Şimdi Ara

iPhone 4 Ses İletilmiyor (Konum Servislerini Açınca Gidiyor!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, cihaz ne gördüyse bazı konuşmalarda sesimi iletmiyor, bazen de uç dort dakika konusuyorum sonra birden ses gitmemeye başlıyor. Evde yapabileceğimiz bir sey var mı, yoksa Ankara'da nereyi önerirsiniz servis olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 20 Ağustos 2014; 13:49:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Merhaba arkadaslar, cihaz ne gördüyse bazı konuşmalarda sesimi iletmiyor, bazen de uç dort dakika konusuyorum sonra birden ses gitmemeye başlıyor. Evde yapabileceğimiz bir sey var mı, yoksa Ankara'da nereyi önerirsiniz servis olarak?

Aynı soruna benzer sorun bendede var. Telefonu yeniden başlatınca konuşabiliyorum veya kulaklığı takınca. İşin garip tarafıda,her zaman olmaması. Yarın randevum var inşallah değişim yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekelci Ahmet Abi

quote:

Merhaba arkadaslar, cihaz ne gördüyse bazı konuşmalarda sesimi iletmiyor, bazen de uç dort dakika konusuyorum sonra birden ses gitmemeye başlıyor. Evde yapabileceğimiz bir sey var mı, yoksa Ankara'da nereyi önerirsiniz servis olarak?

Aynı soruna benzer sorun bendede var. Telefonu yeniden başlatınca konuşabiliyorum veya kulaklığı takınca. İşin garip tarafıda,her zaman olmaması. Yarın randevum var inşallah değişim yaparlar.

İnşallah hocam, yazılımsal olabilir mi sorun acaba, telefonu yeniden başlatinca düzeldiyse gore. Ben Apple Servisi'ne veremem garanti yok haliyle, 450 lira cok uçuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekelci Ahmet Abi

quote:

İnşallah hocam, yazılımsal olabilir mi sorun acaba, telefonu yeniden başlatinca düzeldiyse gore. Ben Apple Servisi'ne veremem garanti yok haliyle, 450 lira cok uçuk.

Hocam yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.Şöyle ki,7.0'ı yüklediğim zamanda vardı bu sorun. Şimdi 7.1.2 var hala devam ediyor.

• Hocam saçma gelebilir ama ben bazen konuşurken ekrandan sessiz tuşuna basıyorum sesim gitmiyo felan sizdede öyle bişey olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Hocam saçma gelebilir ama ben bazen konuşurken ekrandan sessiz tuşuna basıyorum sesim gitmiyo felan sizdede öyle bişey olabilirmi

Yok hocam hic sanmam ama dikkat ederim.

• quote:

Hocam saçma gelebilir ama ben bazen konuşurken ekrandan sessiz tuşuna basıyorum sesim gitmiyo felan sizdede öyle bişey olabilirmi

ekran sensörün çalışıyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 otomatik ses açıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

evet kenbu hocam çalışıyor
  • yanağın ekrana deyiyor olabılır dıye düşündüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

evet kenbu hocam çalışıyor

böyle bir sıkıntı yaptığı zaman arka kemarnın 2cm altına baskı uygula bakalım düzelecekmi önce basit bir temizliğini yap soket kısmını temizle müzik dinlemek için takılan kulaklık girişin itemizle yakınsanız ise gelin bem yapim ücretsiz kontrol edeyim yanında

• Arkadaşlar servise götürün direk ne olacağı belli olmuyo karşıdan gelen ses cızırtılı diye 4s'imi değiştirmişti genpa benim bi götürün en kötü tamir ederler yani
  • Vaqabondx V kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti yok ama garantisiz cihaza degisim vereceklerini sanmam, ne kadara bakar Genpa bir de kac gun sürer sizin tahmininize gore?

• Kardesim garanti yok dedigini kacirmisim kusura bakma. Degisim olmaz tabi oyleyse tamir olarak ise bana ertesi gun tamir edip vermislerdi tekrar skıntı cikinca degistirmislerdi

• Vaqabondx V kullanıcısına yanıt
    O zaman Ankara'ya dönünce ben de sorayım bir bakalım, teşekkürler.

• Mikrofonlu kulaklikla denedim konuşmada yine sorun var, sonra aklıma geldi ses kaydı yapmayı denedim oluyor. Bana yazilimsal bir sorun gibi gelmeye geldi, ilginç.

• Merhaba eğer sorununuz şu ise, mesela normal konuşmada ses iletiliyor ve sorunsuz konuşuyorsunuz fakat hoparlöre alınca karşı taraf sizi duyamıyorsa ya da video çekerken sesi çok kısık kaydediyorsa ve sesli notta sorunsuz ses kaydı yapıyorsa muhtemelen aynı sorunu yaşadık. Ben bu sorunları iphone 4s de yaşadım Yurt dışından forumlarda biraz araştırdım ve mikrofon sorunu olabileceği kafama yattı. Cihazı garantiye verdim ( genpa ) Bırakırken mikrofon sorunu olabileceğini belirttim. 2 günde cihazın yenisiyle değişim kararı çıktı. İphone 4 ve 4s lerde çift mikrofon olduğundan bir mikrofon arızalıysa onu kullanan uygulamada ses sorunu yaşanıyor Yani cihazınızın mikrofonlarından biri arızalı olabilir Garantisi yoksa bi servise mikrofonlarını kontrol ettirin Emin değilim ama genpa da garantisiz cihazlarda sorun tespiti için işlem ücreti alınmıyor diye biliyorum. İnşallah kısa zamanda çözersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dag-Adamı

Merhaba eğer sorununuz şu ise, mesela normal konuşmada ses iletiliyor ve sorunsuz konuşuyorsunuz fakat hoparlöre alınca karşı taraf sizi duyamıyorsa ya da video çekerken sesi çok kısık kaydediyorsa ve sesli notta sorunsuz ses kaydı yapıyorsa muhtemelen aynı sorunu yaşadık. Ben bu sorunları iphone 4s de yaşadım Yurt dışından forumlarda biraz araştırdım ve mikrofon sorunu olabileceği kafama yattı. Cihazı garantiye verdim ( genpa ) Bırakırken mikrofon sorunu olabileceğini belirttim. 2 günde cihazın yenisiyle değişim kararı çıktı. İphone 4 ve 4s lerde çift mikrofon olduğundan bir mikrofon arızalıysa onu kullanan uygulamada ses sorunu yaşanıyor Yani cihazınızın mikrofonlarından biri arızalı olabilir Garantisi yoksa bi servise mikrofonlarını kontrol ettirin Emin değilim ama genpa da garantisiz cihazlarda sorun tespiti için işlem ücreti alınmıyor diye biliyorum. İnşallah kısa zamanda çözersiniz

Bugün format attım sorun çözülmedi, artık tek seçenek servise vermek.
    Sesli not alabiliyorum yalnız konuşmada sorun oluyor. İlk anda gidiyor sesim ama sonra kesiliyor. İşin ilginci bugün çalışan mikrofonlu bir kulaklıktan denedim yine ses gitmedi, kafamı en çok karıştıran bu.

• Bugün servise vermeden önce son kez format attım telefona kişisel belgelerim durmasın içinde diye, yeni telefon olarak kurarken öncekilerden farklı olarak konum servislerini etkinleştirmedim ve sorunsuz konuştum! Konum servislerini bir kez etkinleştirince bir daha düzelmedi, çok enteresan aklım almıyor.
  • KVK sorunu bulamadı, bulsa 10 lira alıyor zaten kağıtta öyle yazıyor. Anakart değişmeli falan bir de Genpa'ya verin demişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.