Şimdi Ara

@@@ İphone 4s Facebook sorunu @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4s kullanıyorum Facebook un iphoneye özel olanını yükledim daha hızlı gezinin diyor uygulamada ben gezinmeyi geçtim sayfalar tık diye
    Açılması gerekmiyor mu bende yavaş açılıyor bazen baya bı searc için bekletiyor dayanamıyorum beklemekten aramasını durduruyorum son olarak mesela arkadas arıcam search dan hiçbirşey çıkmıyor arkadaslarımı bulmuyor kısaca bişey bulmuyor sorun ne anlamadım son bişey daha herhangi bı paylaşım yapınca İphone ile paylaşıldı çıkardı şimdi çıkmıyor sorun değil ama bleck bary de paylaşım yapınca markası çıkıyor bu çifte standartın sorunu ne marka çıkmışsa hiçbir yelde çıkmasın bu sorunda kafama takıldı

• netınde sorun olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

netınde sorun olabılır

Netim iyi çalışıyor sadece
    Facebook da sıkıntı var özellikle İphone ye özel Facebook tan girince bu sorun oluyor en son sürümünü kullanıyorum
  • iphone için facebook uygulaması hiçbir zaman stabil olarak çalışmadı zaten.sürekli hata..
    bu olayın 4sle falan alakası yok,telefonuna kızma
  • ben gayet stabil sekilde kullanıyorum herseyinden de memnunum
  • facebook app yorumları okursanız zaten ne kadar başarısız bir app olduğunu anlarsınız ..
    En stabil kullanılması gerekn bir app olması gerekirken, her güncellemede dahada vahim bir durum söz konusu ..
    Şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercintemirtas

facebook app yorumları okursanız zaten ne kadar başarısız bir app olduğunu anlarsınız ..
    En stabil kullanılması gerekn bir app olması gerekirken, her güncellemede dahada vahim bir durum söz konusu ..
    Şaka gibi

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde başıma benzer bir problem gelmişti .... aşağı doğru çekince ekranı güncelleştiriliyorda kalıyordu ... deli ediyordu beni... bu problem bende facebook un kendinin messenger uygulamasını indirdikten sonra meydana geldi.....önce onu sildim sonra facebook un kendisini sildim ... sonra bilgisayardan facebook a gir hesap ayarları>güvenlik>aktif oturumlar düzen leden aktif oturumların hepsini kapa sonra çıkmadan şifreyi değiş ( ne alaka diye sorma bende bilmiyorum =)) bi yerde okumuştum ) sonra yine iphone dan sadece facebook uygulamasını indir yeni şifrenle giriş yap.....bu şekilde ben yaptım oldu bir arkadaşıma yaptık olmadı başka birine yaptık oldu... birazda şans işi sanırım neyse ben şimdilik sorunsuz kullanıyorum ama kesinlikle facebook un messengarını indirme tekrardan sanırım problem ondan kaynaklanıyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

iphone için facebook uygulaması hiçbir zaman stabil olarak çalışmadı zaten.sürekli hata..
    bu olayın 4sle falan alakası yok,telefonuna kızma

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

benimde başıma benzer bir problem gelmişti .... aşağı doğru çekince ekranı güncelleştiriliyorda kalıyordu ... deli ediyordu beni... bu problem bende facebook un kendinin messenger uygulamasını indirdikten sonra meydana geldi.....önce onu sildim sonra facebook un kendisini sildim ... sonra bilgisayardan facebook a gir hesap ayarları>güvenlik>aktif oturumlar düzen leden aktif oturumların hepsini kapa sonra çıkmadan şifreyi değiş ( ne alaka diye sorma bende bilmiyorum =)) bi yerde okumuştum ) sonra yine iphone dan sadece facebook uygulamasını indir yeni şifrenle giriş yap.....bu şekilde ben yaptım oldu bir arkadaşıma yaptık olmadı başka birine yaptık oldu... birazda şans işi sanırım neyse ben şimdilik sorunsuz kullanıyorum ama kesinlikle facebook un messengarını indirme tekrardan sanırım problem ondan kaynaklanıyor.....

