Şimdi Ara

iphone 4 stabillik sorunu(bildirimler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir kaç gündür Ne facebook ne ffacemessenger ne twiitter ne de whatssupp'tan stabil bir şekilde bildirim alamıyorum tüm ayarları kontrol ettim kapattım açtım uygulamalrı sildim baştan yükledim vs. ama yok hala aynı ... Yanımda arkadşımdan bişy yazdıyorum gelmiyor programı açıp girince göreibliyorum yazdığını .... Başka bu tarz sorun yaşyan arkadşlar var mı ? varsa çözüm önerlieri nelerdr ? Teşekkrler ?

• o son birkaç günden önce jb yaptın mı telefona?
  • telefonu son guncellemesinde tut jb varsa kaldir kaldirmak istemiorsan pushfix kur push fix kurunca geciyordu benm bu arada ne kadar cok haşır neşir olursan okadar sık kullandıgını anlıyor telefon ona gore seni rahatsiz ediyor
  • TElefonda JB yok 6 aylık falan 6 aydır tek bir sorun yaşamadım telefonda sadece son 2-3 gündür bildirim alamıyorum söyledğim prograamlardan... Oldukça da sık kullanıyorum saydıgım programlar dahil bir çok uygulama ve oyunu günde en az 1 kez kurcalıyorum ... Oldukça canımı sıkmaya başladı restore falan etmeyi düşünüyorum amaa bir yandan da gidecek olanlaara üzülüyorum uğraşmak istemiyorum. :( Gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı neden böyle yapar ki :S
  • faceden banada bildirim gelmiyo aga anlamadım neden şu bildirimleri bi türlü stabil yapamadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

telefonu son guncellemesinde tut jb varsa kaldir kaldirmak istemiorsan pushfix kur push fix kurunca geciyordu benm bu arada ne kadar cok haşır neşir olursan okadar sık kullandıgını anlıyor telefon ona gore seni rahatsiz ediyor

Ayrıca telefon 5.0.1 sürümünde güncel yani ... :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkagul

quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

telefonu son guncellemesinde tut jb varsa kaldir kaldirmak istemiorsan pushfix kur push fix kurunca geciyordu benm bu arada ne kadar cok haşır neşir olursan okadar sık kullandıgını anlıyor telefon ona gore seni rahatsiz ediyor

Ayrıca telefon 5.0.1 sürümünde güncel yani ... :/

ios 5 e gecerken yeni kullanıcı secmende fayda var yoksa bazi sorunlar ortaya cikabiliyor restore + yeni kullanıcı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.