Şimdi Ara

iPhone 4S alacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben iPhone 4S almayı düşüyorum sizce en mantıklısı hangisi?Özellikle internete girmek için diğerleri 250 dk ve mesaj olsa yeterli(Avea'da Gördüm.)

1.Avea
    2.Turkcell
    3.Vodafone
    4.Turkcell Peşin Fiyatına Satın almak?

• En mantıklısı yurt dışı sim-free almak sanırım :)

Kontratsız satmazlar ilk etapta...
  • hocam yurtdışı yada tahtakaleden 1700-1800 civarına alabilirsin üstede avea 19luk paket yap 1 gb yeterse yetmezse 1 gb daha alabiliyorsun bazı aylar öyle yaparsın çok kullanırsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range

hocam yurtdışı yada tahtakaleden 1700-1800 civarına alabilirsin üstede avea 19luk paket yap 1 gb yeterse yetmezse 1 gb daha alabiliyorsun bazı aylar öyle yaparsın çok kullanırsan

internetten almak mantıklı mı grnti için bu arada tahtakale neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HQ-7

quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range

hocam yurtdışı yada tahtakaleden 1700-1800 civarına alabilirsin üstede avea 19luk paket yap 1 gb yeterse yetmezse 1 gb daha alabiliyorsun bazı aylar öyle yaparsın çok kullanırsan

internetten almak mantıklı mı grnti için bu arada tahtakale neresi

garantili ürün anca operatörlerde var suan kalanlar paralel ithalat garantisiz gibi birşey daha hiç hatayı kabul edip değiştireni görmedim paralelde.tahtakale istanbuldaysanız bir seçenek olur sizin için genelde yurtdışı fiyatını gün itibari ile tlye çeviriyorlar 100 110da kar koyuyor adam mesela ipadde öyleydi birçok yer garantisi olmaz ama paralel ithalatla aynı gibi birşey ha ben bi oparatöre 24 ay bağlı kalırım derseniz 100 civarı satıcaklar aylık 1 gbda internet pakedi koyarlar büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: HQ-7

Ben iPhone 4S almayı düşüyorum sizce en mantıklısı hangisi?Özellikle internete girmek için diğerleri 250 dk ve mesaj olsa yeterli(Avea'da Gördüm.)

1.Avea
    2.Turkcell
    3.Vodafone
    4.Turkcell Peşin Fiyatına Satın almak?

turkcellde peşin satılıyor mu? fiyatı ne?
  • I4 3-5 programla oluyor 4S..Ne gerek var daha fazla para vermeye?Kasa aynı olduktan sonra,gerisi hikaye..Ya I5 i bekleyin ya da I4 alın,daha fazla para vermeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkcell iphone 4s alanlar
    13 yıl önce açıldı
    Alınık-Iphone 5s
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Vodafone Gittim Burda 1 arkadaş fiyat belli oldu ve 64 Tl dedi bende direk gittim daha detaylı bir bilgi almak için. Ellerinde stok olmadığını ilk etapta her bayiyie 5 adet yolladıklarını 2-3 tanesinide çalışanların aldığını söylediler. ama 1 ay sonra yine gelir diyorlar. 64 TL ek fiyat Red+ Tarifesi için geçerliymiş sadece. Sanırım ben İphone 4 alacağım sende öyle yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.