Şimdi Ara

Iphone 4 kirik ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4 un ekrani kirildi boydan boya catlak var dokunmatiginde herhangi bir sorun yok sadece goruntu bozuklugu yuzunden degistirmek istiyorum. Telefon Ingiltere Sim-Free yani garantisi falan yok o yuzden kendim de degistirebilirim servise de degistitirebilirim ama gidip genpaya kaziklanma niyetim yok. Ankarada yasiyorum gidip tertemiz orjinaliyle ayni yaptirabilecegim bir yer var mi? ya da ebay den alsam dokunma hissi, ekrandaki kayganlik goruntu kalitesi vs. tamamen ayni olur mu? yani cakma durur mu? Mesela sunu buldum ve bunun gibi bir cok ekran var ebay de fiyatlari da 40-60 dolar arasinda degisiyor. ( Telefon siyah ama girismisken beyaz yapiyim diyorum komple 10 dolar fazla verip. bu tarz birseyle telefon cin mali iphonelar gibi gorunur ve hissettirir mi yoksa onu arkasi orjinalinden hicbirsekilde ayirt edilemez mi?

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-OEM-IPHONE-4S-WHITE-DIGITIZER-LCD-SCREEN-BACK-COVER-CONVERSION-KIT-/130749762094?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item1e714b0a2e#ht_808wt_986

• Sirkeciden Al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theking06

Iphone 4 un ekrani kirildi boydan boya catlak var dokunmatiginde herhangi bir sorun yok sadece goruntu bozuklugu yuzunden degistirmek istiyorum. Telefon Ingiltere Sim-Free yani garantisi falan yok o yuzden kendim de degistirebilirim servise de degistitirebilirim ama gidip genpaya kaziklanma niyetim yok. Ankarada yasiyorum gidip tertemiz orjinaliyle ayni yaptirabilecegim bir yer var mi? ya da ebay den alsam dokunma hissi, ekrandaki kayganlik goruntu kalitesi vs. tamamen ayni olur mu? yani cakma durur mu? Mesela sunu buldum ve bunun gibi bir cok ekran var ebay de fiyatlari da 40-60 dolar arasinda degisiyor. ( Telefon siyah ama girismisken beyaz yapiyim diyorum komple 10 dolar fazla verip. bu tarz birseyle telefon cin mali iphonelar gibi gorunur ve hissettirir mi yoksa onu arkasi orjinalinden hicbirsekilde ayirt edilemez mi?

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-OEM-IPHONE-4S-WHITE-DIGITIZER-LCD-SCREEN-BACK-COVER-CONVERSION-KIT-/130749762094?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item1e714b0a2e#ht_808wt_986

Kendin degistirme! Hersey gorundugu gibi kolay degil. İsi profesyonellere birak. 60 dolara getirecegin urun icin haftalarca kargo bekliceksin gelicek onu acmak icin tornavida takimi bakacaksin cihazi actiktan sonra flex kabloyu yirtacaksin anakartina zarar vereceksin fln gibi riskler mevcut milyarlik tlf u oyuncaga cevirmeye gerek yok isi proflara birak 60dolar yerine 150lira ver temiz olsun. -Bir deneyimli kisi tavsiyesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: noppie

quote:

Orijinalden alıntı: theking06

Iphone 4 un ekrani kirildi boydan boya catlak var dokunmatiginde herhangi bir sorun yok sadece goruntu bozuklugu yuzunden degistirmek istiyorum. Telefon Ingiltere Sim-Free yani garantisi falan yok o yuzden kendim de degistirebilirim servise de degistitirebilirim ama gidip genpaya kaziklanma niyetim yok. Ankarada yasiyorum gidip tertemiz orjinaliyle ayni yaptirabilecegim bir yer var mi? ya da ebay den alsam dokunma hissi, ekrandaki kayganlik goruntu kalitesi vs. tamamen ayni olur mu? yani cakma durur mu? Mesela sunu buldum ve bunun gibi bir cok ekran var ebay de fiyatlari da 40-60 dolar arasinda degisiyor. ( Telefon siyah ama girismisken beyaz yapiyim diyorum komple 10 dolar fazla verip. bu tarz birseyle telefon cin mali iphonelar gibi gorunur ve hissettirir mi yoksa onu arkasi orjinalinden hicbirsekilde ayirt edilemez mi?

Kendin degistirme! Hersey gorundugu gibi kolay degil. İsi profesyonellere birak. 60 dolara getirecegin urun icin haftalarca kargo bekliceksin gelicek onu acmak icin tornavida takimi bakacaksin cihazi actiktan sonra flex kabloyu yirtacaksin anakartina zarar vereceksin fln gibi riskler mevcut milyarlik tlf u oyuncaga cevirmeye gerek yok isi proflara birak 60dolar yerine 150lira ver temiz olsun. -Bir deneyimli kisi tavsiyesidir.

kendin yapabilirsin arkadaşım. o kadar da zor bir durum yok ortada. flex kablo falan da yırtmazsın. ben bugün 15 liraya aldığım home tuşunu kendim değiştirdim. cillop gibi çalışıyor çok şükür. home tuşu problemi olmadan kullanabileceğimi hiç sanmazdım iphone 4 ümü. tornavida takımına da 10 tl verdim. youtube da ifixit ve directfix in bol bol videosu var. tabi ki kolay bir iş değil ama el becerin varsa bir ton para vermene gerek yok hiç.

• yalniz soru kendim becerebilir miyimden ziyade becerirsem de cakma gibi durur mu bu tarz urunler orjinal iphone goruntusunu hissini bozacaksa hic anlami yok
  • pm attım hocam
  • becerebilirsin aşağı yukarı aynı fiyatlar tahtakale de bulabilirsin. kalite kalite..
  • iphone 5 4S 4 ekran söküp takmak ve homtuş bu tür onarımları yapmak biraz el becerisi gerektiyor elınızdekı parçanında kalıtelı olmasıDA gerekıyor birde açma aparatları şimdi bir hom tuş değişimi mazemeleri açma aparatları derken bellı bır meblaya mal oluyor bızde bunları düşünürek ekran ve ve diğer onarımlarda donanım haber ailesine idrimli işlem yapıyoruz ÜSTELİK ÇOK HIZLI 20 DK İÇİNDE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE SÖKÜLÜP TAKILIYOR ÜSTELİK BİR BAYAN TARAFINDAN SIVI TEMASLARDA BAŞARI ORANIMIZDA ÇOK YÜKSEKTİR ARIZA TESPİTLERİNDE ÜCRET ALMIYORUZ ONARIMI MÜMKÜN OLMAYAN CİHAZLARIDA SATIN ALIYORUZ DIŞARDA HERHANGİ BİR SERVİSTE ONARAMADIĞINIZ CİHAZLARINIZIDA SATIN ALIYORUZ VEYA KAPALI UNLOCKLU BUTÜR CİHAZLARI ALMAMIZDAKİ SEBEPTE TAMAMEN ORJINAL PARÇA KULLANMAK İÇİNDİR TAMAMEN DONANIM HABER AİLESİNE HİZMET VERİYORUZhttp://www.kadikoyiphone.com/ 0216 349 90 83 0534 324 14 14 (NOT AMACIMIZ KONU HORTLATMAK DEĞİLDİR (BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLUNUR )TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR SİTESİ DONANIM HABER

• Tamir ettirmekle uğraşmak istemeyen varsa ben alabilirim iphone arıyorum uygun fiyata .

Arkadaşımın servisinde maliyetine tamir ettirip kullanıcam :)

beklemedeyim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.