Şimdi Ara

Iphone 4s batarya degisimi yaptıranlar buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
53.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eşimde 32 gb iphone 5 Amerika cihazı var.
    Power tuşu sorunu mevcut ama malum Türkiye Apple mağazası Amerikan cihazlarına bakmıyor. Telefon 1 senedir bize, önceki sahibi de 6 ay kadar kullanmıştır herhalde.
    Sormak istediklerimi cevaplarsanız çok sevinirim.

1- Batarya ve tuş takımını kendim mi temin etmeliyim?
    2- 1,5 yıllık cihaza batarya değişimi gerekli midir?
    3- 1. sınıf malzeme ve işçilik ile toplam maliyeti ne olur?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Zorlu Center Genious Bar'dan haftaya randevu aldım. 4S'in pilini değiştirtmeyi düşünüyorum. Aslında yan sanayi pil taktıracaktım ama mevcut pil orjinal olmasına rağmen özellikle 3g kullanırken aşırı ısınıyor. Yüzümde patlar çatlar diye korktum, son anda vazgeçmezsem gidip orijinal pil taktıracağım.

Fiyat konusunda bilgisi olan var mı? Apple Store'da kaça takıyorlar 4S pilini?

bu arada pilin şu anki durumu bu:

Iphone 4s batarya degisimi yaptıranlar buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 17 Temmuz 2014; 16:45:50 >
    http://www.kadikoyiphone.com/ Kadıköy iphone Göz Önünde 15 Dk Ekran Değişim Ve Anakart Onarımı Samsung / Huawei / LG
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Zorlu Center Genious Bar'dan haftaya randevu aldım. 4S'in pilini değiştirtmeyi düşünüyorum. Aslında yan sanayi pil taktıracaktım ama mevcut pil orjinal olmasına rağmen özellikle 3g kullanırken aşırı ısınıyor. Yüzümde patlar çatlar diye korktum, son anda vazgeçmezsem gidip orijinal pil taktıracağım.

Fiyat konusunda bilgisi olan var mı? Apple Store'da kaça takıyorlar 4S pilini?

bu arada pilin şu anki durumu bu:

Hangi program bu? jb yapılmış telefon mu?
    Apple store da batarya değişimi 190 lira civarı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• frux kullanıcısına yanıt
    Evet telefon JB'li.
    Uygulamanın ismi 360 battery doctor IOS7
  • Benim 4s 2.5 yıllık..pil %30 dayken fotoğraf çekersem ya da 3G kullanırsam bitiyor..Zorluyu aradım.. telefondan internet aracılığı ile pilimin durumuna baktılar..sarı kırmızı ve yeşil alan varmış..benimki sarı alanın sonuna gelmiş..
    bir müddet sonra iyice zorlanırsınız dediler..cihaz ingilterden alnma..".isterseniz kadıköy başarı elektroniğe verin bakılsın sorun pilse değiştirilir" dediler..ya da 580 TL karşılığında yeni bir 4s veririz dediler...ben daha vermesim başarıya...yedek telefon bulunca verebilrim..iphone tamiri pek tercih etmezmiş, telefonda böyle de söylediler..ne yapsam bilemiyorum..pil fiyatı söylenmedi..
  • Merhaba Bugün itibariyle bende batarya mı değiştirdim. %20 ye geldiğinde kapanıyordu. Sanırım miladını doldurmuş. Yalız ben Bataryayı internetten Gittigidiyordan birinden aldım. Gönül isterki orjinalini alayım ama artık orjinal apple servisleri bile orjinal kullanmıyor gaziantepte :) bende denemekten zarar gelmez diye bir tane alıp deniyorum. Yukarıda bir arkadaş JB li telefonunda bir programla batarya bilgilerini yazmış. Benim telefonum JB siz. Acaba arkadaşın kullandığı gibi bir program biliyor musunuz bana Batarya hakkında bilgi verebilecek. Telefonumda şu anda apple store dan indirdiğim bir program var ama açıkcası sadece gösteriş bir işe yaradığını sanmıyorum adı "Batery".

Ben bataryanın iyi olup olmadığını nasıl anlayabilirim mesela?
  • Benimde bataryam 3g açıkken maksimum 3-4 saat gidiyordu. Değiştirmek için garanti merkezine gittim, garantim bittiği için yanlış hatırlamıyorsam 230 tl veya 330 tl gibi batarya ücreti söylediler. Tabii ben de o parayı verip değişmedim. Arkadaşım yan sanayi batarya getirdi 60 tl ye ilk başlarda iyi gidiyordu. Şimdi o da aynı sekilde 4-5 saat gidiyor. Adam akıllı giden batarya bulamadım.

Orijinalden alıntı: erendogangns

Aynı dertten muzdaripim. Takipteyim.

Mesajım bulunsun butonu...!!

• bataryayı değiştirdim ve şuan şebeke sorunu yaşıyorum, forumda yazılan yöntemleri denedim, ( ağ ayarları sıfırlama, cihazı sıfırlama, itunesa bağlayıp saat vs ayarlama, vs.) başka çözüm önerisi olan ya da Ankara'da önerebileceği tamirci olan var mı?
  • burdaki parçayı kopormış olobilirsin kontrol edermisin sökmeden önce şebeken varsa söktükten sonra olduysa ya parçaları kontrol et yada anaakrt çatlaktır avago sıkıntı olabılır vidalardan ayırınca anakart boşa çıkınca çatlak meydana çıkmıştır ama bence sen sökerken zarar vermiş olabılırsın resimdeki mavi parçayı kontrol et istersen

• escape__06 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak emin değilim ancak şu küçük parçanın antenle ilgisi olabileceğini düşünüyorum muhtemelen bunu takmayı atlamış olabilirsin veya yanlış monte etmiş olabilirsin.
    @escape__06

• kenbu kullanıcısına yanıt
    Hocam size pm attim

Teşekkürler hocam cevabın için, o parçaya dikkat edip aynı şekilde taktım, ama sorun ondan değildi, akşam tekrar bataryayı söküp geri takayım dedim ve bingo!!! bataryanın telefona takılan soket kısmının takıldığı yer komple elimde kaldı :( Kontrolsüz güç, güç değildir derler ya bende de o oldu. tamire vercem telefonu bakalım ne kadar masraf çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 7 Kasım 2014; 19:17:34 >
    maksimum beklemede 10 saat kalıyor
    kullanım süresi de 1-1,5 saat süresi.
    devrelerden mi kaynaklanıyor yoksa yeni aldığım ürün bozuk mudur?
    bataryanın hızlı tükenmesinin başka nedeni ne olabilir?

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=iphone+4s+battery&catId=&initiative_id=AS_20141205185642

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.