Şimdi Ara

ıPhone 4 Ve 4s Arrasındaki Farklar Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ıPhonee 4 Alacagım Ancak 4 Ile 4S Arasındaki Farklar Nelerdir Ve sizce Siyahmı Daha Güzel Beyaz Mı?

• 4s forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disi ayni. islemcisi hizli cift cekirdekli anteni daha farkli cekim kalitesi iyilestirilmis. Kamerasi daha ustun. Gps anteni farkli titresim motoru bile farkli gelistirilmis hali yani. Fakat sarji daha az gider 4e gore. Yigidin yedigi aranmaz misali buyuk motorlu aracin cok yakit tuketip hizli gittigi gibi :) bataryalari ayni. Aklima gelen bunlar

• Bence de beyaz al 4 ve 4s de renk tercihi kesinlikle beyaz olmalıdır. 4S donanım açısından 4ten daha iyi. 4te sanıyorum sol elle kullanımdaydı, telefonun az çektiği yerlerde servis gidiyor. kendim kullandım çok nadir de olsa denk geldi. oyunlarda kasma yaşayabilirsin. ama 4s te herhangi bir sorun yaşamazsın. kamera açısından, 4 te arka kamera 5mp iken 4s te 8. yani donanımın farklı olduğunu her yerde görebilirsiniz. 4 kullandım genel anlamda telefon, mesajlaşma, internet, yüksek grafiğe sahip olmayan oyunlarda sorun yaşamazsınız.
  • Kesinlikle siyah almalisin beyaz olan tum iphonelar çin cakmasi gibi duruyor

• Beyaz daha iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz forever.

• iPhone 4'teki anten sorunu ilk üretimlerdeydi. Şimdi sıfır kapalı kutu bir iPhone 4 alırsan böyle bir sorunla karşılaşma imkanın düşük. Ama zaten karşılaşsan bile telefonu kılıfsız kullanmak mantıklı olmayacağı için yine sorun yaşamazsın. iPhone 4 mü iPhone 4s mi alacaksın bunun kararını kendin vermelisin. Ağır grafikli oyunlar oynayacaksan iPhone 4s daha iyi bir tercih olur. Aksi halde basit oyunlar oynayacak, sosyal ağlarda takılacak, fotoğraf çekip paylaşacak ve mesajlaşmalar için falan kullanacaksan iPhone 4 daha çok rahat işini görür. Kendimde yarın iPhone 4 alıcam. Renk olarakta beyaz daha güzel duruyor bence.
  • Aralarında cok bır fark yok kamera farkı , ekran farkı , islemci farkı , hız farkı oda cok az , birde 4S'de siri var 4 de yok.
  • Bende 4 4S Arasında Gidip Gidip Geliyorum Öncelikle Kesinlikle Beyaz Al Beyaz Daha Şık Duruyor Elde 4 4S Arasında İşlemci Kamera GPS Anteni Farkı Var 4S Çift Çekirdek 4 Tek Çekirdek Sadece Arama Mesajlaşmak İçin Alacaksanız 4 Öneririm
  • Hocam Renk Seçimi sana kalmış mağazada gör hangisini beğeniyorsan onu alırsın.
    Bana göre aralarındaki en büyük fark şu sıralar fiyat farkı..4 fiyatları 1000 tl'nin altına kadar düştü..4s ie hala 1600 tl civarında..
    teknik olarak özellikleri karşılaştır eğer fiyat ve teknik özellikler tatmin edicekse seni iphone4 al derim.Daha iyi performans ve paran varsa 4s alırsın zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakpunar

iPhone 4'teki anten sorunu ilk üretimlerdeydi. Şimdi sıfır kapalı kutu bir iPhone 4 alırsan böyle bir sorunla karşılaşma imkanın düşük. Ama zaten karşılaşsan bile telefonu kılıfsız kullanmak mantıklı olmayacağı için yine sorun yaşamazsın. iPhone 4 mü iPhone 4s mi alacaksın bunun kararını kendin vermelisin. Ağır grafikli oyunlar oynayacaksan iPhone 4s daha iyi bir tercih olur. Aksi halde basit oyunlar oynayacak, sosyal ağlarda takılacak, fotoğraf çekip paylaşacak ve mesajlaşmalar için falan kullanacaksan iPhone 4 daha çok rahat işini görür. Kendimde yarın iPhone 4 alıcam. Renk olarakta beyaz daha güzel duruyor bence.

Haziran'in 10'unda tanitilacak ios7 guncellemesinde buyuk ihtimal alacaginiz iphone 4 yavaslayacaktir biraz bu yonden bakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

Apple'ın satış taktiği zaten bu. Eski cihazları yeni yazılımı ile yavaşlatıyor. Sıfır iPhone 4 kutudan ios 5 veya ios 6 çıkacağı için bu sürümlerle kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Gerek yok öyle her güncellemeyi almaya. 3gs vardı. 5.1.1'de kullanıyordum. Gayette güzel bir şekilde her işimi hallediyordum. Her ne kadar Apple yazılımı yükseltip eski cihazları cürütmeye çalışsa da uygulamalar uzun süre ios 5 ve ios 6'yı destekler. Benim için yeni yazılımların gelmesi önemli değil yani.
  • Cevaplar İçin Teşekkürler Ancak,Diyelim İOS 7 Geldi.Bu güncellemeyi yapmama gibi bir olanağım varmı ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joffrey Baratheon

Aralarında cok bır fark yok kamera farkı , ekran farkı , islemci farkı , hız farkı oda cok az , birde 4S'de siri var 4 de yok.

jailbreak yaptıktan sonra aralarındaki hız farkı daha iyi anlaşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LosteristerOfKing

Cevaplar İçin Teşekkürler Ancak,Diyelim İOS 7 Geldi.Bu güncellemeyi yapmama gibi bir olanağım varmı ? ?

Tabi ki var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LosteristerOfKing

Cevaplar İçin Teşekkürler Ancak,Diyelim İOS 7 Geldi.Bu güncellemeyi yapmama gibi bir olanağım varmı ? ?

Tabiki var bir arkadasim iphone 4 unu ios4 ile kullaniyor hala. Guncelleme islerinden anlamiyormus internet paketi yok uygulama yuklemez 3310 gibi kullaniyor sende guncellemeyebilirsin fakat kullandigin versiyon iyice eskide kalinca bi sure sonra uygulamar son surumle calisiyor. Bu uygulamayi kullanmak icin son son surum ios 6 yukleyin gibisinden uyari aliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 27 Mayıs 2013; 17:05:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.