Bildirim
İPHONE 4S GALAXY S2 HTC ONE S XPERİA S HANGİSİNİ SEÇEYİM ?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Htc one S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaxy S2 sahibi olarak Htc One X i tavsiye ederim arkadaşımda var interneti benimkine göre bariz akıcı.
S2 ninde hoparlör sesi One X e göre iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 7 Mayıs 2013; 22:28:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iRugged
Htc one S
one s de nfc varmı bide hafızası ne kadar batarya çıkarılabiliyomu -
quote:
Orijinalden alıntı: Sah_Mat_42
quote:
Htc one S
one s de nfc varmı bide hafızası ne kadar batarya çıkarılabiliyomu
Ah biraz araştırsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: KemalAY
quote:
quote:
Htc one S
one s de nfc varmı bide hafızası ne kadar batarya çıkarılabiliyomu
Ah biraz araştırsanız
araştırdım one s alacağım ama gameloftun oyunlarını desteklemiyomuş dorumu ? -
aralarında en iyisi 4s -
hepsi çok iyi ama benim telefonum olan s2 4.1.2 ye geçince harika oluyor be ama 4s öneririm
iOS kalitesi tartışılmaz kullanmadım ama dışardan görünen o -
quote:
Orijinalden alıntı: wolfman44
hepsi çok iyi ama benim telefonum olan s2 4.1.2 ye geçince harika oluyor be ama 4s öneririm
iOS kalitesi tartışılmaz kullanmadım ama dışardan görünen o
iphonede flash desteği yok oyüzden almayacağım htc one sde ise tegra 3 oyunlarında uyumsuzluk sorunu varmış doğrumu -
quote:
quote:
iphonede flash desteği yok oyüzden almayacağım htc one sde ise tegra 3 oyunlarında uyumsuzluk sorunu varmış doğrumu
valla bilmiyorum onu tegra 3 oyunların bazılarıda benim telefonda çalışmıyo uyumlu değil diyodu galiba, doğru olabilir ama bi bilgim yok.o zaman xperia s öneririm yada para biriktir daha iyisini al.
-
quote:
quote:
quote:
iphonede flash desteği yok oyüzden almayacağım htc one sde ise tegra 3 oyunlarında uyumsuzluk sorunu varmış doğrumu
valla bilmiyorum onu tegra 3 oyunların bazılarıda benim telefonda çalışmıyo uyumlu değil diyodu galiba, doğru olabilir ama bi bilgim yok.o zaman xperia s öneririm yada para biriktir daha iyisini al.
hocam peki hangi oyunları oynuyorsun ve tegra 3 oyunları hangileri ?
-
valla her oyunu kaldırıyo 9mm oynuyordum sıktı. 10 15 tane oyun var ama nfs most wanted oynuyom hep ekran biraz daha büyük olsa daha güzel olacak real boxing var tegra 3 ilk benim tel görmüyordu markette sonra geldimi bilmiyorum malum site (mania) orda gördüm indirdim yüklicem bi ara tegralı 1 kaç oyun daha var.
Dark Meadow: The Pact bu oyunda tegra galiba -
quote:
valla her oyunu kaldırıyo 9mm oynuyordum sıktı. 10 15 tane oyun var ama nfs most wanted oynuyom hep ekran biraz daha büyük olsa daha güzel olacak real boxing var tegra 3 ilk benim tel görmüyordu markette sonra geldimi bilmiyorum malum site (mania) orda gördüm indirdim yüklicem bi ara tegralı 1 kaç oyun daha var.
Dark Meadow: The Pact bu oyunda tegra galiba
telefonun s2 mi one s mi ha bide tegra 3 oyunlarını one s desteklemiyo apk dosyasından yükleyip oynayabiliyormuyuz ? -
quote:
quote:
telefonun s2 mi one s mi ha bide tegra 3 oyunlarını one s desteklemiyo apk dosyasından yükleyip oynayabiliyormuyuz ?
s2. onu bende bilmiyorum ama maniada tegralı real boxing s2de çalışıyo diye çıkarmışlardı galiba.non tegra diye mania çıkarmış baktım şimdi valla ben olsam xperia s alırım .
-
quote:
quote:
quote:
telefonun s2 mi one s mi ha bide tegra 3 oyunlarını one s desteklemiyo apk dosyasından yükleyip oynayabiliyormuyuz ?
s2. onu bende bilmiyorum ama maniada tegralı real boxing s2de çalışıyo diye çıkarmışlardı galiba.non tegra diye mania çıkarmış baktım şimdi valla ben olsam xperia s alırım .
çok kaba duruyo xperia s hem ben zaten sırf oyun oynamak için telefon almayacağım real football 2013 modern combat asphalt 6 dead trigger subway surfers temple run ve the amazing spiderman belkide nova sadece bu oyunları oynarım s2 veya one s bu oyunları kaldırırmı ha bide s2yi çok beğeniyorum ama 2 senelik bir telefonda almak istemiyorum güncellemede son noktaya geldi o yüzden one s ilk tercihim ama bu oyunları kaldırmazsa başka bir telefon alacağım ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
çok kaba duruyo xperia s hem ben zaten sırf oyun oynamak için telefon almayacağım real football 2013 modern combat asphalt 6 dead trigger subway surfers temple run ve the amazing spiderman belkide nova sadece bu oyunları oynarım s2 veya one s bu oyunları kaldırırmı ha bide s2yi çok beğeniyorum ama 2 senelik bir telefonda almak istemiyorum güncellemede son noktaya geldi o yüzden one s ilk tercihim ama bu oyunları kaldırmazsa başka bir telefon alacağım ?
valla s2 hepsini kaldırıyo rahatça.ama işte tek sorunu 2 yıllık olması son güncelleme bu galiba.ama ben 1 2 sene daha oyunları kasmayacağını düşünüyorum gpusu gayet iyi.one s onları rahat kaldırır kaldırmazsa hata zaten
-
4 telefondan en iyisi 4s -
nexus 4 oneririm en akici telefondur kendisi.. performans olarak da cok iyi. one s alacaksan da 1.5 ghz lik versiyonunu almaya dikkat et.. 1.7 ghzlik versiyonlar ikinci parti dusuk model islemci..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X