Bildirim
Iphone 4 Multitouch ve Xcode

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: serah
Arkadaşlar ;
Elimde mac , xcode ve iphone 4 var , develop olarak aktif ettim iphone 4 'ü fakat multitouch hala iphone 4 'ün menüsünde gözükmedi !! :( sizce neyi eksik yapmış olabilirim ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim !
Yardımlarınız için şimdiden
Teşekkürler
Saygılar
YouTube'daki şu videoya bir bakın:
http://www.youtube.com/watch?v=6j-O-hsDZaY&feature=youtube_gdata_player
-
bende video daki şekilde yaptım aynen ama anlamadım bende neden aktif olmadı :( ios versiyonum 4.3 , problem nedir çözemedim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serah -- 21 Mart 2011; 17:05:09 > -
quote:
bende video daki şekilde yaptım aynen ama anlamadım bende neden aktif olmadı :( ios versiyonum 4.3 , problem nedir çözemedim :(
iphonelere olmuyor yazıyordu forumda bazı arkadaslar ama multitouch menüsü geliyormuş fakat power logging vs diye tek bir ayar varmış size o menüde gelmedimi birde cihaz jbli mı ,ayrıca xcode'nin 4.3 uyumlu final sürümünü mü indirdiniz 4,7 gb bildigim kadariyla finali -
xcode final sürümünü indirdim , cihaz jailbreaksiz , sadece iphone da geliştirici menüsü geldi multi touch yok :( -
quote:
xcode final sürümünü indirdim , cihaz jailbreaksiz , sadece iphone da geliştirici menüsü geldi multi touch yok :(
o zaman dedikleri gibi olmuyor kesin bilen arkadaslar olursa cevaplarlar diye düşünüyorum bende araştırayım -
quote:
xcode final sürümünü indirdim , cihaz jailbreaksiz , sadece iphone da geliştirici menüsü geldi multi touch yok :(
+1.. Belki bu özelliği finla sürümünden kaldırmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 21 Mart 2011; 17:55:56 > -
walla iphone 'u restore ettim tekrar denedim , snuç aynı :( anlamadım sorun nedir :( -
Sanırım forumda iphone 4 te bunu deneyen benden başka kimse yok :( -
ben ipad için başarılı bir şekilde açtım. fakat developer lisansın var mı?
en azından xcode üzerinden use for development olarak seçmek istediğinde provision falan istemesi gerekir diye düşünüyorum. -
developer lisansım var !! anlamadım gitti sorun nedir :( -
inşallah jbsiz bir çözümü vardır bu multitouch'un:( -
Ek olarak o gesturelarin cogunu fiziksel olarak iphone ile yapmak zor. Apple degilde jb ile baska bir yama buna izin veriyor olmali. Cunku ben iphone icin olanini duymamistim hic.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X