Şimdi Ara

İPHONE 4 KAYIT VE UNLOCK İŞLEMİ 1 ADET SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BUGUN İNGİLTEREDEN GELEN KOMSUMUZUN KULLANDIGI İP4 CIHAZI BELLI BIR UCRET KARISILIGI ALDIM ONDAN CIHAZI KAYIT ETMEMIS PASAPORTUNA BUGUN VODAFONE HATTIMI TAKTIM SERVIS YOK YAZISI CIKIYOR EKRANDA ŞİMDİ ACABA BU CİHAZ PASAPORTA KAYIT OLMADIĞI ICIN KAPANDIGINDAN MI SERVIS YOK YAZISI CIKIYOR YOKSA BU CIHAZ SIMKILITLI DIYE MI?? YANI ALDIGIM KISI YASLI BIRAZ ANLAMIYOR SIMFREEMI SIM KILITLIMI DIYE CIHAZDA MODEL NO:MC603B YAZIYOR ICINDE OPARATÖR OLARAKTA :VODAFONE UK 9.0 SIFIR YAZIYOR SİZCE HANGİ YOLLARI DENEMELİYİM CIHAZI ICINDE VODAFONE HATTIM TAKILI I TUNESE BAGLADIĞIMDA THE SİM CARD İNSERTED İN THİS İPHONE DOES NOT APPEAR TO BE SUPPORTED DİYE HATA VERİYOR GİRİŞTE ONERILERINIZ BEKLIYORUM ARKADAŞLAR

• öncelikle sakın sim kartını takma pasaporta kayıtlı değilse cihazı kitlerler sorularına gelince;

cihazı unlock etmen lazım operatoru o yüzden görmüyordur,pasaportla ilgisi yok bunun
  • CIHAZA SIM KART TAKTIM AMA SERVIS YOK YAZISI VAR BU CIHAZI NASIL UNLOCK YAPARIM???
  • Kucuk harfle yazarsaniz daha kolay olur okumasi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Kucuk harfle yazarsaniz daha kolay olur okumasi.

TMM DOSTUM DEGISTIRIYORUM YAZI TIPINI
  • Ayarlar/Genel/Hakkında

Model Yazan yere bakarsan ve

http://forum.donanimhaber.com/m_47539215/tm.htm

Bu konuda o seri numarası nereye ait kilitlimi değilmi bakabilme ihtimalin var.

Yüksek ihtimalle arkadaşının sana verdiği telefon simlock.

Gevey şuan tek çözüm olarak görünüyor eğer baseband düşükse modem firmware kaç oldugunuda söylersen unlock belki mevcuttur.

4.2.1 den aşası olması lazım bir basebandın unlocku mevcuttu.
  • DOSTUM LINKTEN BAKTIM MC603B HEM SIM KILITLI LISTESINDE VAR HEM SIMKILITSIZ LISTESINDE IKISINDEDE YAZIYOR BASEBAND 03.10.01 GEVEYLEDE KULLANABILIRIM CIHAZI AMA CIHAZI I TUNESE BAGLADIGIMDA YUKARDAKI YAZDIĞIM HATAYI ALIYORUM AYRICA PASAPORT KAYDI YAPILMAYAN CIHAZLARA TRDEKI SIM KARTLARDAN TAKTIGIMIZDA NE HATA VERIYOR ACABA ONUDA BILMIYORUM BELKI SIM FREE CIHAZ KAPANDIGINDAN DOLAYIMI BOLE HATA VERIYOR ACABA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almışsın cihazı hayırlı olsunÖncelikle itunese bağladığında cihazın içinde türkcell vodafone avea hatlarından biri varsa ve yukarda yazdığın sim card hatasını alıyorsan cihaz simkilitlidir simfree olan cihaz hata vermeden cihazı etkinleştirir ve menüye ulaşırsın.İmei kayıt olayı ise şöyle sen cihazı açılmamış kutusunda almışsan ve ilk sen açmışsan kimse hat takmamıştır imei den dolayı hemen kapanmaz en az 20 gün gevey ile kullanabilirsin ama aldığın arkadaşın, cihazı geveyle bir süre kullanmışsa imei kapanmışta olabilir imei.org sitesinden durumunu hemen öğrenebilirsin.Ama cihaz kesinlikle simkilitli.Ordaki veridiği hatada desteklenmeyen sim card diyor alındığı ülkenin operatörüne ait sim kartını istiyor etkinleştirmek için simfree cihazlar ise operatör farketmeksizin bütün simcardlar ile etkinleşriebiliyor.O şekilde itunesle etkinleştirmen mümkün değil senin cihazı snowbreeze ile jb yapman gerek işlem sırasındada hacktivasyon ile ilgili gelen soruya evet diyeceksin unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 4 Temmuz 2011; 22:01:26 >

• cıhazın surumu 4.2.1 baseband 03.10.01 bahsettıgıncıhazıma uygun jaılbreagın resımlı anlatım lınkını verebılırmısın ılk defa jaılbreak yapmayı denıcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 4 Temmuz 2011; 22:07:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.