arkadaşlar kendi iphone 4s telefonumda mevcut oldugu için kendim deniyemiyorum,eger sizdede facetime özelligi yoksa lütfen aşağıdaki adımları tek tek uygulayarak yapabilirmisiniz ?
Özellikle yurt dışından gelen iPhone 4 'ler için Face Time ayarlarının yapılması gerekmektedir.
iPhone 4 Face Time (iPhone 4 Görüntülü Konuşma) Ayarları şu şekilde yapılır;
*iPhone4' ü bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlayın (Bilgisayarınız internete bağlı olmalı) *iTunes programını açın *iTunes'un sol tarafında "Device" sekmesi altında iPhone4'ünüzün adının göründüğünden emin olun. *iPhone4 ünüz iTunes'a bağlı iken SIM Kartınızı iPhone'dan çıkarıp tekrar takın. (iPhone, iTunes'a bağlı iken sim kartınızı çıkarıp tekrar taktığınızda iPhone4 FaceTime ayarları otomatik olarak iPhone'a yüklenecektir)
not: denenmemiştir bu yüzden sonuç nedir bilinmemektedir,deneyen arkadaşlar sonuçları yazarsa forumdaki sorun yaşayan diğer arkadaşlarıda bilgilendirmiş oluruz. daha önce konu verilmiş ise kusura bakmayın,araştırdım fakat bulamadım/göremedim.
yokmu deneyen ?
Eski telefonumda(iPhone 4 simkilitli) FaceTime vardı;ama etkinleştirme bekleniyor ibaresinde takılı kalıyordu.Denemiştim bu yöntemi olmamıştı.