garantisi bitmiş iphone 4 32gb ara sıra durup dururken kendiliğinden kapanıyor kapandıktan sonra iki seçenek var, ya açma tuşuna basınca direk açılıyor hiçbir problem yok gibi ya da şarja takana kadar hiç açılmıyor, ama şarja taktıktan sonra da bu sefer pili dolmuyor kapanırken %kaçta ise pil aynı şekilde kalıyor ve şarjdan çeker çekmez tekrar kapanıyor.
pilden şüphelenerek pilini değiştirttim 2 gün çalıştı ama bugün tekrar kapandı ios5e güncelledim zaten jb kullanmıyorum yazılımsal olması pek mümkün görünmüyor, yoksa şarja takınca açılmazdı diye düşünüyorum.
var mıdır aklına bir şey gelen yardımcı olacak arkadaşlar
arkadasım aynı sorun ıle bende karsılastım kendılıgınden kapanıyordu oncelerı cok sık degıldı ama son donem artarak kapanmaya devam ettı son donem hıc acılmıyordu sadece dock statıon uzerınde acılıyordu cıkardıgımda tekrar kapanıyordu cozum bulamadım yurtdısına gıttıgımde apple yenısı ıle degıstırdı ben cozumunu bulamadım
değiştirecek durumda değilim maalesef bir çözüm bulmak için fikri olanlardan halen yorum bekliyorum
takip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme