer telefona göre çok fazla gitmesi mümkün değil. Sonuçta bu İphone için bir artıdır. Ve son olarak SGS2HD Android gibi açık tabanlı, (Homescreen, Livewallpaper, Widgets gibi birçok özellikle birlikte) özgür bir işletim sistemine sahip olması ise avantajlarından biri. Tabi İphone4S'in grafik işlemcisi, kamerası hakkında, ve iOS5'in yeni getirceği özellikler hakkında, İMessage'ı(Belki BBM'i bitirebilir.), İcloud'u hakkında telefon çıkmadan ve asıl güvenilir bir kaynaktan detaylı inceleme gelmeden yorum yapamam. O özelliklerinde öne geçebilir.

Bu karşılaştırmayı yapıyorum çünkü İphone 4S bu piyasaya çıkarken rakipleri ondan önde.

Edit: Bir az önce DH Misafir'i olarak mesajı yollayamadım sanıp tekrar yolladım.

abi 4.65 inç telefon alacagına tablet al direk, ikisinide çantada tasıyacaksın neticede, cebe sıgmadıktan sonra farketmez.

4inç bi telefon için max. sınır olmalı. büyük ekran daha iyidir diye bi mantık 4 inçe kadar. sen 4.65 inç yaparsın yarın htc 5 inç yapar yahu zaten tabletler 7inç, bunlar resmen sidik yarışı. kimse cebinde ekmek tahtası gibi telefon tasımak istemez, isterse i7 işlemcisi olsun ben yinede 4.65 inç bi telefonu almam, herseyden önce masaya koymaya utanırım.

samsung donanım olarak eyvallah appleı geçiyor, buna kimsenin diyeceği bişey yok, esas sorun yazılımın donanımın hakkını verememesi. hal böyle olunca browsing dısında işlemcinin gücünü göremiyorsun androidde. mesela 1ghz lik iphone4 te infinity blade diye bi oyun var. şu cıkacak samsungta ve htc nin 1.5ghz dual core modellerinde o 1ghzlık telefonun oynattıgı infinity bladein kalitesine yaklasan oyun yok malesef. istesen 2ghz quadcore işlemci yap yine o telefonda angry birds oynayacak insanlar. oyun piyasasının ne kadar önemli oldugunu dünkü tanıtımda gördük, iphone4s tanıtımında adamlar direk infinity blade 2 nin tanıtımını yaptılar, göreceksin hiçbi android cihazda o oyunun yarı kalitesine bile yaklasan oyunlar olmayacak cünkü gameloft dısında androide 3d oyun yapan yok, markette hala tavla dama satranc falan var, yada mario kalitesinde.

suc burda samsungtamı? hayır. samsung bir donanım üretici olarak elinden geleni yapıyor. ve apple ı geçmiştir

ama android hala app kalitesi olarak iosu geçememiştir, sayı olarak demiyorum bak kalite olarak diyorum. 38979384 tane notepad uygulaması olması birşeyi değiştirmiyor.

apple resmen bizi yaza kadar idare edecek bişey geliştirelim piyasada cok geri kalmayalım diye idareten birşey yapmış. şimdi burda cıkıp apple bitti çöktü yasasın yeni kral demek saçma. herkes biliyorki bu bi major güncelleme değil ara güncelleme. 3g ile 3gs farkı ve 3gs 4 arasındaki farkları hepimiz biliyoruz o hesap. şimdi bu telefonun kamerası muazzam. 2.4 diyafram dijital makine kalitesinde resmen. ppi değeri hala en yüksek telefon, çözünürlüğüde piyasada halihazırda en yüksek telefon.
    yani appleın yol haritası belli. kendini 6-7 ay idare edecek bu telefonu yaz geldiğinde 1.5ghz e cıkarıp ekranıda ppi oranını koruyup 4 inçe çıkardıgında yine piyasanın allahı olacak, çünkü arkasında donanımın hakkını veren bir ios var.
    infinity blade 2 oyunun grafiklerine youtube tan bir bakın. 1.5ghz işlemcili dual core bir alette dahada gelişeceğini düşünün, yani pc kalitesinde oyunlar iphoneda olacak, ki grafik yongasını sürekli geliştiriyor iphone, 4s ve 4 arasındaki grafik işlemci eskisinin 7 katı bunuda düşünün.
    yani appleın işi bir tek ekranı büyütmeye bakar o kadar, karsısında yine 2ghz cihazlar olacak o zamanda, ama dediğim gibi aslında çok övündüğünüz android şu süper donanımlı cihazların el freni oluyor burada, 1 sene sonrada anroide en fazla asphalt oyununun yeni versiyonu cıkacakken iphone5 te god of war tarzı oyunlar olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

quote:

