Şimdi Ara

İphone 4 mü 4S 'mi (FİYATA GÖRE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir telefon almak istiyorum bin lira civarında.
    İlk önce samsung galaxy s3 ile iphone 4 ile kıyasladım araştırdım ve ios nedeniyle iphone'da karar kıldım.

İphone 4
    Turkcellde 1.049 TL
    http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-4-8GB/1001174/114691.html

İphone 4S
    Vatanda 1.499 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4s_8_blk-iphone-4s-8-gb-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=68979

Arkadaşlar sorum 4S mi iyi 4 mü değil.. tabi ki 4S'tir muakkak.
    Benim sorum 400 450 TL Vermeye değer mi 4S ?
    Yada yok canım bin liralık İphone 4 fazlasıyla işini görecektir mi diyorsunuz ?
    Tşekkürler

• senin işin ne hocam nereden bilelim ?
  • 1700'e falanda Iphone 5 alinabilir.Az daha koy 5 al cunku ekrano 4 inc yani daha buyuk 4s' e gore.4 ve 4s 3.5 inc..Veya baska telefonlara yonel.Illaha alacagim dersen ucuz diye iphone 4 al.Aralarinda 300-400 TL ye degecek fark bence yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heh istediğim cevap o bana dicenki 300 400 tlye değecek bişey yok :D saol
  • Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    Ne yani kömürcüysem 4 holdingde çalışıyorsam 4s mi diceksin :D arasında 300 liraya değcek fark varmı onu söylesen kafi ?
    ünv öğrencisiyim işimle ilgili alo desin tüm telefonlar uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_MuRaT94

Ne yani kömürcüysem 4 holdingde çalışıyorsam 4s mi diceksin :D arasında 300 liraya değcek fark varmı onu söylesen kafi ?
    ünv öğrencisiyim işimle ilgili alo desin tüm telefonlar uyar

4 kafi arada çok büyük bir fark yok kamerayı çok takmıyorsun
    Yok sonuçta 720p hd 5 megapixel ile 8 arasındaki görüntü kaliteside gözle görülür bi şekilde ÇOOK fark edilceğini düşünmüyorum. Yani bilmediğimden soruyorum hani 4 çokkk yavaş sakın alma 4s gibi bi durum varsa önemli olan o çok teşekkür ederim yorumunuz icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 Neyse 4S Odur İOS 7 Yüklemeyin Bence
    Yani hiç bilgim yok kullanmadım ios 1 bile yüklemedim 7 neyi değiştiriyor bilmiyorum
  • quote:

Yani hiç bilgim yok kullanmadım ios 1 bile yüklemedim 7 neyi değiştiriyor bilmiyorum

sen güncelleme telefonu güncelledikçe donuyor kasıyor
    peki saol :)
  • Ben tepsi gibi telefon sevmiyorum iphone kibar güzel hani büyük ekran istesem laptop alırım :D
  • quote:

Ben tepsi gibi telefon sevmiyorum iphone kibar güzel hani büyük ekran istesem laptop alırım :D

Bunu dedin olmadi simdi.Bende iphone 5s' i ufak diye almiyorum.Kucuk ekranda internet , oyun ve video izlemek keyifli olmuyor.

• Yanlış anlamayın benim aklıma diğer telefonlar geldiği için öyle söyledim hani yorumda diğer telefonlar demişsiniz ya onlar tepsi gibi sizin aklınıza iphone 5 gelmiş
  • quote:

Yanlış anlamayın benim aklıma diğer telefonlar geldiği için öyle söyledim hani yorumda diğer telefonlar demişsiniz ya onlar tepsi gibi sizin aklınıza iphone 5 gelmiş

Yok ben o tepsi gibi dedigin telefonlari daha cok begeniyorum.

• Yani zevk meselesi bir şey denmez :) ben otobüse bindiğim için o koca kafamdan büyük telefonla utanırım. Ayrıca iphone 4 varken samsung model telefonların boyutlarını biliyorduk o yüzden iphone ile diğer (android) telefonlarının boyutu kıyasmalanamaz bence.. Kısaca büyük telefon seviyorsanız iphone 5' in 4'' boyutu sizede az gelebilir. bknz: galaxy note 5 ~ ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 1 Kasım 2013; 23:19:31 >
  • quote:

Arkadaşlar bir telefon almak istiyorum bin lira civarında.
    İlk önce samsung galaxy s3 ile iphone 4 ile kıyasladım araştırdım ve ios nedeniyle iphone'da karar kıldım.

İphone 4
    Turkcellde 1.049 TL
    http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-4-8GB/1001174/114691.html

İphone 4S
    Vatanda 1.499 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4s_8_blk-iphone-4s-8-gb-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=68979

Arkadaşlar sorum 4S mi iyi 4 mü değil.. tabi ki 4S'tir muakkak.
    Benim sorum 400 450 TL Vermeye değer mi 4S ?
    Yada yok canım bin liralık İphone 4 fazlasıyla işini görecektir mi diyorsunuz ?
    Tşekkürler

Muhtelen cikacak olan ios 8 iphone4 e verilmeyecek . Ve guncellemesiz bi iphone 'a facebook bile atamiyorsun . Zamaninda ben cektim bunu . Tavsiyem 5s hatta 5c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yani zevk meselesi bir şey denmez :) ben otobüse bindiğim için o koca kafamdan büyük telefonla utanırım. Ayrıca iphone 4 varken samsung model telefonların boyutlarını biliyorduk o yüzden iphone ile diğer (android) telefonlarının boyutu kıyasmalanamaz bence.. Kısaca büyük telefon seviyorsanız iphone 5' in 4'' boyutu sizede az gelebilir. bknz: galaxy note 5 ~ ''

Ben biraz kalıpliyim telefon elimde kaybolur resmen.Ayrica surekli telefonla konusmuyoruz sonucta.O kadar para verdikmi daha rahat kullanim saglamali.Mesela iphone un ekrani internette gezerken cok kucuk kaliyor.Bir yere tiklarken zum yapman sart oluyor.O yuzden buyuk telefon seviyorum.Keske iphone 5c yerine buyuk iphone yapsaydi.Android tarafinda istedigim gibi telefon bulamadim maalesef.

• RayMcCall kullanıcısına yanıt
    Şunu mu diyorsunuz Bin lira verirsiniz Facebook'a bile giremessiniz. benim param bu ikisi arasındayım yapcak bişeyim yok
  • Aslında size İos işlemcili ancak samsung boyutlarında büyük bir telefon lazım (araştırdım biraz android biraz yavaşmış ios 'a göre ) yani birinin + sı var birinin - sisi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.