Şimdi Ara

İphone 4S aldım, kabul ediyorum, pişmanım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
12.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bende söylediklerinin hiç biri yok şarjı 23 saat faln gıdıyo 406 yüklü bende 5.0.1

23 saati yüksek mi sayiyorsunuz, diyorum ya ben 4 teyken ayni kullanimda 2-2,5 gun gidiyordu yani 48-60 saat, kullanimda 6 saate yakindi ortalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Vodafone'da 128K micro sim artık yokmuş ve artık olmayacak diyorlar.

emin misiniz hocam bundan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Vodafone'da 128K micro sim artık yokmuş ve artık olmayacak diyorlar.

emin misiniz hocam bundan?

ben turkcell kullanicisiyim ama vodafonenin 128 lik karti kaldirmak icin ne gibi bir sebebi olabilirki acaba, ilginc, merak ettim dogrusu ?
  • 3 tane Vodafone bayisine sordum. Birisi Capacity AVM'nin içindeki, birisi Eminönü Bambi'nin yanındaki, diğerinin yerini hatırlayamadım. 128k kart artık yok ama şu an zaten hiç micro sim yok gelmesini bekliyoruz gelenler de 64k olacak dediler. Eğer siz olan yer bulursanız bana haber verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

quote:

bende söylediklerinin hiç biri yok şarjı 23 saat faln gıdıyo 406 yüklü bende 5.0.1

23 saati yüksek mi sayiyorsunuz, diyorum ya ben 4 teyken ayni kullanimda 2-2,5 gun gidiyordu yani 48-60 saat, kullanimda 6 saate yakindi ortalama.

23 saatin 10 saati falan kullanımdır ama suan elimden düsürmüyorum bide bende 64 luk kart var ama hiç sorun olmadı suana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

Bende az önce 128 k lık sim card ile sim kart sorununu çözdüm. Batarya konusunda ise çok memnunum(3gs den geçtigim için belkide).

sim kartta ne gibi bir sorun yaşıyordunuz anlamadım.

benim sim kartım neredeyse 6 yıllık.ama cihazda sorun yaşamadım.ilk ip4 aldığım gün bir telefoncuda microsime dönüştüren zımba gibi aparatla dönüştürdük.

şimdi 4S kullanıyorum sorun yok. yoksa bende mi yeni microsim almalıyım?????
  • 4s i turkcell den aldım sim i ilk taktığımda servis yok felan yazdı. açıp kapattım yine yok. sonra uçak modu yaptım turkcell açıldı. 17 sinden bu güne çalıştı düzgün(en az 4 5 kere kartı çıkarıp taktım bu arada). bu gün isviçre den alınmış iphone 4 e baseband koruyarak gevey taktım o telefonda geveyi denemek için benim teldeki sim kartı ona taktım. işim bitince geri taktım servis yok yazdı. aç kapat felan bir işe yaramadı bende gittim 128 k lık sim aldım hiç bir sorun yok şu an.
    Not : 9a405 yüklü 4s imde. Eski turkcell sim kartım 64k microsimm di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 27 Aralık 2011; 14:55:38 >
  • Bende vodafone 64 k sim var ve hiçbir problem yok hatta. Sorunun doğrudan onunla alakalı olduğunu sanmıyorum sonuçta cihazlar aynı.
  • Bende de 4 var ama pil sorununu gercekten aşamadı apple %20'de kapanıyodu restore yaptım 2-3 gün %2 'ye kadar geldı ama sımdı yıne %9 da falana kapanıyo çözüm nedir arkadaslar????
  • Yahu 406 yukleyin sorun falan kalmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveadada 128 mikro sim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

aveadada 128 mikro sim yok...

Ben 64 kullanıyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

aveadada 128 mikro sim yok...

nasıl yok ben bakırköy avea dan 128 lik aldım kontratlı paket ile birlikte =) ??
  • ilk defa apple ürünü kullanmaya başladım oda 4s oldu.64k sim kart kullanıyorum bir problem yok şebeke problemi hiç yaşamadım.Bilmiyorum sadece bendemi ama 1.5 gün çok iyi gidiyor şarjı üstelik sürekli wireless açık face+ oyun oynuyorum.
    4ever 4S
  • quote:

Yahu 406 yukleyin sorun falan kalmiyo

4s'te 5.1beta2 den 406'ya dönme şansım varmı!! ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eien

ilk defa apple ürünü kullanmaya başladım oda 4s oldu.64k sim kart kullanıyorum bir problem yok şebeke problemi hiç yaşamadım.Bilmiyorum sadece bendemi ama 1.5 gün çok iyi gidiyor şarjı üstelik sürekli wireless açık face+ oyun oynuyorum.
    4ever 4S

Dostum nasıl oluyor oyun + face sureklı oynamana ragmen 1.5 gun gıdıyor benım sureklı oyun 3 saat anca gidiyor 5.0.1 guncelleme ne iştir anlamadım alalı 4 gun oldu neden boyle az gidiyor ya en azından ömrünü uzatıcak bisey yok mu dediginiz ayarların hepsını yaptgım gereksız seylerı kapattım cok sarj yiyen uygulamalarıda kapatıyorum zaten ama hala az gidiyor sarjı bırak oyunu muzik dinleyemıyorum

• quote:

ilk defa apple ürünü kullanmaya başladım oda 4s oldu.64k sim kart kullanıyorum bir problem yok şebeke problemi hiç yaşamadım.Bilmiyorum sadece bendemi ama 1.5 gün çok iyi gidiyor şarjı üstelik sürekli wireless açık face+ oyun oynuyorum.
    4ever 4S

öyle bir şey olamaz kusura bakma.Wifi konumunda telefonun fabrika verisi 10 küsür saat bekleme süresi var zaten,sen 1.5 kullanıyorsun

• quote:

4ever 4S

Yazdıklarını tekrar oku istersen hocam?
  • Kusura bakma genel olarak yazdım tabiki günün her saati wifi açık degil ama bana göre şarj sorunu yok cihazın bunu demek istedim bir problemle karşılaşmadım günün belli saatleri yeterince internette gezip oyun oynayabiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.