Şimdi Ara

Iphone 4 Multitouch ve Xcode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde mac , xcode ve iphone 4 var , develop olarak aktif ettim iphone 4 'ü fakat multitouch hala iphone 4 'ün menüsünde gözükmedi !! :( sizce neyi eksik yapmış olabilirim ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim !

Yardımlarınız için şimdiden
    Teşekkürler
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: serah
    Arkadaşlar ;

Elimde mac , xcode ve iphone 4 var , develop olarak aktif ettim iphone 4 'ü fakat multitouch hala iphone 4 'ün menüsünde gözükmedi !! :( sizce neyi eksik yapmış olabilirim ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim !

Yardımlarınız için şimdiden
    Teşekkürler
    Saygılar

YouTube'daki şu videoya bir bakın:

http://www.youtube.com/watch?v=6j-O-hsDZaY&feature=youtube_gdata_player

• bende video daki şekilde yaptım aynen ama anlamadım bende neden aktif olmadı :( ios versiyonum 4.3 , problem nedir çözemedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serah -- 21 Mart 2011; 17:05:09 >
  • quote:

bende video daki şekilde yaptım aynen ama anlamadım bende neden aktif olmadı :( ios versiyonum 4.3 , problem nedir çözemedim :(

iphonelere olmuyor yazıyordu forumda bazı arkadaslar ama multitouch menüsü geliyormuş fakat power logging vs diye tek bir ayar varmış size o menüde gelmedimi birde cihaz jbli mı ,ayrıca xcode'nin 4.3 uyumlu final sürümünü mü indirdiniz 4,7 gb bildigim kadariyla finali
  • xcode final sürümünü indirdim , cihaz jailbreaksiz , sadece iphone da geliştirici menüsü geldi multi touch yok :(
  • quote:

xcode final sürümünü indirdim , cihaz jailbreaksiz , sadece iphone da geliştirici menüsü geldi multi touch yok :(

o zaman dedikleri gibi olmuyor kesin bilen arkadaslar olursa cevaplarlar diye düşünüyorum bende araştırayım
  • quote:

xcode final sürümünü indirdim , cihaz jailbreaksiz , sadece iphone da geliştirici menüsü geldi multi touch yok :(

+1.. Belki bu özelliği finla sürümünden kaldırmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 21 Mart 2011; 17:55:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla iphone 'u restore ettim tekrar denedim , snuç aynı :( anlamadım sorun nedir :(
  • Sanırım forumda iphone 4 te bunu deneyen benden başka kimse yok :(
  • ben ipad için başarılı bir şekilde açtım. fakat developer lisansın var mı?
    en azından xcode üzerinden use for development olarak seçmek istediğinde provision falan istemesi gerekir diye düşünüyorum.
  • developer lisansım var !! anlamadım gitti sorun nedir :(
  • inşallah jbsiz bir çözümü vardır bu multitouch'un:(
  • Ek olarak o gesturelarin cogunu fiziksel olarak iphone ile yapmak zor. Apple degilde jb ile baska bir yama buna izin veriyor olmali. Cunku ben iphone icin olanini duymamistim hic.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.