Şimdi Ara

İphone 4S çelik kasa sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ocak ayından bu yana iphone 4s (beyaz) kullanıyorum. Bu gün telefona bakarken etrafını çevreleyen çelik kasasında sağ alt köşede 3 tane iğne başı kadar delik gördüm. ben sağ elimi kullanıyorum ve telefonum tuttuğumda tam avuç içime denk geliyor. Bu delinme acaba avuç içinde oluşan terlemeden kaynaklanan asit erozyonundan olabilirmi? çünki benzer durumu bir kaç defa çelik saat kordonlarında yaşamışlığım var. Siz ne dersiniz? ve çözümü varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

Arkadaşlar ocak ayından bu yana iphone 4s (beyaz) kullanıyorum. Bu gün telefona bakarken etrafını çevreleyen çelik kasasında sağ alt köşede 3 tane iğne başı kadar delik gördüm. ben sağ elimi kullanıyorum ve telefonum tuttuğumda tam avuç içime denk geliyor. Bu delinme acaba avuç içinde oluşan terlemeden kaynaklanan asit erozyonundan olabilirmi? çünki benzer durumu bir kaç defa çelik saat kordonlarında yaşamışlığım var. Siz ne dersiniz? ve çözümü varmı?
    Akdeniz üniversitesinde ter bezi nakli
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Akdeniz üniversitesinde ter bezi nakli

sende beyin nakil ettirirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure
    ...
    sende beyin nakil ettirirsin :)

Sinir alıyorlar mı bilmiyorum, bir sormak lazım. Kesin bilgi edinene kadar bitki çayıyla idare edebilirsin. (Papatya, kedi otu, melisa, veya sarı kantaron olabilir)

düzeltme: alıntının gereksiz kısmını sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 1 Haziran 2012; 15:09:44 >
  • Bu konuda ciddi olarak görüşte bulunmak isteyen arkadaşlar varmı?
  • Kapak seklinde kilif kullaniyorsaniz cerceve ve kilif arasina birsey girince butur seyler oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde telefonun ustunde çelik kasada 3 4 tane nokta olmus cıkmıyo sinir oldum kılıf yaptı sanırım moralm bozuluyo gurnce ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avuç içindeki terin içerdiği ettiği asit ile iphone ın çevresindeki çelik kasaya zarar vermen imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.