Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İphone 4 kampanyasına göstermiş olduğunuz ilgi nedeniyle teşekkür ederiz.

İphone 4 cihazı 2 hafta içinde Turkcell İletişim Merkezlerimiz'de olacaktır.

Turkcell Noktalarınahttp://www.turkcell.com/bizeulasin/turkcellnoktalari/turkcelliletisimmerkezi linkinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S.

Nazmiye Alsac
    umut kırmak istemiyorum ama durum bu 3
    Edit: sorduğum soruda 'Timlere ne zaman yeteri miktarda cihaz göndrermeyi planlıyorsunuz?'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thechosenone07 -- 1 Ekim 2010; 15:49:11 >

• Kabak tadı vermeye başladı cidden kasıma kadar gelmeyecek herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pireee

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Bu kadar cacık bi sistem görmedim ben ya. 8 tane getiriyolar, abi günde 20 tane getirsen satılır, sen haftada 8 getiriyosun :) Şaka gibi.

Satma daha iyi, satmıyorum de, telefon yok de, 2 hafta daha bekle öyle sür piyasaya..

Ama yook. Hepsi taktik strateji, bizi süründürmek, her yerde iPhone'dan bahsettirmek, kovalamak, kovalattırmak için yapıyorlar.

reklamın en güzeli de bu değil mi zaten.

Kesinlikle öyle. Nasıl olsa elimizden birşey gelmiyor, kullanmaya devam ediyoruz, edeceğiz, kucaklarındayız, yolunmaya hazır kazlarız, sürü psikolojisiyle hareket ediyoruz.

En güzel iş valla beklet babam beklet.

• quote:

Orijinalden alıntı: thechosenone07

Sayın ....,

Turkcell Noktalarınahttp://www.turkcell.com/bizeulasin/turkcellnoktalari/turkcelliletisimmerkezi linkinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Nazmiye Alsac
    Edit: sorduğum soruda 'Timlere ne zaman yeteri miktarda cihaz göndrermeyi planlıyorsunuz?'

Ben de buna benzer bir yazı yazdım dün, henüz cevap yok ama en erken haftaya cumayı bekleyeceğiz sanırım :)

• quote:

quote:

Sayın ....,

Saygılarımızla,

Nazmiye Alsac

Ben de buna benzer bir yazı yazdım dün, henüz cevap yok ama en erken haftaya cumayı bekleyeceğiz sanırım :)

sanırım öyle olucak.. napalım ya bukadar bekledik bekleriz..

• quote:

quote:

quote:

Sayın ....,

Saygılarımızla,

Nazmiye Alsac

sanırım öyle olucak.. napalım ya bukadar bekledik bekleriz..

Bu kadar bekledik dediğin 1 hafta bunun üstüne bi 2 hafta daha beklemekmi çok zor iş vallahi

• @thechosenone07

sen de bulamadın de mi antalyada ? ben güllük ve 100.yıldakilere sordum bu hafta içi gelicek dediler ama geri dönüş olmadı. sonra 100.yıldakini tekrar aradım pztesi gelicek dedi. iyice yılan hikayesine döndü. şu anten sorunlarından ıvırdan zıvırdan hiç birşeyden değil sırf bu stok durumundan dolayı soğuyorum resmen
  • Arkadaşlar, Çin'de 4 günde 100.000 satmış. 200.000 kayıtlı bekliyormuş. Artık kayıt almıyorlarmış. Yeni partiyi 1 Ekim gibi bekliyorlarmış.
    Vah bizim halimize , pek sıra gelmez gibi.

