Şimdi Ara

İphone 4 Şebeke Problemi Edge ve 3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzere olduğum bir sorunum var yardımlarınızı rica ediyorum...

Cihazım yurtdışı 64kblik simkart(orjinal) ios 5.1 ve 6.0 güncellemeleri yapılarak da denendi.Sorun şu;

Cihaz iş yerimde vodafonda hiç çekmiyor arkadaşımın cihazı hem benim kartımla hem kendi kartıyla full çekiyor onun kartı bende (türkcell) tek diş çekiyor.Fakat onda yine full..Aynı zamanda cihaz sürekli hattan düşüyor ve sadece edge ile internete bağlaıyor kesinlikle 3g çekmiyor..

Telefoncuya götürdüğümde cihaza yazılım yükleyeceğini ve sorunun düzeleceğini belirtti ve 50 Tl ücret istedi..

Durum nedir arkadaşlar sorun nedir yardımlarını rica ediyorum bişey cikmassa götürüp yaptırıcam artık..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 20 Eylül 2012; 21:12:04 >

• Hocam telefoncuya guvenmeyin bence. Bi restore atin bakib duzelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguneren

Hocam telefoncuya guvenmeyin bence. Bi restore atin bakib duzelecek mi

şimdi onu yapıyorum hocam dünücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 20 Eylül 2012; 21:10:59 >
  • telefoncuya vermeyin o da restore edecektir yani mucizeler yapamaz o.servise verin paralı yaparlar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

telefoncuya vermeyin o da restore edecektir yani mucizeler yapamaz o.servise verin paralı yaparlar belki

Arkadaşlar restore yemedi dfu mod diyolar shift+restore diyolar ne kadar hard varsa söylermisiniz.Deneyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 20 Eylül 2012; 21:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

telefoncuya vermeyin o da restore edecektir yani mucizeler yapamaz o.servise verin paralı yaparlar belki

Arkadaşlar restore yemedi dfu mod diyolar shift+restore diyolar ne kadar hard varsa söylermisiniz.Deneyeyim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bundan sobrasi donanimsaldir diye dusunuyorum bi servise gostermekte yarar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Bestanden kardeşimle pm den biraz sohbet ettik yardımcı oldu sağolsun..

Serial number: 80033XXNA4T
    Name: iPhone 4 (GSM - UMTS)
    ModelCode: iphone_4
    Model Number: MC605
    Group1: iPhone
    Group2:
    Generation: 4
    Machine Model: iPhone3,1
    Model introduced: 2010
    Production year: 2010
    Production week: 33 (August)
    Production number: 36912 (within this week)
    CPU speed: 1.0GHz
    Family name: A1332
    Screen size: 3.5 inch
    Screen resolution: 940x640 pixels
    Colour: Black
    Capacity: 32GB
    Factory: 80 (China)
    External link: Technical specifications by apple-history.com
    External link: Repair guide by iFixit
    External link: Rapid Repair sells parts and performs repairs for this iPhone
    Uitbreidingen: Uitbreidingsmogelijkheden van dit apparaat

This phone is part of a class-action settlement! (Antenna problem)https://www.iphone4settlement.com/

Please enter any (extra) information you have on this model in the box below. (Type of Mac, CPU speed):

cihazın bilgileri görüldüğü gibi anten problemi var ama ben cihazı vs sıkmam gerekmiyor sıksamda sinyal gitmiyor şuan ama çalıştığım yerde servis yok sinyal yok neyse 1 diş bile çekmiyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.