Şimdi Ara

İPHONE 4 S ANDORİD ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada Andorid İphonelar dolaşıyor, birkaç yerde ios u silip android yüklendiğini falan okumuştum peki bunun tersi yapılabiliyor mu ?

• O piyasada dolasanlar cakma iphone.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/uJj0kHQgC9w

İphone 3. Jenerasyona Android in tarih öncesi versiyonlarını yüklemeyi başaranlar var .Ancak pekte randımanlı olduğu söylenemez.

Android cihazlardan herhangi bir modele iOS yüklenebildiğini ise görmedim.Duymadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

iPhone a android, androd e ise ios sürümlü android tabanlı yazılımlar yüklenebiliyor... Ama genelde çakma iphone dediğimiz ürünler android olarak çıkıyor karşımıza.

Yani android bir telefona ios yüklenebiliyor? peki o zaman orjinalinden ne farkı kalıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberejacksonız -- 11 Ocak 2013; 14:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberejacksonız

quote:

iPhone a android, androd e ise ios sürümlü android tabanlı yazılımlar yüklenebiliyor... Ama genelde çakma iphone dediğimiz ürünler android olarak çıkıyor karşımıza.

Yani android bir telefona ios yüklenebiliyor? peki o zaman orjinalinden ne farkı kalıyor?

Yukleyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anroid yuklu bir telefona `IOS` yukleyemezsin. Insanlarimizi kandirmayalim.
    Daha boyle birsey cikmadi cikmazda.. `IOS` Android gibi acik kaynak kodlu degildir, paylasilmiyor, windows xp - 7 - vista gibi..baska cihazda kullanilsin.
    Iste bu yuzden insanimiz `Apple` cihazlarini seciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napijackson -- 11 Ocak 2013; 15:27:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Anroid yuklu bir telefona `IOS` yukleyemezsin. Insanlarimizi kandirmayalim.
    Daha boyle birsey cikmadi cikmazda.. `IOS` Android gibi acik kaynak kodlu degildir, paylasilmiyor, windows xp - 7 - vista gibi..baska cihazda kullanilsin.
    Iste bu yuzden insanimiz `Apple` cihazlarini seciyor

Arkadaşım, sanırım beni yanlış anlıyorsun...

Bak şimdi ben üstteki mesajımda demişim ki "android tabanlı, ios görünümlü" demişim...

Bende ios yüklenir demiyorum. Android açık kaynaklı bir yazılım ve istediğin şekile sokulabiliyor. ios olanı da var demişim. Düzgün okursan, hak vereceksin.

Aslında ios görünümlü desen tam olacakmış. IOS sürümlü dediğinden dolayı yanlış anlaşılmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=-IOEqpJtr_E

ios yüklenmez, sadece ios görünümlü android rom yüklenebilir... Ustalık ister... Yukarıdaki linkte görüldüğü üzere htc ye yüklenmiş...Aynısını, galaxy ace da da gördüm... ama ios değil, ios rom... ikisi farklı şeyler

Sadece Rom lada değil,

Google Play den indirebileceğin,iOS görünümlü bir launcher ilede paylaştığın video daki gibi sanırsınki,Android de iOS çalışıyormuş gibi sonuçlar elde edebiliyorsun.

Sadece görüntü olarak,İOS.

Android,iOS görünümlü bir launcher veya rom ile çalışıyor.

Hepsi bu

Ancak bu,konuyu açan kişinin sorduğu bu değil.

Ek bir bilgi olarak vermişsin,yalnış anlaşılmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepinize tşk. arkadaşlar zahmet edip soruma cevap vermişsiniz, sorum haricinde değerli bilgilerde paylaşılmış hepinize hayırlı cumalar.
  • olmaz bence .
  • hehehe, Note II'ye (native) iOS yüklense dadından yinmezdi...
  • iOS'i Android kullanan bir telefona yükleyemezsin fakat Android'i iOS kullanan bir cihaza yüklersin JailBreak ile. iOS güvenli bir işletim sistemidir. Sadece Apple cihazlarına yüklenecek şekilde tasarlanmıştır. Fakat Android açık bir işletim sistemi. Kaldıran telefonlara yüklenilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.