Şimdi Ara

İphone 4s güncelleme sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni iphone kullanan biri olarak yardımınıza ihtiyacım var!

4S kullanıyorum ve telefonumdan ios 5.0.1 güncellemesi yaptım. İtunes'den yapmam lazımmış çünkü telefondan yapılan güncelleme belli bir kısmı içeriyor diye anladım?

Telefonumun yedeğini aldım ve müzik kısmında itunes diye dosyanın içine baktığımda tüm programlarım orada mevcut. Rehber de acaba bunun içinde mi?

Son olarak telefonumu geri yüklersem bu programları yeni haline nasıl atarım?

• Bir farkı yok sanırsam telefondan update etmenin,telefondan sadece güncellemeyi ekliyor
    itunes ise en bastan güncellemeler dahil kurulum yapıyor.

rehber back up dosyasındadır. yinede My Contacts Backup programı ile yedek alın mailinize yollayın bir sorun olursa mailinizden kolayca kurarsınız rehberi

programlar itunes dosyanın Mobile Applications klasöründe ordaki programlara cift tıklayın itunesa gidecek ordan da telefona atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Bir farkı yok sanırsam telefondan update etmenin,telefondan sadece güncellemeyi ekliyor
    itunes ise en bastan güncellemeler dahil kurulum yapıyor.

rehber back up dosyasındadır. yinede My Contacts Backup programı ile yedek alın mailinize yollayın bir sorun olursa mailinizden kolayca kurarsınız rehberi

programlar itunes dosyanın Mobile Applications klasöründe ordaki programlara cift tıklayın itunesa gidecek ordan da telefona atabilirsin

Peki geri yükleme yaparsam sizce herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
  • Bir sıkıntı olmaz ama bezdirici itunes hataları cıkabilir çözümleri var ama ugrastırabilir(hata vericek diye bi kadide de yok direk vermeden de kurabilir)
    su sartlarda gerek yok bence telefondan kurulum yapılmıs zaten.
    hiç ugrasmayın bana sorarsanız.
    telefonda bir sorun oldugunu düşünüyorsanız yapın yok ise dediğim gibi kullanın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 26 Aralık 2011; 15:45:07 >
  • İtunes üzerinden güncelleme yapın en sağlıklısı o. Evet yedeklerinize rehber de dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Bir sıkıntı olmaz ama bezdirici itunes hataları cıkabilir çözümleri var ama ugrastırabilir(hata vericek diye bi kadide de yok direk vermeden de kurabilir)
    su sartlarda gerek yok bence telefondan kurulum yapılmıs zaten.
    hiç ugrasmayın bana sorarsanız.
    telefonda bir sorun oldugunu düşünüyorsanız yapın yok ise dediğim gibi kullanın gitsin.

Haklısınız sanırım zaten 5.1 çıkacağı şuan için beta aşamasında olduğundan bahsediliyor.

O zaman itunes'den kurarım verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.
  • En güzeli bence
    Rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba
    4s de guncellemeye calısıyorum ancak ındırmeler bıttıkten sonra guncelleme basladığında firmware uyumlu deıl gıbı bısıı cıkıyor ve guncelleme yapamıyor. her seferınde aynı sey oluyor sımdı manuel olanını denııcem ama bu problemın sebebını merak eder oldum. antıvıruslerı fırewalları kapattıktan sonrada aynı hatayı verdı.
    ıkıncısı i tunes da ındırdıgım bı uygulamayı telefona gecırene kadar cenamım cıkıyor sureklı eszamanla dııp bazende usb kabloyu sokup takmak zorunda kalıyorum. bunu herkes mı yasıyor yoksa benım kazmalıgım mı?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: orpiii

merhaba
    4s de guncellemeye calısıyorum ancak ındırmeler bıttıkten sonra guncelleme basladığında firmware uyumlu deıl gıbı bısıı cıkıyor ve guncelleme yapamıyor. her seferınde aynı sey oluyor sımdı manuel olanını denııcem ama bu problemın sebebını merak eder oldum. antıvıruslerı fırewalları kapattıktan sonrada aynı hatayı verdı.
    ıkıncısı i tunes da ındırdıgım bı uygulamayı telefona gecırene kadar cenamım cıkıyor sureklı eszamanla dııp bazende usb kabloyu sokup takmak zorunda kalıyorum. bunu herkes mı yasıyor yoksa benım kazmalıgım mı?????

Merhaba; Öncelikle Net olarak bilgi veremesemde kendi çapımda yardımcı olmak istedim...

1. Soruna hitaben aynı sorunu bende de verdi bende telefondan güncelledim ama pişman oldum bende yeni iphone kullancısıyım yerinde olsam 5.1 sürümü beklerim
    2. Soruna hitabende telefondan indirmeyi dene niye itunesden kendini kasıyorsun? Ayrıca ayarlar kısmından telefonu her bağladığında eşzamanlama yapmayı kaldırabilirsin. Kazmalık denmez rica ederim aynı sorunları emin ol herkes yaşar ama forumda faydalı yardım başlıkları var. Fırsat buldukça incelemekte fayda var! Bu şekilde çoğu sorunu aştım. İyi eğlenceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.