Orijinalden alıntı: Boltux

SGS2 ilk çıktığında ve İphone 4 ile karşılaştırıldığında "İphone 4 SGS2'den 1 yıl önce çıktı, bu iki telefonun karşılaştırılması uygun olamaz." yorumları yapıldı. O zaman SGS2'de kaç ay önce çıktı değilmi! Bu yüzden karşılaştırmak için Samsung Galaxy S 2 HD LTE(HTC Vigor Vb.) daha uygun olur. Yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya çıkacaklar. İkiside 4G-3G(GSM-LTE) destekliyecekler.(Ama SGS2HD 21Mbps destekliyor.) SGS2HD 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density), İphone 4S 640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density) ekrana sahip. Böyle büyük bir ekranda 316ppi oranı sığdırmak asıl başarıdır. Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.(Kimse büyük ekran demesin, çünkü en üst seviye telefonları karşılaştırıyorum. Sonuçta üstün bir özellik.) İkinci olarak İphone4S'de 1GHZ dual core olduğunu, SGS2HD'de ise 1.5GHZ dual core olduğunu ve de Samsung'un kendi işlemcilerini ve chipset'ini oluşturduğu için daha verimli olucağı anlaşılabilir. Ayrıyetten SGS2HD'de 1GB'lık RAM olduğunu eklemeliyim. Ve MicroSD desteği, Bluetooth V3.0 desteği, Flash Player olması, NFC desteği(optional), USB on-the-go(MHL) desteği ise İPhone4S'e karşı büyük avantaj.(Kimse çıkıpta İphone'da olmayan bir özellik olduğu için kullanmıyorum veya gereksiz demesin.) Appstore konusuna gelince hala Appstore önde. (Appstore hala önde olabilir ama Tegra destekli oyunlar, Android işletim sistemli telefonların güç farkını ortaya koyuyor.) Ve SGS2HD Li-Ion 1850 mAh, İphone 4 Li-Po 1420mAh pili var. Bu konuda kesinlikle İphone önde olucaktır. Sistemi hiç kasmayan, Android'in o büyük yapısından hiç bir şey taşımayan, kısıtlanmış işletim sistemi İOS ile birlikte, 3.5 inch ekran ve 1GHZ gibi bir işlemci ile zaten pilin diğer telefona göre çok fazla gitmesi mümkün değil. Sonuçta bu İphone için bir artıdır. Ve son olarak SGS2HD Android gibi açık tabanlı, (Homescreen, Livewallpaper, Widgets gibi birçok özellikle birlikte) özgür bir işletim sistemine sahip olması ise avantajlarından biri. Tabi İphone4S'in grafik işlemcisi, kamerası hakkında, ve iOS5'in yeni getirceği özellikler hakkında, İMessage'ı(Belki BBM'i bitirebilir.), İcloud'u hakkında telefon çıkmadan ve asıl güvenilir bir kaynaktan detaylı inceleme gelmeden yorum yapamam. O özelliklerinde öne geçebilir.

Bu karşılaştırmayı yapıyorum çünkü İphone 4S bu piyasaya çıkarken rakipleri ondan önde.

Edit: Bir az önce DH Misafir'i olarak mesajı yollayamadım sanıp tekrar yolladım.

abi 4.65 inç telefon alacagına tablet al direk, ikisinide çantada tasıyacaksın neticede, cebe sıgmadıktan sonra farketmez.

