Şimdi Ara

İphone 4s Alarm Sorunu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi telefonu alarmını ayarlıyorum düne kadar sorun yoktu ama bir kaç gündür aşşağıdaki sorunu yaşıyorum..

Sabah saati geldiği zaman alarm çalması gerekiyor ya ekrana ertelemek için dokunun,kapatmak için sağa doğru çekin ibareleri geliyor.Acak birkaç gündür alarm zmanı geldiği zaman ekrana o bahsettiğim uyarılar gelmiyor ekran kapalı ancak HOME tuşuna batığımda bahsettiğim yazılar var.ama alarm sesi yok.

Sesler v.s hepsi açık çünkü home tuşuna basıp ertele dediğim zman vakti gelince çalmaya başlıyor,ama ilk alarm saatinde çalmıyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba.

• Hocam surumunuz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir haftadır ara ara bende de aynı sorun var / 4s 6.1.1 jb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu buldum,eğer alarm çok uzun süre çalıpta erteleme veya alarmı kapatmadığınız zaman otomatikman 2-3 dk çaldıktan sonra sessiz şekilde çalmaya devam ediyor,ekran kararıyor ama home tuşuna bastığınızda halen çaldığını ama ses çıkmadığını göreceksiniz.

bu kadar.
  • merhaba

son sürüm ios7 yüklü telefonda,

cihazın ses seviyesini kısınca alarm sesi de kısık çıkıyor. cihazın sesini tam kısınca alarm da haliyle hiç duyulmuyor. bu sorunu nasıl aşıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar sorunu buldum,eğer alarm çok uzun süre çalıpta erteleme veya alarmı kapatmadığınız zaman otomatikman 2-3 dk çaldıktan sonra sessiz şekilde çalmaya devam ediyor,ekran kararıyor ama home tuşuna bastığınızda halen çaldığını ama ses çıkmadığını göreceksiniz.

bu kadar.
    quote:

Orijinalden alinti: BerAd

Arkadaslar sorunu buldum,eger alarm çok uzun süre çalipta erteleme veya alarmi kapatmadiginiz zaman otomatikman 2-3 dk çaldiktan sonra sessiz sekilde çalmaya devam ediyor,ekran karariyor ama home tusuna bastiginizda halen çaldigini ama ses çikmadigini göreceksiniz.

bu kadar.

sorunu çözmü?sünüz ne mutlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.