Şimdi Ara

İphone 4g kapandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan kaçak olarak Anneme getirtmiştim 1.5 sene önce filan.Geçende babam sürüm yükseltmeye kalkınca telefon kendini kapatmış ve kesinlikle açılmıyor.Şehir dışında olduğum için tam sorunu anlatamasa da durum bu.

Telefon ilk aldığım hale dönüşmüş, elmadan ötesine gitmiyormuş.Nasıl çözüm bulabilirim, telefoncuya gitmiş satın alınan firmayı bilmemiz gerekli demiş bu'da pahalıya patlar demiş.Teknoloji ile de aram çok iyi değildir.Bir telefoncuya gidersem %100 kazıklanırım korkusu var.Burda acaba başına gelen filan var mı?

• Cihaz simlocklumuydu yoksa unlock mu?
  • Simlock diye hatırlıyorum.İksinin de sonuçlarını yazarsan mutlu olurum hocam.
  • up.
  • 4g türkiyede yokki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

4g türkiyede yokki?

Anlamadım?
  • apple iphone 4G diye bir telefonu var mı ya? 4S olmasın o?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon simlockluydu herhalde. Simdiye kadar guncellemeden simlocklu kullanmissiniz ancak guncelleyince tekrar kilitlenmis telefon. Muhtemelen kurcalarkende DFU moda sokmus babaniz. Telefoncu halleder ama guvenilir bir yere goturun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

apple iphone 4G diye bir telefonu var mı ya? 4S olmasın o?

var olması lazım
    iphone 4 ün 4g lisi.
  • int.te biraz baktımda hiç rastlamadım 4G/LTE teknolojisi sadece iP5'te bildiğim kadarıyla
  • iphone 4g diye bişey yok 4g teknolojisi iphone 5 ile geldi 4g'den kasıt 4.generations ise iphone 4 dür o.
  • Yukaridaki arkadaslarin kafasi iyi. Telefon simlockluysa internetten sorgulat hangi hatta kilitli ise unlock yaptir

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Telefon simlockluydu herhalde. Simdiye kadar guncellemeden simlocklu kullanmissiniz ancak guncelleyince tekrar kilitlenmis telefon. Muhtemelen kurcalarkende DFU moda sokmus babaniz. Telefoncu halleder ama guvenilir bir yere goturun.

Peki hocam ne kadar öderim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Telefon simlockluydu herhalde. Simdiye kadar guncellemeden simlocklu kullanmissiniz ancak guncelleyince tekrar kilitlenmis telefon. Muhtemelen kurcalarkende DFU moda sokmus babaniz. Telefoncu halleder ama guvenilir bir yere goturun.

Eger ATT hat ile kontrat yaparak aldiysaniz telefoncu 2-3 dolara actirir size 10-15 lira fiyat ceker. ATT harici hatlarda 100lirayi gecen fiyatlar olabilir. Eve gittigimde size daha detayli yardimci olurum, suan telefondayim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Eger ATT hat ile kontrat yaparak aldiysaniz telefoncu 2-3 dolara actirir size 10-15 lira fiyat ceker. ATT harici hatlarda 100lirayi gecen fiyatlar olabilir. Eve gittigimde size daha detayli yardimci olurum, suan telefondayim.

Teşekkür ederim hocam, bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.