Şimdi Ara

iPhone 4 mü? 4S mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4S'i siyah al.Daha bir ağır duruşu var.Bu arada arada hız farkı gerçekten var.Hız farkı olmasaydı 4 derdim ama,Kesinlikle 4S diyorum
  • kasa ayni.

4 al. soran olursa 4s aldim dersin

saka bir yana eger ios6 ve hiz icin 4s aliyorsaniz hic almayin. yeni iphone u bekleyin bence ama almissiniz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem megapixel diyorsun hem önemli olan çözünürlük diyorsun. megapixel çözünürlük demek zaten.

yazılımı aynı olunca 2 telefon aynı olmuyor, donanım farkları var boru mu?
  • Bütçe varsa 4S al derim.

Bir başka renk tavsiyesi de benden gelsin. Beyaz kullanıyorum ve spor kıyafetler ile çok güzel duruyor. Genelde spor giyindiğim için telefonumla isabetli bir uyum yakalıyorum.
  • iPhone 4S 16GB siyah renk almaya karar verdim. Hafta sonuna kadar alacağım bir aksilik olmazsa inşallah..
  • Arkadaşlar 4S almayı çok istiyorum ama. Çok yakınımda iPhone 4 16GB beyaz renk var. bende ki SGS2 ile gel değişelim diyor. 4S almasam direk değişsem nasıl olur sizce?
  • HEM ACİL HEM GÜNCEL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise34

Arkadaşlar 4S almayı çok istiyorum ama. Çok yakınımda iPhone 4 16GB beyaz renk var. bende ki SGS2 ile gel değişelim diyor. 4S almasam direk değişsem nasıl olur sizce?

Değişebilirsin fakat unutma 4S gördüğün kullandığın zaman keşke 4S alsaydım diyeceksin.
  • Selamlar arkadaşlar.yeniden konu açma gereği yok bende buradan sizlere danışayım dedim.Hızlıaldan iphone 4 mü yoksa 4s mi alayım sizce aradaki fiyat farkı 400 tl ve buna değer mi?.Yanılmıyorsam kamera 5 yerine 8 bu çok önmeli değil benim için siri de öyle ama işlemci çift çekirdekmiş başka da pek farklarını bilmiyorum ama illaki vardır ve işlemcisi beni düşündürüyor 400 tl bunun için değer mi?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyolu66

Selamlar arkadaşlar.yeniden konu açma gereği yok bende buradan sizlere danışayım dedim.Hızlıaldan iphone 4 mü yoksa 4s mi alayım sizce aradaki fiyat farkı 400 tl ve buna değer mi?.Yanılmıyorsam kamera 5 yerine 8 bu çok önmeli değil benim için siri de öyle ama işlemci çift çekirdekmiş başka da pek farklarını bilmiyorum ama illaki vardır ve işlemcisi beni düşündürüyor 400 tl bunun için değer mi?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Bu arkadaşa bile kaç ay öncesinden 5'i bekle demişler. Bence de 5'i bekle zaten 1-1.5 ay sonra gelecek Türkiye'ye. Ama acil ihtiyacım var diyorsan 400 TL'lik bir farka değmez. iPhone 4 de gayet hızlı ve stabil
  • iphone 5 geldi 2800 3000 tl arası zaten alamam.benim kafamı karıştıran 4 mü 4s mi arada 400 tl fark var ve fiyatının düşmesini beklersem en az 1 yıl beklemem gerekli gibi geliyor bana.bulunduğum yerde ikinci el 4 e 1000 1100 4s e ise 1300 1500 istiyorlar.Hızlıaldan 1300 tl ye 4 daha mantıklı değil mi sizce?
  • Güncellemeler tam anlamı ile gelmiyor 4e hoş 4s'e tam anlamı ile geliyorda ne oluyor diyeceksiniz,dogrudur ama bu durum böyle devam etmez düzeltirler
    öte yandan uzun soluklu kullanım düşünülüyorsa 400TL ye 4S daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Güncellemeler tam anlamı ile gelmiyor 4e hoş 4s'e tam anlamı ile geliyorda ne oluyor diyeceksiniz,dogrudur ama bu durum böyle devam etmez düzeltirler
    öte yandan uzun soluklu kullanım düşünülüyorsa 400TL ye 4S daha mantıklı.

Tam aklımdakiler...

4S'in tam randıman ile alacağı güncellemeleri 4 almayacak. Ayrıca bazı oyunlar 4S'te normal çalışırken, 4'de FPS kaybı ile çalışacak.

• Sizler alacak olsaydınız hangisini alırdınız? 4s tabiki mantıklı ama arada 400 tl var.ios6 3gs bile aldı kısıtlı olarak ama yinede 4 için de destek bayağı bir olur yanımıyorsam siz olsaydınız hangisini alırdınız?
  •  iPhone 4 mü? 4S mi?

• sen bu telefonu hangi amaçla kullanıyosun o önemli. Hız önemli değilse iOS işletim sonuçta ikisi de. aralarındaki 400 tl yi hız için fazladan ödemeyi göze alıyosan 4s al. Ama su hız farkı da ciddi belli ediyor kendini ona göre. Hatta bence sen yakınlarında varsa ikisini de kullanan bir test et kararın netleşir bence.

• sen bu telefonu hangi amaçla kullanıyosun o önemli. Hız önemli değilse iOS işletim sonuçta ikisi de. aralarındaki 400 tl yi hız için fazladan ödemeyi göze alıyosan 4s al. Ama su hız farkı da ciddi belli ediyor kendini ona göre. Hatta bence sen yakınlarında varsa ikisini de kullanan bir test et kararın netleşir bence.

• iPhone 5 gelmeseydi 4 de alınabilirdi ama artık iOS 6 ve iPhone 5 varken en az 4S alınması gerekir çok sıkıştırmayacaksa
  • 4s 1700 tl.sizce fiyat nasıl özellikle istanbul gibi büyük şehirlerde yaşayanlar piyasayı daha iyi bilirler.İkinci el fiyatları 4s için yurt içi cihazlarda temizleri ne kadardır.telefoncu şahıs 1000 tl nakit ver çok temiz 4s geliyor demişti garantili birkaç aylık falan.zice nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyolu66

4s 1700 tl.sizce fiyat nasıl özellikle istanbul gibi büyük şehirlerde yaşayanlar piyasayı daha iyi bilirler.İkinci el fiyatları 4s için yurt içi cihazlarda temizleri ne kadardır.telefoncu şahıs 1000 tl nakit ver çok temiz 4s geliyor demişti garantili birkaç aylık falan.zice nasıl

1000 TL 2.el garantili ve temiz çok çok iyi fiyat bence. Hatta ben 1000liraya bi cinlik vardır diye düşünüyorum o cihazda o kadar ucuzlamadı yahu

1700 de verilmez ama. Yurtdışı kayıtlı sıfır 1400 civarına alınabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.