bu çok hoşuma gitti bunun Beyaz 4S için olanı var mı nereden alabilirim orijinalini ? (Arkadaş SGP CASE NEO HYBRID kılıf demiş) (resimleri kopyalayamadım)
Peki bu kılflar 4S ile uyumlu mu ? Birde sam0 hocamdan 3M kılıf aldım onu arkaya takmam bunu engeller mi bunun içindenekran koruyucu vs çıkıyor mu ?
4S uyumlu ürünler için SGP Neo Hybrid 2s Vivid Series ürünlerine bakmanız gerekiyor. Arka yüzey kaplamalarla birlikte belirttiğim seriyi rahatlıkla kullanırsınız.
Alıntıları Göster
4S uyumlu ürünler için SGP Neo Hybrid 2s Vivid Series ürünlerine bakmanız gerekiyor. Arka yüzey kaplamalarla birlikte belirttiğim seriyi rahatlıkla kullanırsınız.
teşekkürler
Valla ıslak el fln sonra sıvı temasından cihazı mındar etmesin :)
benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs 40TL
quote:
Orijinalden alıntı: westernblew
teşekkürler
Çok beğendim ya almayı düşünüyorum cihaz garantiden gelince.
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
teşekkürler
benimde çok hoşuma gitmedi değilde beyaz iphone a hangisi iyi gider onu bilemedim.. Sadeliğini yitirmesin telefon
quote:
quote:
quote:
teşekkürler
benimde çok hoşuma gitmedi değilde beyaz iphone a hangisi iyi gider onu bilemedim.. Sadeliğini yitirmesin telefon
Ben beyaza siyahı yakıştırıyorum.Kullandığım çakma bi bumper vardı siyah şık duruyordu renk uyumu olarak.
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekkürler
Ben beyaza siyahı yakıştırıyorum.Kullandığım çakma bi bumper vardı siyah şık duruyordu renk uyumu olarak.
benimde düşüncem o minvalde
Siyah yada koyu gri-mavi renk olabilirse güzel olur diye düşünüyorum ama bi görmek lazım tabi, birkaç msj önce verdiğim foto süper durmuş mesela onun gibi
TRENDYOL VİPDÜKKANDA SATILAN ÜRÜNLER ORJİNALDİR ÇÜNKÜ HEPSİNDEN EN AZ 1 TANA KILIF ALDIM.ANCAK ORANGE AKSUSUAR ADI ALTINDA SATTIKLARI ÜRÜNLER BANA İNANDIRICI GELMEDİ BİRAZ ARAŞTIRMA YAPARAK ORANGEDE BU TİP AKSUSUARLAR OLMADIĞINI GÖRDÜM.YANLIZ MARKA OLAN ÜRÜNLERİN ORJİNAL OLDUGUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ MARKAFONİDEN MUVİT ANİMAL GOGO GİVİ ORJİNAL ÜRÜNLERDEN ALDIM VE DAHA HALA KULLANIYORUM.
quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs 40TL
HOCAM BU KILIFTA TOZLANMA OLAYI NASIL TOZ ÇEKİYORMU ŞARJ GİRİŞİ KULAKLIK KISMI VE SES DÜĞMELERİNİN OLDUĞU YER
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
HOCAM BU KILIFTA TOZLANMA OLAYI NASIL TOZ ÇEKİYORMU ŞARJ GİRİŞİ KULAKLIK KISMI VE SES DÜĞMELERİNİN OLDUĞU YER
valla 10 gundur falan kullanıyorumda pek bısey yok toz goremedımde ıyıde her kılıfta toz sorunu olusurkı ımkansız dedıgın sey yuh artık yanı
quote:
buda çok güzel duruyor bak kafam karıştı şimdi
beyazına bir bakayım, arkası gökkuşağı efekti oluşturuyor değil mi?
quote:
quote:
buda çok güzel duruyor bak kafam karıştı şimdi
beyazına bir bakayım, arkası gökkuşağı efekti oluşturuyor değil mi?
dikkatimi çekmedi sanırım olusturmuyo pek emın degılım ama fark etmedım yanı :D ama çok iyi yani tam oturuyo sallanma falan fılan yok saglam bı kılıf ben begendım okadar kılıf aradım 4s için yan tus problemlı oluyodu diger kılıflarda yada ustte sıkıntı yasıyodum bu ıyı bence 10 numara arkasının sadece siyah olanıda var yada ıstedıgın renk var hepsiburadan aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Fromthesky
quote:
Orijinalden alıntı: .GoGoRa.
