Şimdi Ara

İphone 4s 32 gb gereksiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene Amerika'ya gideceğim 16gb ile 32 gb arasında 100 dolar fark var. Hayatımda hiç iphone kullanmadım sizin önerileriniz nedir. Ayrıca neden iphone alacağımı da bilmiyorum Elimde şuan Samsungwave723 var, daha önceden Nokia 6020 vardı tam 7 sene kullandım. Şuan samsungun nokia'dan hiç bir farkı yok sadece konuşma-mesajlaşma ha arada bir wifi kullanırım, mesaj yazması da çok zor. Iphone alınca hayatımda ne değişecek. Cehaletimi bağışlayın çünkü cidden telefonlar benim hiç ilgimi çekmezdi o yüzden hiç bilgim yok

• Diğer telefonlarda kullanmadığın birçok uygulama seni bekliyor, ben 16GB kullanıyorum yetiyor zaten, ama ben birsürü oyun uygulama vs indiririm diyorsan 32GB al ama pekte gerekli değil bence.
  • 16 gb kullaniyorum 4 u. Bence 32gb gerekli.
  • Dostum neden iPhone alacagini bile bilmiyorsun daha.Once gercekten ihtiyacin var mi buna karar ver.
  • 32 gb var 24 gb'ı oyun.
  • Cok oyun oynarim herseyi indiririm diyorsan 32gb al. İphone alinca hayatinda ne mi degisecek? Surekli oyun oynamak isteyeceksin. İnternete girmek keyifli hale gelecek. Kaliteli muzik dinleme sansin olacak. Yuzbinlerce uygulama seni bekliyor olacak. Bir suru uygulama yuklesem kasar mi derdin olmayacak.
  • 32 şart bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s 16 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32 şart. Artık dünya HD çözünürlüğe geçiyor. Bir oyun 1 GB. Eskiden bilgisayar oyunları bile 700 MB idi artık cep telefonu oyunları 1GB. Bu gelişim içinde 16 almayın 32 iyidir.
  • apple'ın 1.5gb'lık oyunları var abartmıyorum, ayrıca çektiğin 5dk'lık bir video 200 250mb tutuyor, 16'lık kullanıyorum, bana yetiyor, ara ara pc'ye yedekleyip telden siliyorum, eğer 100dolar senin için önemliyse 16'lık alabilirsin, kötü değil yine 20 tane oyun atarsın birazda müzik azcıkda video
  • 16GB 4s kullanıyorum yetmiyor almışken 32GB almak lazım
  • 16gb almıştım fazla ne yukleyecem dıye sımdı durmadan bı oyun yuklemem ıcın 1 oyun sılmem gerekiyor.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Arkadaşlar bu sene Amerika'ya gideceğim 16gb ile 32 gb arasında 100 dolar fark var. Hayatımda hiç iphone kullanmadım sizin önerileriniz nedir. Ayrıca neden iphone alacağımı da bilmiyorum Elimde şuan Samsungwave723 var, daha önceden Nokia 6020 vardı tam 7 sene kullandım. Şuan samsungun nokia'dan hiç bir farkı yok sadece konuşma-mesajlaşma ha arada bir wifi kullanırım, mesaj yazması da çok zor. Iphone alınca hayatımda ne değişecek. Cehaletimi bağışlayın çünkü cidden telefonlar benim hiç ilgimi çekmezdi o yüzden hiç bilgim yok

Mesajin tamamini okumadim ama yeter mi diye sorcaksin heralde 32gb en ideali zaten 29 gb kullanim alani sunuyor 16 gb lik ise 13 gb kullanim alani sunuyor simdilerde bi oyun 2 gb 1 gb bence 32 ideal bi film muzik + fotoraf video cekcen bu cihazla 32 anca isini gorur

• En mantıklı seçenek 32gb. Aslında 64gb bile alabilirsin. Oyundu filmdi videoydu doluyor. 32gb bile yetmiyor bana, pc ye geçince bazı uygulamaları koparmam gerekiyor itunesden. YETMİYOR ULEN!
  • Kesinlikle 32 almalisin. Ben 16gb 4 kullaniyorum bos hafiza yok telefonda guzelim uygulamalari silmek zorunda kaliyorum.sana 3 oyunun boyutunu yaziyim ne demek istedigimi anlarsin
    Modern combat 3 1.8gb
    FIFA 2012 1.4gb
    Infinity blade 1.1gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.