Bildirim
iphone 4 Ön cam ve arka cam kapak değişmesi ???
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ekranı değiştirmek zor, 35 tane mınık vıdası var -
quote:
Orijinalden alıntı: :SworD:
ekranı değiştirmek zor, 35 tane mınık vıdası var
arkadaş haklı , ama arka taraf çok kolay. Begendiginizi alır hemen takarsınız sorun olmaz -
quote:
orjinal ekranmıdır acaba yani orjinal retina kadar tepki verirmi acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: MeDaLion_
quote:
arkadaş haklı , ama arka taraf çok kolay. Begendiginizi alır hemen takarsınız sorun olmaz
peki ne diye bakmam lazım çok gördüm ama plastik bir malzeme gibiydi orjinal kapak cam herhalde? -
fikrim asla ön tarafa bulaşmamanız , arkda tarafa ne begenirseniz alın gitsin -
one dokunma kardesim hic biri orjinal retina gibi olmaz bence arkaya tak istedigini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
one dokunma kardesim hic biri orjinal retina gibi olmaz bence arkaya tak istedigini
nerden bulabilirim cam ? -
arka kapak olarak istanbulda dogu bank ve emin onu taraflarinda -
Tabiki orjinal değil, nokta pixel aralığı aynı olamaz bence çok zor, ayrıca orjinal ürün olmadığı için mutlaka 1-2 adet ölü pixel de çıkar nede olsa çin malı ucuz üretim ekranlar oluyor bu tip mallar -
ok vazgetim arka kapağın aynısından bulmam lazım kaça patlar acaba cam kapak -
arkadaşlar camdan bahsediyoruz.retina ekran ile camın alakası olmaz ki.iphone nun ön ve arkasında gorilla glass cam var.o camlar değişecekse bence retina ekran özelliği kaybolmaz sadece cam daha dayanıksız olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozel_uretim
quote:
orjinal ekranmıdır acaba yani orjinal retina kadar tepki verirmi acaba
Ben kapağı neden değiştirmek istediğinizi anlamadım? yanlış anlaşılmasın sataşma olarak söylemiyorum sormak istedim sadece, Kendisi zaten cam değilmi yani orjinali cam bildiğim kadarıyla. iyi günler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 13 Şubat 2012; 23:26:33 > -
telefonu düşürüp arkası kırılan napıyo servis yeni arka kapak takar parasıda sağlamdır herhalde daha ucuz bir şey bulmam lazım ama gerçek kapak olmalı sahte değil
çokmu şey istedim acep :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Okan9455
arkadaşlar camdan bahsediyoruz.retina ekran ile camın alakası olmaz ki.iphone nun ön ve arkasında gorilla glass cam var.o camlar değişecekse bence retina ekran özelliği kaybolmaz sadece cam daha dayanıksız olur.
iphone da gorilla glas yok hocam.Ön ve arkada tamamen cam değil.Bunu tırnağınızla ekrana tıklayarakta hissedebilirsiniz. -
ya benim siyah 4s'im var, babamda anneme yeni beyaz 4 aldı. Ben beyaz istiyorum telefonu. İkisini değiştirebilir miyim ? bi uyuşmazlık olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Maqq
ya benim siyah 4s'im var, babamda anneme yeni beyaz 4 aldı. Ben beyaz istiyorum telefonu. İkisini değiştirebilir miyim ? bi uyuşmazlık olur mu ?
Benimde Anne 3310 Babam 3210 Kullanıyo Bende iPhone 4 Alayı Düşünüyorum Fakirliğin Gözü Kör Olsun Belki Halime Acıyan Biri Sevgililer Günü Hediyesi Eder -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik
quote:
ya benim siyah 4s'im var, babamda anneme yeni beyaz 4 aldı. Ben beyaz istiyorum telefonu. İkisini değiştirebilir miyim ? bi uyuşmazlık olur mu ?
Benimde Anne 3310 Babam 3210 Kullanıyo Bende iPhone 4 Alayı Düşünüyorum Fakirliğin Gözü Kör Olsun Belki Halime Acıyan Biri Sevgililer Günü Hediyesi Eder
Benim iphone 4 ü satayım sana uygun fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik
quote:
Benimde Anne 3310 Babam 3210 Kullanıyo Bende iPhone 4 Alayı Düşünüyorum Fakirliğin Gözü Kör Olsun Belki Halime Acıyan Biri Sevgililer Günü Hediyesi Eder
Benim iphone 4 ü satayım sana uygun fiyata
Oha Burdadamı Buldun
-
ıphone nun ön ve arkasına cam deniliyor ama yukarıda bir arkdasında dediği gibi tırnakla tıklarssak sanki plastık gibi bir his veriyor
sanki laptop ekranı ve lcd tv ekranı gibi bir şey gibime geliyor
Benzer içerikler
- icloud eşzamanlama nedir
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- airpods pro cızırtı
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X