Şimdi Ara

iPhone 4 kullanıcıları FaceTime a dikkat edin.!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
48.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim cihazım iphone 5.Telefon arap ülkesinden alınma telefonumda facetime bile yok ama bendede ingiltereye ayda iki mesaj gidiyor.Turkceli aradım numaranın birkaç hanesini öğrendim araştırdığımda facetime ile ilgili olduğunı öğrendim bunu nasıl engelliyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon siz farkında olmadan kendi kendine mesaj atıyorsa içindeki gizli bir yazılım ile bilgilerinizi gönderiyor olabilir,telefon dinleme olaylarının %90'ında bu durum mevcut.özellikle iphone telefonlar bataryaları çıkarılamadığı için şebeke üzerinden yazılım yükleme ve dinlenme olasılığı en yüksek olan telefonlardır.dinlenme ve bilgi sızdırma olaylarına karşı istihbarat birimleri her gün telefonlarını fabrika ayarlarına alıp bataryayı bir kaç dakikalığına çıkarıyorlar ancak iphone kullanımı buna izin vermiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendende 10 adet mesaj gondermış adi facetime, paranın gittiği ayrı, hanım birde yurtdışındaki kızlarlamı aldatıyorsun beni diye evliliğimizi riske sokacak o kadar yani ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, durum hakikaten can sıkıcı ama bilmelisiniz ki cihaz sizi bu hizmetleri ilk kez kurmanız sırasında 'şebeke ücretleri geçerli olabilir' şeklinde bir ibare ile uyarır. Bir çok cihazda çeşitli hizmetler, üyelikler için sms ile tescil, onay vb. işlemler yaptıracağınız durumlarda cihazınız sizi ücret konusunda uyarır. sms i onlar atsa bile parasını siz ödersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumla daha önce karşılaşmadım. Sadece i4 de mi oluyor i5 de deneyen var mı

    Şebekeden aktifleştirmek için 1 kere mesaj atar cihaz her girip çıktığında göndermesi biraz garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayyare1234

    nereden kapaniyor anlamadim. ayarlar> telefon sekmesinde facetime yok. ayarlar>genel>sinirlamalarda bitek facetime var. orayi mi kapatmak gerek ?

    ayarlar-gene-asagı dou in facetime var hocam oradan.
    edit: konu hort olmus kb arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 4 Şubat 2015; 0:03:44 >
  • Bende iphone 6 plas aldım ilk faturam geldiğinde baktım ek olarak 15 tl falan yansımış faturama telefonum kendiliğinden bu numaraya 447860015000 msj göndermiş 28 tane nasıl düzeltebilirim bu sorunu ingiltereye ait bi numaraymış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki günde bir etkinleştirmem için pencere çıkıyordu telefonda. Ben de bundan sıkılıp onayladım. Yaklaşık 10 ar dakika ara ile 83 kuruş para kestiğini gösteren kalan bakiye uyarısı gelmeye başladı. Üç defa kesince, mecburen kapadım.
  • Ben de yasadim simdi ayni problemi. Motor gibi 5 dkda bir 80 küsür kurus cekiyor. Yav bir defa gönderin anlarim. Insan durmadan mi aktivasyon icin sms yollar? Ve de sms be alaka? Neden net kullanimi yerine sms atiliyor sacma sapan bir apple sistemi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.