Şimdi Ara

iPhone 4 kesinlikle açılmıyor, her şey denendi! Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kiz arkadasimla beraber ip4 almıştık.. Neyse zamanı geldi iOS 5 yükledik kullanıyorduk.. Bugun kiz arkadasim rehberden birisinin ismini silmek istedi, kendi telefonuma baktığımda silmek istediği ismi seçtikten sonra sağ üstte düzenle butonunun çıktığını gordum.. Ancak onun telefonunda çıkmıyordu.. hata oldugunu düşünerek telefonu kapattim ve home tusu ile acma tuşuna basili tuttum restore yapsın diye.. Elma logosu cikti ve gitti.. Sarji %17 idi bu arada..

neyse eve donduk su anda ikimizde bende sarja takınca açılır dedim, diger telefonundan telefon etti açılmıyor dedi, home + power'a 20sn basili tut dedim açılmıyor dedi, iTunes a bağla dedim ayni işlemi tekrarlattim olmuyor dedi.. telefonda hicbir tepki yok, Apple logosu bile gelmiyor.. Apple logosu gelse home tuşuna basili tutturup DFU'dan restore yaptırıcam ama telefonda hic tepki yok..

sebebi ne olabilir? acaba şarjda dursa bı yarım saat fln sonra denesek ise yarar mı?

• recovery mod uzerine dfu mode acmissin gibi birsey olmus , home ve powere tekrar 15 sn bas. Sonra redsnow ile jb yap, sorun duzellir heralde...
  • cihaz jbli degil ve redsnow gibi seyleri kullanmayı bilmiyorum hocam baska bir çözümü yok mudur? ayrıca dedigim gibi elma logosu bile cikmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 8 Kasım 2011; 0:33:37 >
  • sen telefonu pc ye bagla ve jb yapmayi dene eger telefonu algilarsa telefon acilacaktir. İtunes algilamasa bile redsnow algilayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

sen telefonu pc ye bagla ve jb yapmayi dene eger telefonu algilarsa telefon acilacaktir. İtunes algilamasa bile redsnow algilayabilir

simdi ben anlatamıyorum galiba!! TELEFON HİCBİR SEKİLDE AÇILMIYOR, TEPKİ VERMİYOR, BİRAK ONU APPLE LOGOSU BİLE GELMİYOR!!!!! Ve redsnow fln hic kullanmadım, bilmiyorum, hadi araştırıp anlasam bile su saatte kızın evine gidip telefonla ugrasamam, redsnow işini anlatsam da anlamaz o da ayri mesele.. Kesinlikle acilmayan telefonu jb ile acmakta nasil bir mantıktır o da ayri konu ya neyse..
  • evet arkadaslar çözüm önerilerini bekliyorum..
  • ben oyle acmistim sen bilirsin, internetten arastir biraz ingilizcn varsa halledersn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone x saçma bir sorun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışan telefon pat diye gitmez, önce kız arkadaşın 1 kaç saat şarza bıraksın. Sonra power tuşu ile home tuşuna sıkıca basarak 15-20 saniye beklesin (sıkıca basması gerektiğini belirt) sonra tadaaa elma çıkaverir merak etme
  • madem çok fazla teknik bilginiz yok bence sabaha kadar uğraşmayın. sabah tekrar deneyin, yine olmazsa servise verirsiniz perşembe günü. şimdi uğraştıkça olmayacak, olmadıkça daha da sinirleneceksiniz. hiç gerek yok :)
  • Arada yapar öyle... %17 gösterip de birden bitmesinin bazı nedenleri var. Bana da birkaç kere oldu. Acele etmeyin şarja takmanız lazım bekletin şarjda ve kendiliğinden gelir. Gelmezse home+power uzun basın sıkıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Çalışan telefon pat diye gitmez, önce kız arkadaşın 1 kaç saat şarza bıraksın. Sonra power tuşu ile home tuşuna sıkıca basarak 15-20 saniye beklesin (sıkıca basması gerektiğini belirt) sonra tadaaa elma çıkaverir merak etme

tabii birkaç saat şarjda kalması icin bekleyebiliriz.. ama icinde %17 sarj vardi.. Gerçi iPhone'nun sagı solu belli olmuyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Çalışan telefon pat diye gitmez, önce kız arkadaşın 1 kaç saat şarza bıraksın. Sonra power tuşu ile home tuşuna sıkıca basarak 15-20 saniye beklesin (sıkıca basması gerektiğini belirt) sonra tadaaa elma çıkaverir merak etme

tabii birkaç saat şarjda kalması icin bekleyebiliriz.. ama icinde %17 sarj vardi.. Gerçi iPhone'nun sagı solu belli olmuyor ama..

