Şimdi Ara

iphone 4 sinyal problemi, yardım lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodafone dan yaklaşık 15 ay önce almış olduğum iphone 4 ümü bumper sız veya kılıfsız kullandığımda çok ciddi oranlarda sinyal düşmesi yaşanıyor. hatta özellikle sol elime aldığımda şebeke gidiyor. acaba servisine versem şuan ne olur? nasıl bir yol izlemeliyim, yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.

• Anlamadim ben acikca. Bumperli cekiyor bumpersiz cekmiyor oyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında evet. sinyal gücünde düşüş oluyor. hatta sol elime aldığımda tamamen gidiyor.
  • Iphone 4 lerin efsane olmus sorunudur o anten sol altta oldugu icin sol eline alinca sebeke zayifliyor. 4s te antenin yeri degistirilerek o sorun cozuldu. Cihazinda servislik bi durum yok kardes

• Yani servise boyle bir sorun var diye gidersem bu sorun degil mi diyecek bana?

• arama motorlarına iphone 4 anten sorunu yazıp bi baktınız mı hiç? yuzlerce yazı ve video var hatta ilk cıktıgı dönemlerde steve jobs bu sorunu kabul etmiş bumper kullanılmasını istemişti tlf görüşmesi yaparken cihazı nasıl tutulacağını gösteren bi video paylasmıstı şebeke gitmemesi için
  • o tutuş şekline ölüm tutuşu deniyor halk arasında

malum sınyal zayıflıgından dolayı sarjıda acayıp yıyor ve adamı deli edıyor

mümkün oldugunca kulaklıkla konusmaya gayret edin çözüm bu hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 20 Şubat 2013; 1:55:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler destek ve bilgileriniz için.
  • Pratikte çok buyuk sorun degil aslında. 2 sene iPhone 4 kullandım. Sebebi bir de Micro sim olabilir. Siminizi değiştirin bir de.

Bu arada Turkcell kullanıyorum, belki Vodafone ile cekim farkediyor da olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.