Şimdi Ara

Iphone 4s batarya degisimi yaptıranlar buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
53.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aliexpresste ARUN diye bir marka var. Baya kaliteli. pc bağlantısında da kopma olmuyor. gayet iyi. orjinali gibi. Kaliteli çıkınca bir tane daha aldım. Siz de alabilirsiniz. Markasız üreticisi belli olmayan ürünleri almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    ücretsiz kargo ile alıyorsunuz. 20-25 gün içinde geliyor. ptt kargo ile yolluyorlar.

Orijinalden alıntı: engin_er_26

orijinal olmayan bataryalar güncelleme yaparken donanım hatası veriyor ve güncellemeyi yarıda kesip telefon brick oluyor, iki adet batarya aldım ilkin ki aliexpresten 10$ aldım ikincisini ebaydan 6$ aldım ama her ikiside hem şarz ederken hemde kullanırken sürekli hata verdi bir tanesinde güncelleme yaparken telefon brick oldu elma resiminde kaldı orijinal bataryasını takarak kurtarabildim.

orijinal sıfır batarya nereden ve nasıl temin edebiliriz bilen varsa yazsın lütfen

bende de aynı sorun oldu. bi arkadaşın telefonundan orjinal bataryasını taktım güncelleyip tekrar geri verdim. Son 3-4 aydır her gün güncellemeyi erteliyordum, geçen gün bilgisayara takınca ne olduysa güncellemeyi başlatmış kendisi. Tabi ki aynı durum yaşandı yine. Ama o arkadaşım telefonunu sattığı için orjinal bataryam yok. Benim ikinci bataryam da apple yetkili servisinden aldığım bataryaydı halbuki. Ama yine de hata verdi :/

Hayrına elinde fazladan orjinal bataryası olan veya max 1 hafta başka bataryayla idare edip orjinal bataryasını ödünç verebilecek var mı? :/ Geliş gidiş kargolarını ben hallederim.

• Arkadaşlar konu biraz acil de,
    şimdiden teşekkür ederim. 4s var bende. Bir telefoncuya verdim wifi yi yapsın diye.
    O arkadaşta sanırım bataryayı çıkarmış. sonra batarya nın soket ile bağlandığı yerdeki plastik bir parça vardı onu takmamış. bu olay yüzünden bataryam saçmalıyor olabilir mi?
    Birde o parçayı nerden bulabilirim teşekkürler...
    Bataryam yüzde 10 diyince kapanıyor
    70 den fazla da şarj olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

BUDA BENİM BATARYA SİPARİŞİ TORNAVİDA SET FİYATINA HEMDE TORNAVİDALI..Bakalım nasıl çıkacak..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Iphone 4s batarya degisimi yaptıranlar buraya

Dostum bataryadan memnun musun ? Degerler nasil ? Guncelleme vs sorun yasadin mi ?

> > < <

• ogameci kullanıcısına yanıt
    orijinal bataryasını calibre ettim düzeldi şu anda sorun yok ve bataryalar elimde kaldı isteyene 30 tl.den verebilirim..

orijinal bataryasını calibre ettim düzeldi şu anda sorun yok ve bataryalar elimde kaldı isteyene 30 tl.den verebilirim..

nasıl kalibre ediyorsun hocam,bilgi verir msin?
    bataryamı kurtarırsam iyi
    kurtaramazsam değiştirecem
    bir yerde okumuştum bataryayı full dolum yapıp ekran açık bırakıp kendi kendine kapanıncaya kadar bir iki sefer böyle yapmıştım sonradan baktığımda bataryanın normal kullanım seviyesi verdiğini görmüştüm..
    teşekkür ederim

bir yerde okumuştum bataryayı full dolum yapıp ekran açık bırakıp kendi kendine kapanıncaya kadar bir iki sefer böyle yapmıştım sonradan baktığımda bataryanın normal kullanım seviyesi verdiğini görmüştüm..

teşekkür ederim,ben deniycem

Orijinalden alıntı: Arazion

ben bu linkteki bataryayı aldım çok memnunum. %1 e kadar kullanıyorum.
    https://tr.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-4S-Replacement-Battery/IF115-005-2

Iphone 4s batarya degisimi yaptıranlar buraya

Pilden memnunmusunuz acaba baya zaman geçmiş hala kullanıyormusunuz.

• şubat 2016 da 4s telefonum için nohon pil aldım. 15 ay oldu. Halen daha performansı güzel. %5 lere kadar kullanıyorum. pil yüzünden güncelleme problemi yaşayanlar olmuş. çok ilginç bir durum. Elektronikle uğraşan biri olarak ilk defa duyuyorum. Ben nohon pil ile yazılım güncellemesi yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Kısacası bana kalitesini ıspatladı. Parasına değer bir ürün. Orjinalinden farkı yok. Geçenlerde bi söküp bakmıştım. Şişme vs durumu da yok. Macera aramaya gerek yok. İhtiyacı olan alsın kullansın.
    Ayrıca Arun diye bir marka var. PC bağlantı kabloları yapıyor. Kaliteli kabloları var. Pc bağlantısında kopma donma vs olmuyor. Orjinali gibi çalışıyor. Kaliteli çıkınca bir tane daha aldım. Aksesuar ihtiyaçlarımda da ilk Arun markasına bakarım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.