Şimdi Ara

iPhone 4 ön cam değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar garantisi devam eden iPhone 4 umun ön camindaki kılcal ciziklerden rahatsız oldugum için değiştirmek istiyorum merak ettigim konu ise bu işlemi genpa ne kadara hallediyor Edit: Arkdaşlar bugün telefonda 1 tane ölü piksel buldum değişime yollarsam kabul ederlermi çizikleri filan bahane etmesinler sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 25 Ocak 2012; 22:25:42 >

• 300-400 arasi gider gelir disardada 200 tl gibi bir fiyat
  • sadece cam değişmiyor ekrana yapışık olduğu için komple ekran değişiyor.
  • çizikler kullanım hatasına gırer ve yaklaşık 375 400 lira tutar, dışarda daha hesaplı yaptırabılırsn
  • Genpadan yaptırmam lazım garanti olayı yüzünden çok saolun son bir sorum var ekran kalitesi aynı kalırmı n97 telefonumun ekranını değiştirdiğimde parlaklığı bana daha az gibi gelmişti
  • Genpa bile olsa orijinal ekran takmayacakları için ne kadar iyi olur bilinmez. Apple yedek parça üretmiyor, ekranı temiz bir iPhone'dan çıkma olarak ekranı alıp taktırırsanız en orijinali o olur. Bu yolla garanti dışı kalır cihazınız tabi.
  • işte sonuç mat jiletin ile kullanılmayınca cizikler meydana geliyor okadar para veriyorsuınuz telefona jiletin yok şahsen ben jiletin ile kullnıyorum 4s imi cizik olsada jiletin üstünde oluyo ekranda degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone 13 arka cam hasarı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewrecoo

işte sonuç mat jiletin ile kullanılmayınca cizikler meydana geliyor okadar para veriyorsuınuz telefona jiletin yok şahsen ben jiletin ile kullnıyorum 4s imi cizik olsada jiletin üstünde oluyo ekranda degil

Katilmamak mumkun degil beyin bedava verdim 5 lira altim jelatin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

quote:

Orijinalden alıntı: Ewrecoo

işte sonuç mat jiletin ile kullanılmayınca cizikler meydana geliyor okadar para veriyorsuınuz telefona jiletin yok şahsen ben jiletin ile kullnıyorum 4s imi cizik olsada jiletin üstünde oluyo ekranda degil

Katilmamak mumkun degil beyin bedava verdim 5 lira altim jelatin

en iyisini yapmıssın kardeşim
  • Arkdaşlar bugün telfonda 1 tane de ölü piksel buldum apple kesinlikle değişim şart diyor genpa çizikler yüzünden sorun çıkartmadan yenisini verirmi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Arkdaşlar bugün telfonda 1 tane de ölü piksel buldum apple kesinlikle değişim şart diyor genpa çizikler yüzünden sorun çıkartmadan yenisini verirmi sizce

kardes bunu bze sorucağına genpaya sorsan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Arkdaşlar bugün telfonda 1 tane de ölü piksel buldum apple kesinlikle değişim şart diyor genpa çizikler yüzünden sorun çıkartmadan yenisini verirmi sizce

ekranı bile değiştirmez sen cihaz değişimi için hiç ümitlenme bence
  • kullanici hatasi diyip evine gonderir seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.