4inç bi telefon için max. sınır olmalı. büyük ekran daha iyidir diye bi mantık 4 inçe kadar. sen 4.65 inç yaparsın yarın htc 5 inç yapar yahu zaten tabletler 7inç, bunlar resmen sidik yarışı. kimse cebinde ekmek tahtası gibi telefon tasımak istemez, isterse i7 işlemcisi olsun ben yinede 4.65 inç bi telefonu almam, herseyden önce masaya koymaya utanırım.

samsung donanım olarak eyvallah appleı geçiyor, buna kimsenin diyeceği bişey yok, esas sorun yazılımın donanımın hakkını verememesi. hal böyle olunca browsing dısında işlemcinin gücünü göremiyorsun androidde. mesela 1ghz lik iphone4 te infinity blade diye bi oyun var. şu cıkacak samsungta ve htc nin 1.5ghz dual core modellerinde o 1ghzlık telefonun oynattıgı infinity bladein kalitesine yaklasan oyun yok malesef. istesen 2ghz quadcore işlemci yap yine o telefonda angry birds oynayacak insanlar. oyun piyasasının ne kadar önemli oldugunu dünkü tanıtımda gördük, iphone4s tanıtımında adamlar direk infinity blade 2 nin tanıtımını yaptılar, göreceksin hiçbi android cihazda o oyunun yarı kalitesine bile yaklasan oyunlar olmayacak cünkü gameloft dısında androide 3d oyun yapan yok, markette hala tavla dama satranc falan var, yada mario kalitesinde.

suc burda samsungtamı? hayır. samsung bir donanım üretici olarak elinden geleni yapıyor. ve apple ı geçmiştir

ama android hala app kalitesi olarak iosu geçememiştir, sayı olarak demiyorum bak kalite olarak diyorum. 38979384 tane notepad uygulaması olması birşeyi değiştirmiyor.

apple resmen bizi yaza kadar idare edecek bişey geliştirelim piyasada cok geri kalmayalım diye idareten birşey yapmış. şimdi burda cıkıp apple bitti çöktü yasasın yeni kral demek saçma. herkes biliyorki bu bi major güncelleme değil ara güncelleme. 3g ile 3gs farkı ve 3gs 4 arasındaki farkları hepimiz biliyoruz o hesap. şimdi bu telefonun kamerası muazzam. 2.4 diyafram dijital makine kalitesinde resmen. ppi değeri hala en yüksek telefon, çözünürlüğüde piyasada halihazırda en yüksek telefon.
    yani appleın yol haritası belli. kendini 6-7 ay idare edecek bu telefonu yaz geldiğinde 1.5ghz e cıkarıp ekranıda ppi oranını koruyup 4 inçe çıkardıgında yine piyasanın allahı olacak, çünkü arkasında donanımın hakkını veren bir ios var.
    infinity blade 2 oyunun grafiklerine youtube tan bir bakın. 1.5ghz

Androidde de ps1 oyunlari oynaniyor ;) Yakinda PS2 oyunlari oynanirsa sasirmam..Ayrica gunumuz cihazlarinda oyundan ziyade internet deneyimi cok daha onemli..Bunu da kusursuz olarak en iyi basaran androidli yuksek donanimli genis ekranli cihazlar..
    Kusura bakma ama kimse o 3.5"
    ekranda infiniti blade 2 oynamak icin gidipte
    4s almaz..Zaten parmaklar ekranin yarisini kapliyor..

Bence kameraya ,siri ye ivir zivira agirlik verilecegine en azindan 4" ekran yapilmaliydi..o zaman diger cihazlarla aşık atabilirdi ama su anda iphone 5 cikana kadar 4s in hicmi hic sansi yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hseyin2

Yazılım olarak hepsi androidden alınmış resmen. Sesli kontrol vs hepsi zaten vardı.