Teşekkürler Denicem :) bir de Facebook'un.messengeri. Ne normal msn mı windowslive mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 1 Ocak 2012; 21:00:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

quote:

benimde başıma benzer bir problem gelmişti .... aşağı doğru çekince ekranı güncelleştiriliyorda kalıyordu ... deli ediyordu beni... bu problem bende facebook un kendinin messenger uygulamasını indirdikten sonra meydana geldi.....önce onu sildim sonra facebook un kendisini sildim ... sonra bilgisayardan facebook a gir hesap ayarları>güvenlik>aktif oturumlar düzen leden aktif oturumların hepsini kapa sonra çıkmadan şifreyi değiş ( ne alaka diye sorma bende bilmiyorum =)) bi yerde okumuştum ) sonra yine iphone dan sadece facebook uygulamasını indir yeni şifrenle giriş yap.....bu şekilde ben yaptım oldu bir arkadaşıma yaptık olmadı başka birine yaptık oldu... birazda şans işi sanırım neyse ben şimdilik sorunsuz kullanıyorum ama kesinlikle facebook un messengarını indirme tekrardan sanırım problem ondan kaynaklanıyor.....

Teşekkürler Denicem :) bir de Facebook'un.messengeri. Ne normal msn mı windowslive mı

hayır appstore da var zaten facebook un ayrıca messengerı var facebookun kendi çıkarttığı ...linki şudur:

http://itunes.apple.com/tr/app/facebook-messenger/id454638411?mt=8&ls=1

• quote:

quote:

quote:

hayır appstore da var zaten facebook un ayrıca messengerı var facebookun kendi çıkarttığı ...linki şudur:

Evt dediğiniz programıda yüklemisim bu arada App Store'de herkez bu programa sovuyor :) Teşekkürler yardımınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evt dediğiniz programıda yüklemisim bu arada App Store'de herkez bu programa sovuyor :) Teşekkürler yardımınız için

önemli değil inşallah problemi çözersiniz... evet program çok problemli millet hiç iyi düşünmüyor program için

• Ben o uygulamayi bitek bildirimler icin kullaniyorum facebookta dolasicaksam gelan safariden kullaniyorum facebook app inanilmaz derecede yavas bence o app sadece bildirimler amacli kullanilir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

Ben o uygulamayi bitek bildirimler icin kullaniyorum facebookta dolasicaksam gelan safariden kullaniyorum facebook app inanilmaz derecede yavas bence o app sadece bildirimler amacli kullanilir :D

:) :) :)
  • @legolas4121 problemi çözdün mü arkadaşım
  • quote:

@legolas4121 problemi çözdün mü arkadaşım

Evet kardesim uygulamayı silerek sorunu çözdüm :) çok kötü bı app seninde dediğin gibi storedeki yorumları okuyunca sorunu kökten hallettim benden uzak olsun bu uygulama sana tekrar teşekkür ediyorum bu uygulamanın kötü olduğunu söylediğin için yoksa uğraşırdım daha

• Bende bu konuda acemiyim facebook yüklerken bir problem oldu sanırsam şimdi yüklemeye çalışınca yüklü yazıyor ama yüklüde değil. Ne yapmak lazım ustalar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Bende bu konuda acemiyim facebook yüklerken bir problem oldu sanırsam şimdi yüklemeye çalışınca yüklü yazıyor ama yüklüde değil. Ne yapmak lazım ustalar ?

itunescdan yüklemeye çalılşıyorsan daha önce yüklediğinden yüklü gözükür. solda cihazına tıkla, açılan ekranda üstte app yazan yere gel orda facebook ikonunun yanında ki kutucuğu işaretle sync yap yüklenir
  • quote:

quote:

@legolas4121 problemi çözdün mü arkadaşım

Evet kardesim uygulamayı silerek sorunu çözdüm :) çok kötü bı app seninde dediğin gibi storedeki yorumları okuyunca sorunu kökten hallettim benden uzak olsun bu uygulama sana tekrar teşekkür ediyorum bu uygulamanın kötü olduğunu söylediğin için yoksa uğraşırdım daha

iyi ya sevindim =)) ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana saolasın arkadaşım....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.