Şimdi Ara

iPhone 4 ve 4s facetime ayar yapılanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi iphone 4s telefonumda mevcut oldugu için kendim deniyemiyorum,eger sizdede facetime özelligi yoksa lütfen aşağıdaki adımları tek tek uygulayarak yapabilirmisiniz ?

Özellikle yurt dışından gelen iPhone 4 'ler için Face Time ayarlarının yapılması gerekmektedir.

iPhone 4 Face Time (iPhone 4 Görüntülü Konuşma) Ayarları şu şekilde yapılır;

*iPhone4' ü bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlayın
    (Bilgisayarınız internete bağlı olmalı)
    *iTunes programını açın
    *iTunes'un sol tarafında "Device" sekmesi altında iPhone4'ünüzün adının göründüğünden emin olun.
    *iPhone4 ünüz iTunes'a bağlı iken SIM Kartınızı iPhone'dan çıkarıp tekrar takın.
    (iPhone, iTunes'a bağlı iken sim kartınızı çıkarıp tekrar taktığınızda iPhone4 FaceTime ayarları otomatik olarak iPhone'a yüklenecektir)

not: denenmemiştir bu yüzden sonuç nedir bilinmemektedir,deneyen arkadaşlar sonuçları yazarsa forumdaki sorun yaşayan diğer arkadaşlarıda bilgilendirmiş oluruz.
    daha önce konu verilmiş ise kusura bakmayın,araştırdım fakat bulamadım/göremedim.

• yokmu deneyen ?
  • Eski telefonumda(iPhone 4 simkilitli) FaceTime vardı;ama etkinleştirme bekleniyor ibaresinde takılı kalıyordu.Denemiştim bu yöntemi olmamıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.