Benim %20'lerdeyken kapandığı da olmuştu... Sanırım bu durum düzensiz şarj edilmesinden ya da bir anda pil boşalması gibi birşeyden kaynaklanıyor olabilir. Tahmin ediyorum tabii ki... Bana birkaç defa oldu. Korkmayın

• @pocemonmutlu: birkaç saat şarjda beklemesi için beklemedik tabii denenebilir.. şu anda telefon şarja takılmış vaziyette bekliyormuş zaten..

@bluerdem: haklısınız aslında ama daha önce benim telefonumda pat diye gitti home + power yaptım geldi.. bu niye olmuyor anlamış değilim..

@KontG: evet hocam benimde aklıma gelen tek çözüm bu şekilde.. yoksa açılması gerek zaten!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

%100 şarzdan çıkarıp işe gittiğimde (4 kere başıma geldi) şarz %87-82 vs. olduğunu gördüm ve dedimki pil bitti artık güzel bir reboot yaptıktan sonra %100 bu alet çılgın bir makine %17 seni kandırmasın standart prosedür'leri uygula yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 8 Kasım 2011; 1:07:04 >

• Prizde dursun açılmazsa pc'ye bağlayın orda da açılmazsa home+power. Mutlaka olması lazım artık...

Ayrıca o düzenle butonunun çıkmamasını da düzeltebiliyorsunuz. iCloud'dan kaynaklanıyor... Ayarlar -> iCloud menüsünden “Kişiler” seçeneğini kapatıp açın sorun düzeliyor ve “Düzenle” seçeneği geri geliyor.

Eğer hiçbirşey yapamazsanız restore yapmak kalıyor geriye. Onun için de elinizdeki model için ipsw dosyası indirip shift+restore şeklinde format atın
  • merhabalar arkadaşlar hrlde 10 kere fln denedim hiçbişi olmuo itunesa bağladım o zaten görmüo şarjda takılı tık yok artık son çare neyse lütfen söleyin neyse onu yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Prizde dursun açılmazsa pc'ye bağlayın orda da açılmazsa home+power. Mutlaka olması lazım artık...

Ayrıca o düzenle butonunun çıkmamasını da düzeltebiliyorsunuz. iCloud'dan kaynaklanıyor... Ayarlar -> iCloud menüsünden “Kişiler” seçeneğini kapatıp açın sorun düzeliyor ve “Düzenle” seçeneği geri geliyor.

Eğer hiçbirşey yapamazsanız restore yapmak kalıyor geriye. Onun için de elinizdeki model için ipsw dosyası indirip shift+restore şeklinde format atın

hocam aslında orada da bir sorun var.. iOS 5 çıktıktan sonra server yoğunluğundan dolayı download hep yarıda kaldı , olmadı, bende 3 gün sonra yaptım kurdum..

iOS 5 ile açarken ben backup almıştım ama iTunes ile Yedekle'yi seçmedim, iCloud ile Yedekle'yi seçmiştim sanırım, zira telefon uygulamalarım hepsi silinmiş bir şekilde açıldı.. iCloud ile Yedekle dememin sebebi iPad'iminde olması..

kız arkadaşım ise fotolar vs gider diye iTunes ile yedekleme yaptı.. onun iPhone 4 dışında cihazı olmadığı için bende iCloud'u önermedim zaten.. ki 4.3.5'de nasılsa aynen açıldı uygulamalar ve ayarlar yüklü bir biçimde..

bu durumda benim aklıma gelince dedim restore edeyim belki olur.. içine edim, restore etmez olaydım.. ikimizde JB kullanmayız, iTunes'dan uygulamaları paralı satın alırız ve telefonun yapabildikleri işimizi fazlaca gördüğü için JB ile ayar değişikliklerine ve ekstra özelliklere ihtiyaç duymuyoruz, dolayısıyla kullanmıyoruz.. hani JB'li fln olsa "tamam JB yüzünden bozuldu" diyeceğim onu da diyemiyorum...

çok fena ayar olmuş durumdayım!

• quote:

Orijinalden alıntı: sceline

merhabalar arkadaşlar hrlde 10 kere fln denedim hiçbişi olmuo itunesa bağladım o zaten görmüo şarjda takılı tık yok artık son çare neyse lütfen söleyin neyse onu yapıcam

Şunu bir dene

Telefonu pc ye bagla

10 saniye power tusuna basili tut

Sonra Power tusunu birakmadan ayni zamanda home tusunada bas 15 saniye

Sonra elini power tusunda cek sadece home tusuna bas 5 saniye daha

Pc gorebilir bir ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceline

merhabalar arkadaşlar hrlde 10 kere fln denedim hiçbişi olmuo itunesa bağladım o zaten görmüo şarjda takılı tık yok artık son çare neyse lütfen söleyin neyse onu yapıcam

Ne kadar kaldı şarjda?
  • yarım saat oldu %17deydi telefon kapandığında :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.