Şimdi Ara

iphone 4 Ön cam ve arka cam kapak değişmesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İphone 4 ön cam ve arka cam değiştirmek kolay mı cam dediğim kasa anlamında..

Ama gerçek ca plastik değil bazı sitelerde buldum ama plastik sanırım..

Ayrıca ön camı farklı renk yapmak yada ön camı da değiştirmek dokunmatik orjinal retina ekran gibi midir.?

• ekranı değiştirmek zor, 35 tane mınık vıdası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

ekranı değiştirmek zor, 35 tane mınık vıdası var

arkadaş haklı , ama arka taraf çok kolay. Begendiginizi alır hemen takarsınız sorun olmaz
  • quote:

orjinal ekranmıdır acaba yani orjinal retina kadar tepki verirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

arkadaş haklı , ama arka taraf çok kolay. Begendiginizi alır hemen takarsınız sorun olmaz

peki ne diye bakmam lazım çok gördüm ama plastik bir malzeme gibiydi orjinal kapak cam herhalde?
  • fikrim asla ön tarafa bulaşmamanız , arkda tarafa ne begenirseniz alın gitsin
  • one dokunma kardesim hic biri orjinal retina gibi olmaz bence arkaya tak istedigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

one dokunma kardesim hic biri orjinal retina gibi olmaz bence arkaya tak istedigini

nerden bulabilirim cam ?
  • arka kapak olarak istanbulda dogu bank ve emin onu taraflarinda
  • Tabiki orjinal değil, nokta pixel aralığı aynı olamaz bence çok zor, ayrıca orjinal ürün olmadığı için mutlaka 1-2 adet ölü pixel de çıkar nede olsa çin malı ucuz üretim ekranlar oluyor bu tip mallar
  • ok vazgetim arka kapağın aynısından bulmam lazım kaça patlar acaba cam kapak
  • arkadaşlar camdan bahsediyoruz.retina ekran ile camın alakası olmaz ki.iphone nun ön ve arkasında gorilla glass cam var.o camlar değişecekse bence retina ekran özelliği kaybolmaz sadece cam daha dayanıksız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

orjinal ekranmıdır acaba yani orjinal retina kadar tepki verirmi acaba

Ben kapağı neden değiştirmek istediğinizi anlamadım? yanlış anlaşılmasın sataşma olarak söylemiyorum sormak istedim sadece, Kendisi zaten cam değilmi yani orjinali cam bildiğim kadarıyla. iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 13 Şubat 2012; 23:26:33 >
  • telefonu düşürüp arkası kırılan napıyo servis yeni arka kapak takar parasıda sağlamdır herhalde daha ucuz bir şey bulmam lazım ama gerçek kapak olmalı sahte değil

çokmu şey istedim acep :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

arkadaşlar camdan bahsediyoruz.retina ekran ile camın alakası olmaz ki.iphone nun ön ve arkasında gorilla glass cam var.o camlar değişecekse bence retina ekran özelliği kaybolmaz sadece cam daha dayanıksız olur.

iphone da gorilla glas yok hocam.Ön ve arkada tamamen cam değil.Bunu tırnağınızla ekrana tıklayarakta hissedebilirsiniz.
  • ya benim siyah 4s'im var, babamda anneme yeni beyaz 4 aldı. Ben beyaz istiyorum telefonu. İkisini değiştirebilir miyim ? bi uyuşmazlık olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maqq

ya benim siyah 4s'im var, babamda anneme yeni beyaz 4 aldı. Ben beyaz istiyorum telefonu. İkisini değiştirebilir miyim ? bi uyuşmazlık olur mu ?

Benimde Anne 3310 Babam 3210 Kullanıyo Bende iPhone 4 Alayı Düşünüyorum Fakirliğin Gözü Kör Olsun Belki Halime Acıyan Biri Sevgililer Günü Hediyesi Eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

ya benim siyah 4s'im var, babamda anneme yeni beyaz 4 aldı. Ben beyaz istiyorum telefonu. İkisini değiştirebilir miyim ? bi uyuşmazlık olur mu ?

Benimde Anne 3310 Babam 3210 Kullanıyo Bende iPhone 4 Alayı Düşünüyorum Fakirliğin Gözü Kör Olsun Belki Halime Acıyan Biri Sevgililer Günü Hediyesi Eder

Benim iphone 4 ü satayım sana uygun fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Benim iphone 4 ü satayım sana uygun fiyata

Oha Burdadamı Buldun

• ıphone nun ön ve arkasına cam deniliyor ama yukarıda bir arkdasında dediği gibi tırnakla tıklarssak sanki plastık gibi bir his veriyor

sanki laptop ekranı ve lcd tv ekranı gibi bir şey gibime geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.