Şimdi Ara

iphone 4 jailbreak sonrası şebeke yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 4.3.3 jailbreak yaptım fakat telefon çekmiyor ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolce_bombino -- 1 Temmuz 2011; 5:20:54 >

• arkadaş azıcık daha bilgi versen olmazmı, yemicez telefonunu
    simfreemi? hangi yöntem ile jailbreak yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

arkadaş azıcık daha bilgi versen olmazmı, yemicez telefonunu

turkcellden aldım..redsn0w...herşey tamam cydia da yüklendi fakat şebeke çekmiyo
  • sakin dostum panik yapma.. iphonede düzelmiycek bişey yok
  • sim kartını flan çıkar tekrar tak telefonu kapat aç tekrar dene yani turkcellden aldıysan şebekenin bir şekilde gelmesi lazım
  • Olmazsa tekrar restore et tekrar jb yap
  • Cihazi restore et, sn0wbreeze ile jb yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jailbreak yapmadan önce restore ettin mi ? ... ettiysen itunes ile aktivasyon yapılmasına izin verdin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

arkadaş azıcık daha bilgi versen olmazmı, yemicez telefonunu

çok iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolce_bombino

iphone 4 4.3.3 jailbreak yaptım fakat telefon çekmiyor ne yapmam lazım?

Dostum benzer sorun bende de olmuştu JB li telefon atimetool kurduktan sonra şebeke bulmamaya başladı. Cİhazım turkcell 4.3.3 redsnow JB li idi orjinal FW'ye Döndüm olmadı tekrar JB ledim olmadı. Sonunda Aldım cihazı Genpaya gittim Perşembe saat 15:20 de verip Cuma sabahı Saat 09:30 yeni sıfır İphonenumu aldım :) Yani cihazın garantili ise restore et götür yenisini versinler :)
  • Cihazınız simfreedir ve kesin snowbreze ile jb yapmışsınız ve işlem sırasındada hacktivation sorusuna evet demişsiniz simfree cihazlarda evet derseniz bu soruna sebep olur çünkü simfree cihazlarda cihazı sadece itunes ile etkinleştirebilirsiniz siz hacktivasyon sorusuna evet diyerek itunes etkinleştirme işlemini esgeçmiş oldunuz.Yeniden jb yapın ama bu sefer hacktivation ile ilgili soruda hayır'ı seçin sadece kilitli cihazlar evet seçmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 2 Temmuz 2011; 14:47:05 >
  • AYNI SORUN BENDE DE OLUYORDU. ÇÖZÜMÜ:: iPhone'da ayarlara girin, "genel" bölümündeki "ağ" ayarlarına girin hücresel veriyi ve 3g yi aktifleştirin sorun %100 çözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofy54

AYNI SORUN BENDE DE OLUYORDU. ÇÖZÜMÜ:: iPhone'da ayarlara girin, "genel" bölümündeki "ağ" ayarlarına girin hücresel veriyi ve 3g yi aktifleştirin sorun %100 çözülüyor.

Anında düzeldi de ne alaka? 3G kapatınca Şebeke gidecek mi şimdi yani?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.