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
bende beyaz iphone 4s var hiç bir kılıfı yakıştıramıyorum ya beyaz iphone kullanıpta ne tarz kılıflar kullanıyosunuz :) benımde almam lazım bır tane
Size ufak bir pm attım burayada atayım 4S Beyaz için Beyaz Cleave çok şık oluyor
Bende beyaz olanı kullanıyorum , telefonum 4S beyaz . Gercekten çok şık duruyor.
hocam kılıf güzelde beyaz olunca çok sırıtıyo şeffaf bisiler kullanmayı dusunuyorum ama kararsızım pisman oldum beyaz aldıgıma su kılıf muhabbetı yuzunden
3.resimdeki çok hoşuma gitti nereden alabilirim onu?
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Lanet olsun ya lanet olsun!
Nefret ediyorum şu ekran jelatinlerinden...
Ne yaparsam yapıyım ne kadar dikkat edersem ediyim mutlaka ufakta olsa bi toz parçası kalıyor jelatinin altında...
Hoco marca hediye gelen jelatinde vardı onu söktüm. Bugün 20 liraya speck aldım 3 ön 1 arka koruma sağlayan paket halinde. Arkada zaten hoco var ellemedim ama öne uygulamak istedim 1 tanesi yine toz yapışkanlığından dolayı yalan oldu boşa gitti. 2.'yi denedim ekranda hiçbişey yok ama yinede home tuşunun o alt bölgede 3 tane toz parçacığı kalmış çıldırmak üzereyim.
Bi ara gaza gelip 3.yüde deneyim diyorum sonra yine kalıcak nasılsa böyle idare et diyip devam ediyorum.
Yokmu bu olayın pratik bi yolu ya? Nasıl önlicez toz yapışmasını? Baloncuk değil bildiğin toz taneciği kalıyor ekranda.
Uygulumayı yapmadan 1 saat önce telefonu kapatınız. Böylece statik elektriklenme olmayacak ve toz çekmeyecektir. Güzelce bezle dikkatlice sizldikten sonra uygulamayı yapın problem olmaz
TRENDYOL VİPDÜKKANDA SATILAN ÜRÜNLER ORJİNALDİR ÇÜNKÜ HEPSİNDEN EN AZ 1 TANA KILIF ALDIM.ANCAK ORANGE AKSUSUAR ADI ALTINDA SATTIKLARI ÜRÜNLER BANA İNANDIRICI GELMEDİ BİRAZ ARAŞTIRMA YAPARAK ORANGEDE BU TİP AKSUSUARLAR OLMADIĞINI GÖRDÜM.YANLIZ MARKA OLAN ÜRÜNLERİN ORJİNAL OLDUGUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ MARKAFONİDEN MUVİT ANİMAL GOGO GİVİ ORJİNAL ÜRÜNLERDEN ALDIM VE DAHA HALA KULLANIYORUM.
SGP'nin kendi resmi sitesinde olmayan ürünleri SGP adı altında satan firmalara müsamma gösterilmesi; daha öncesinde kaliteli hizmet bu firmaların isimlerinin de lekelenmesine sebep olmaktadır... Daha hassas ve bilinçli yaklaşmaları lazım
quote:
Orijinalden alıntı: afsdfas
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .GoGoRa.
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
bende beyaz iphone 4s var hiç bir kılıfı yakıştıramıyorum ya beyaz iphone kullanıpta ne tarz kılıflar kullanıyosunuz :) benımde almam lazım bır tane
Size ufak bir pm attım burayada atayım 4S Beyaz için Beyaz Cleave çok şık oluyor
Bende beyaz olanı kullanıyorum , telefonum 4S beyaz . Gercekten çok şık duruyor.
hocam kılıf güzelde beyaz olunca çok sırıtıyo şeffaf bisiler kullanmayı dusunuyorum ama kararsızım pisman oldum beyaz aldıgıma su kılıf muhabbetı yuzunden
3.resimdeki çok hoşuma gitti nereden alabilirim onu?
onu "maknc" nickli hocam satıyor arama butonuna nicki yazıp ulaşabilirsiniz..
beyaz olan vapor pro. Ben kullanıyorum vapor pro black ops tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: soyluozan
beyaz olan vapor pro. Ben kullanıyorum vapor pro black ops tavsiye ederim.
hocam black opsu nerden kaça aldınız acaba?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
valla 10 gundur falan kullanıyorumda pek bısey yok toz goremedımde ıyıde her kılıfta toz sorunu olusurkı ımkansız dedıgın sey yuh artık yanı
O anlamda demiyorum yuhh artık yaniAşırı bir tozlanma oluyor mu manasında bendeki bazı kılıflar plastikler çok toz tuatarken bazıları öbürünün 5 te 1 i kadar toz tutuyor.Birde bu tırnakları nasıl tam sıkışıyor mu?Zamanla kolayca kopacak gibi bişey mi?