Sesli kontrol akılsız Nokialarda bile vardı. Onla bunu kıyaslıyorsanız size Dandroid cihazınızla mutluluklar dilerim.
  • Merhaba.Bende dahil olmak üzere herkezde bir hayal kırıklığı mevcut.Ama biraz düşününce 4--4S değişimi ile 3G--3GS değişiminden daha fazla.Tabiki beklenti çok yüksekti çıkan fotoğraflardaki ekran boyutu özellikler vs. 3GS kullanıcısı olarak 4 ün dizaynını beğenmemiştim üzerine birde sorunları eklenince almayı düşünmedim bile.Aynı dizayn ile 4S var şimdi,yine almayı düşünmüyorum ama birde şu var.Ne alabilirimki başka?Samsung alsam en fazla 3 ay sonra yeni model çıkaracak ve telefondan soğutucak,HTC alsam keza aynısı...Mevcut durumda 4S en az 1 yıl götürür 1 yıl sonundada iyi bir fiyata satılabilir.Diğerleri için böyle bir şey söylemek mümkün değil malesef.Benim tercihim bu kriterler doğrultusunda 4S,dizaynı hoşuma gitmemesine rağmen (tabiki yurt dışından almak suretiyle)

11 Ekim 22:30 da (Nexus Prime ve Ice Cream Sandwich tanıtımı) görüşmek üzere bakalım orda bizi heyecanlandıran bir şeyler olacak mı

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBB -- 5 Ekim 2011; 8:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: hseyin2

Yazılım olarak hepsi androidden alınmış resmen. Sesli kontrol vs hepsi zaten vardı.

Sesli kontrol akılsız Nokialarda bile vardı. Onla bunu kıyaslıyorsanız size Dandroid cihazınızla mutluluklar dilerim.

E bu daha kötü ya Android ve nokia için küçük Apple için ve fanboylları için büyük bir adım

• quote:

Orijinalden alıntı: jehan

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

ayfon 4 üm var bu çıkınca hemen alacağım, fakirlerin 1 adım önünde olacağım.

Insanligin 1 adim gerisinde kalmissin dostum demek isterdim ama dost kelimesinin anlamini bilecegini dusunmuyorum.
    Not: IOS kullanicisiyim..

IOS iyi ise onu da alırım, para var dert deil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende iphone 5 nasıl bu kadar çabuk çıkıyor diye şaşırıyordum meğerse apple yine applelığını yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 5 Ekim 2011; 6:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-GaaRa

Telefonda son nokta. 1080p vıdeo kaydı yazılım guncellemesı cıft ıslemcı. Daha ne beklenebılırkı bı telefondan?

ilk defa 1080p, ve çift çekirdek bir telefon görüyorsunuz sanırım?
  • Apple kurabiye taintsa Daha iyiydi.
  • Bana şöyle temiz 2. el JB iPhone 4 yolu gözüktü.
  • Ne kadar eleştirilirse eleştrilsin Iphone 4s satış rekorlarını kıracak.
  • Ekranı daha büyük olmalıydı.3.8'' - 4''

Ama kabul etmek gerekirki, iPhone donanımsal,Nokia ise işletim sistemi açısından teknolojiyi geriden takip ediyorlar.

Android,özgürlüktür.
  • Apple devrim niteliginde bir sey yapmadan yeni iphone cikarmiyor halbuki yeni kasa ve adi iphone5 olsa bu kadar elestri gelmezdi fakat tahminim , su meshur konsept videodaki cok tutan lazer klavyeyi koyup oyle iphone5 cikarticaklar :)
  • Flickr karsilastirmasina laf eden arkadaslar bu daha oncede yapilan birseydi keynotelarda ve bence etkileyici bir veri. telefonun kendisine gelecek olursam ; piyasadaki çoğu güncel telefondan daha performanslı olacağı kesin ancak genel olarak 2 hafta önce sgs 2 aldığım için pişman olmadim bir applesever olarak o yüzden hayal kırıklığı olarak nitelendiriyorum
  • iphone4 gibi çok tutan bir tasarımı çabuk harcamadılar biraz daha ekmek yeriz diyorlar ayrıca iphone5 bu özelliklerle çıksa bir halta yaramazdı daha yenilikçi olmalı 4 kadar ses getirmeli yapılanlar mantıklı şeyler adamlar işi biliyor zaten piyasa adamların umrunda deilki her türlü satıyorlar deli gibi de satacaklar emin olun ... Apple kısaca şunu demek istiyor anlıyan anladı ama anlamayanlara açıklıyayım: Donanım donanım nereye kadar sonu yok millete yeni donanım satacağınıza adam gibi bir işletim sistemi yapında kullansınlar...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.