http://www.phonearena.com/htmls/100000-Apple-iPhone-4-units-sold-in-just-four-days-in-China-article-a_13606.html
  • şimdi de 2 hafta sonra mı gelecek diyorlar? iyice vodafone olayına döndü turkcell de anlaşmalı larmı nedir...
  • bu yıl iphone yazılımları 2'ye katlanır böyle giderse :)
  • Pazartesi diyen tim ler o gün gelince çarşamba der o gün gelince cuma bu serüven böyle gider
  • Bugün ilk olarak Profilo Alışveriş Merkezi'ne gittim.Orda bi arkadaşım vardı Teknosa'da çalışıyor.Burda ki Tim'de var demişti.Gittik baktık 32 kalmamış.Bi tane 16'lık var dedi, kontratta bi sorun çıkmış olmamış kalmış, onu veririz kontratsız dedi.Dedim ne kadar ? 1750 TL dedi.Sağol dedim çıktım direk..Güne iyi başlamadım yani.Sonra güzergahım üzerine göre bir çok Tim ve Vodafone gezdim.Bir çoğu yok dedi.Ama Timlerdeki fiyatları görünce soğudum gerçekten.En son Y.bosna Şengüller İletişim'e uğradım.Tim kendileri.Neyse abimi gönderdim ilk araba kullanıyorum park yeri yok.2000 TL demişler.Önce çok geldide sonra isyan ettim falan, döndüm bakmak için alacağım yani.Girdim işte iPhone bakmak istiyorum dedim.Buyur ettiler.Fiyatlar nedir dedim.1990 TL dediler tamam dedim.Ama taki gerçeği öğrenene kadar fiyat 16 GB olan içinmiş. Şok oldum resmen tek kelime etmeden çıktım direk. Aramayı da bıraktım ondan sonra.İsyan ettim resmen ya rezillik.Fiyatlar her yerde farklı, resmen bizi salak yerine koymaya çalışıyorlar..

• bestbuydan alma şansınız varsa 15 ekimde kaçırmayın..
  • Şimdi cuma'da çıkmadığına göre pazartesi gününümü beklicez. Hafta sonu gelmezmi?
  • Emin misiniz beyler ?
    muğla tim'e pazartesi bi parti geliyor.Nasıl iş bu ya
  • istanbul içinde hangi tim lerde var 16 gb ?alan arkadaşlar yazabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

istanbul içinde hangi tim lerde var 16 gb ?alan arkadaşlar yazabilirler mi?

hiçbirinde yok.en erken 2 hafta sonra gelicekmiş.oda kesin değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

@thechosenone07

sen de bulamadın de mi antalyada ? ben güllük ve 100.yıldakilere sordum bu hafta içi gelicek dediler ama geri dönüş olmadı. sonra 100.yıldakini tekrar aradım pztesi gelicek dedi. iyice yılan hikayesine döndü. şu anten sorunlarından ıvırdan zıvırdan hiç birşeyden değil sırf bu stok durumundan dolayı soğuyorum resmen

yok hocam malesef bulamadım bende.. Bulan çok az zaten.. ama ikinci partide yerim kesin tanıdık sokucam bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

Edirne Kipa-Tim 32Gb için.
    Pazertesi sordum çarşamba dediler. Çarşamba sordum perşembe dediler. Bugün sordum yarın dediler. Nasıl iştir anlamadım. Ama sanki bu sefer kesin gibi konuştu. 32gb iki tane gelecekmiş. Yazdırdık birine adımızı. Fiyata 1900 dedi. İnşallah ürün gelince artmaz.

aynen aynen aynen.
    Bende izmirde bizim eski kiracı olan TİM e sordum pazartesi aradım ne zaman gelecek gelince 32GB lık ayır dedim. Çarşamba-perşembe dedi. Fiyata 1880TL dedi. Bu Gün sabah tekrar konuştum abi ben seni gelince arıycam zaten pazartesi bekliyoruz dedi. Ve aynen banada 32GB lık 2-3 tane geldiğini söledi.

Ve cuma günü saat 13:00'da cihazım geldi. Ama bu sefer'de ben almaya gidemedim. İstanbul'a gelmem gerekiyordu. Bileti erteleme ihtimali yoktu. Vardır bi hayır dedim. Aradım timi cihazı bugün satmaları gerektiğini söylediler. Ve pazartesi'ye kadar bekletemeyeceklerini söylediler. Sonraki partiyi sordum. Salı geliyormuş. Zaten bana 2 tane 32Gb lazımdı. 2 tane'ye isim yazdırdım. İnşallah bu hafta kesin gelir.

Bugün alsaydım boşu boşuna nakit para gidecekti. İstanbul'a geldim kuzenden kartı alıp giderim pazartesi. Kartla taksit taksit öderiz. Hem 2'sini beraber almış olacağım. Fiyatta güzel 1900.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

@thechosenone07

yok hocam malesef bulamadım bende.. Bulan çok az zaten.. ama ikinci partide yerim kesin tanıdık sokucam bu sefer

Ben de arıyorum Antalya'da yok maalesef. Migros AVM'deki TİM'e yazdırdım ismimi, 85 kişi var önümde. Hâlâ kararsız olduğum için 2 hafta sonra da gelse sıra pek sorun etmeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.